gystlik
Użytkownik
Samolotem przez Kraków. Potem autostrada do Rzeszowa.Wiadomo jak to jest z transportem w drużynie Lotosu? Jakim środkiem lokomocji podróżują oni na Podkarpacie? Ktoś wie coś na te temat?
Samolotem przez Kraków. Potem autostrada do Rzeszowa.Wiadomo jak to jest z transportem w drużynie Lotosu? Jakim środkiem lokomocji podróżują oni na Podkarpacie? Ktoś wie coś na te temat?
Warto moim zdaniem także zwrócić uwagę na mecz Skry Bełchatów. Daje sobie uciąć rękę, że w meczu z Częstochową zagrają np. Brdjovic, Włodarczyk czy Muzaj - bo Częstochowa kozakiem nie jest - a Skra leci na tygodniu na hit Ligi Mistrzów do Włoch aby zmierzyć się z Lube.
O pierwszym miejscu i tak zdecyduje ostatni mecz rundy zasadniczej pomiędzy Resovią a Skrą, Resovia równie dobrze może dziś stracić punkty z Gdańskiem. A poza tym, nie rozumiem dlaczego każdy straszy wpadnieciem na Zakse? Rozumiem że gra jest do dwóch zwycięstw, ale mimo wszystko klasa sportowa pierwszej dwójki jest zbyt duża by w meczach gdzie zaczną decydować się losy sezonu, by przegrywać ze znacznie słabszymi rywalami, bo nie ukrywajmy że w tym sezonie Kędzierzyn jest groźny tylko z nazwyNie wiem czy bedzie tak ryzykowal...Bo nie moga sobie pozwolic na strate punktow. Pewnie bardzo im zalezy na zajeciu 1 miejsca aby uniknac Zaksy w playoff, bo wyglada na to, ze kto zajmie 2 miejsce ten trafi na Zakse, a na tym etapie gra sie do 2 zwyciestw wiec roznie bywa.
Kropka nad "i" już postawiona, Czarni przegrywając najbliższe dwa mecze 2x po 3:0 będą mieli stosunek setów 0.8077, a Polibuda wygrywając 2x po 3:0 równe 0.80, czyli mecz o pietruszkę, "Wilki Bednaruka" na pewno nie odpuszczą, a Czarni? Nie wiem, poczekałbym przynajmniej na wyjściowe szóstki, ale osobiście odradzam ten typ...Czarni (-2,5 seta) - AZS PW @ 2,36
Typ ryzykowny, ale myślę, że warto spróbować. Na dwie kolejki przed końcem sezonu zasadniczego Radom 33 pkt, Warszawa 27 pkt, ratio setów wyraźnie dla Czarnych, w pierwszym meczu pewne zwycięstwo radomian, także 8 miejsce praktycznie zaklepane, dzisiaj wystarczy postawić tylko kropkę nad "i". Czarni ostatnie 4 mecze bardzo dobre. Punkt ugrany na Podpromiu, potem 3-0 u siebie z Jastrzębskim, 0-3 ale po walce (mieli 24-21 w 1. secie i chyba 33-35 w końcu przegrali), bardzo pewne zwycięstwo w Olsztynie. Dobrze gra Kampa, Oivanen i MVP meczu z AZS Olsztyn - Wojtek Żaliński. Warszawa wreszcie wygrała w Będzinie, ale z tego co wiem, mecz stał na kiepskim poziomie. Radom to zdecydowanie mocniejszy team i powinien to dziś udowodnić szybkim zwycięstwem.
Kropka nad "i" już postawiona, Czarni przegrywając najbliższe dwa mecze 2x po 3:0 będą mieli stosunek setów 0.8077, a Polibuda wygrywając 2x po 3:0 równe 0.80, czyli mecz o pietruszkę, "Wilki Bednaruka" na pewno nie odpuszczą, a Czarni? Nie wiem, poczekałbym przynajmniej na wyjściowe szóstki, ale osobiście odradzam ten typ...
ktory i tak pelni w druzynie role wiecznego rezerwowego, ktory nic nie wnosi swoja osoba.Przyjdzie im się zmierzyć w mojej ocenie najsłabszym zespołem tej ligi czyli Effectorem Kielce, który dodatkowo wystąpi jutro osłabiony brakiem R. Penczewa.
tiaa 'szczesliwe zwyciestwo' pomijajac to ze przez pierwsze dwa sety grali z tym wynalazkiem 'machanonem' na przyjeciu, po czym na 3rd seta daszkiewicz stwierdzil ze jednak chca cos w tym meczu ugrac i wrzucil staszewskiego do szostki, do tego zmienil krzyska ktory gral slabiutki mecz na jungiewicza (wykrecil 15/23 w ataku, robiac tylko 2 bledy) - to sie nazywa wlasnie szczesliwe zwyciestwo. zadne tam powiazanie przyczyna-skutek. 'szczesliwe zwyciestwo'.Co prawda ostatnio podopieczni Daszkiewicza odnieśli zwycięstwo w meczu z Olsztynem, ale było to dość szczęśliwe zwycięstwo.
1. Sugerujesz, że Daszkiewicz celowo wystawił ten wynalazek? Skoro go wystawił w wyjściowym składzie to musiał uznać (sądzić?) przed meczem, że jest on w lepszej formie niż Staszewski.ktory i tak pelni w druzynie role wiecznego rezerwowego, ktory nic nie wnosi swoja osoba.
tiaa 'szczesliwe zwyciestwo' pomijajac to ze przez pierwsze dwa sety grali z tym wynalazkiem 'machanonem' na przyjeciu, po czym na 3rd seta daszkiewicz stwierdzil ze jednak chca cos w tym meczu ugrac i wrzucil staszewskiego do szostki, do tego zmienil krzyska ktory gral slabiutki mecz na jungiewicza (wykrecil 15/23 w ataku, robiac tylko 2 bledy) - to sie nazywa wlasnie szczesliwe zwyciestwo. zadne tam powiazanie przyczyna-skutek. 'szczesliwe zwyciestwo'.
///smuteczek