wawo
Użytkownik
Napisze tak: Licze na to ze po tym co dzis Skra pokazala u siebie pomijajac chorobe Mariusza - nie awansuja za zadne skarby do finalu. Nie nalezy im sie.
To się po prostu nie dzieje...wyleczyłem się już na wieki wieków amen z stawiania jakichkolwiek pieniędzy na ten skur.... sport jakim jest siatkówka. Pierwszy mecz dostali u siebie po tie-breaku potem sobie pojechali do Gdańska i gładko wygrali doprowadzając do remisu w stanie na 1:1 to mówię sobie dzisiaj,że tak klasowa ekipa jak SKRA nie powtórzy tego samego błędu z pierwszego meczu i dzisiaj u siebie przy pełnych trybunach ogra ekipę Trefla a oni co? sfrajerzyli się kompletnie dostając gładko 0:3 i dla mnie wielkimi frajerami będą Gdańszczanie jeśli u siebie nie zamkną tej chorej rywalizacji eh...oczywiście mój błąd żeby do takiego kuponu dołożyć win SKRY za 1,20 mega głupotę zrobiłem:-( Znając ten chory sport to teraz sobie SKRA pojedzie tam i wygra 0:3 lub 1:3. Przepraszam kibiców SKRY,że ale tym co dzisiaj odwalili to na ładną kasę mnie porobili szkoda słów...po prostu życzę tej pseudo ekipie jak najgorzej.
Nie rozumiem jak taka patologiczna ekipa zagra wśród najlepszej czwórki w Europie chyba już niestety NIGDY nie zrozumiem tego fenomenu tej dyscypliny sportu...
Głupia dokładka do kuponu i NIGDY więcej już grania na siatkę!!!!!
Panowie. Teraz Skra ma 10 dni spokoju. I na moje dalej są faworytem tej rywalizacji z Lotosem.
Jeszcze się NIC nie stało. Muszą odpocząć i powoli wracać do optymalnego zdrowia.
Zdecydowanie, ta przerwa ich ratuje, sporo czasu żeby się odbudować. Na pewno będą emocje i o to chodzi.
Panowie dał już ktoś kursy na awans z pary Skra - Lotos?
Albo teraz na Mistrza Polski?