molofek
Użytkownik
No można hajsik stracić lekką ręką. Dlatego ja zawsze gram na 100% trzeźwo bez żadnego rozluźniacza :razz:najgorzej to po kilku piwkach siąść i próbować majątek zbić d
No można hajsik stracić lekką ręką. Dlatego ja zawsze gram na 100% trzeźwo bez żadnego rozluźniacza :razz:najgorzej to po kilku piwkach siąść i próbować majątek zbić d
Zmęczenie ma to do tego czy typ wejdzie jak się gra LIVE umysł nie pracuje na pełnych obrotach i psychika jest o wiele bardziej podatna na emocje. Z kolei przedmeczowy zakład tez może być poparty niewłaściwą analizą wynikającą właśnie ze zmęczenia. Pomijając bukmacherkę nic na poważnie nie należy robić kiedy się jest zmęczonym, bo to zazwyczaj wychodzi źle. Z praktyki już wiem, że ani razu nie udało mi się nic wygrać w przypadku zakładów obstawianych w momencie zmęczenia. A jak bym chciał sobie pograć randoma to lepiej poker albo ruletka. Zresztą brak zmęczenia jest jedną z zasad typowania w ogóle.???? nie typuj! nie rozpowszechniaj tych mojo bzdur! Co ma do rzeczy Twoje zmeczenie do tego czy dany typ wejdzie? Grasz zwyklego randoma a w long runie zjada Cię marża.
do punktu 6go całkiej fajnie...1 - odpowiednie stawkowanie (max 5% kapitału) (nigdy vabnak)
2 - nie sugerować się typami innych
3 - wystrzegać się live
4 - nie grać kursów poniżej 1.10
5 - wystrzegać się AKO
6 - nie być zachłannym
7 - trzymać się ustalonych reguł i być konsekwentnym
8 - co do progresji mam mieszane uczucie
9 - nie grać przez komórkę , pod wpływem alkoholu
10 - pamiętać, że kursy nie grają
szkoda ze nieprzestrzegam tych punktów
Ja bym rzekł że to buki robią z siebei idiotów ???? , a taki błędów jest zdecydowanie więcej ;]Zauważyłem ostatnio że buki robią z nas idiotów, a raczej karzą tych którzy nie myślą, przykłady:
Betclic:
kurs na to że Gołota wygra przez KO, TKO, DQ - 2,00
kurs na to że Gołota wygra przez decyzję - 3,75
kurs na zwycięstwo Gołoty wynosi w tym przypadku 1,4375, a normalnie jest kurs 1,38...
Drugi przykład z WilliamHill:
kurs na awans Newcastle 2,00
kurs na Newcastle z podpórką też 2,00
W pierwszym meczu było 0:0 więc jeśli w drugim meczu też byłoby 0:0 to drugi typ automatycznie wchodzi, grając awans trzeba liczyć że dana drużyna wygra albo po dogrywce albo po karnych.
Zauważyłem ostatnio że buki robią z nas idiotów, a raczej karzą tych którzy nie myślą, przykłady:
Betclic:
kurs na to że Gołota wygra przez KO, TKO, DQ - 2,00
kurs na to że Gołota wygra przez decyzję - 3,75
kurs na zwycięstwo Gołoty wynosi w tym przypadku 1,4375, a normalnie jest kurs 1,38...
Drugi przykład z WilliamHill:
kurs na awans Newcastle 2,00
kurs na Newcastle z podpórką też 2,00
W pierwszym meczu było 0:0 więc jeśli w drugim meczu też byłoby 0:0 to drugi typ automatycznie wchodzi, grając awans trzeba liczyć że dana drużyna wygra albo po dogrywce albo po karnych.