>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

zmooking 1

zmooking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
-
Witam. Chodzi o rozliczenie bramek w hokeju. Przykładowy typ to over 7,5 gola w meczu (wlacznie z dogrywka i rzutami karnymi). Jezeli mecz konczy sie wynikiem 3-3, w dogrywce nie pada rozstrzygniecie, a w rzutach karnych padaja przynajmniej 2 bramki, to jak typ w Pinnacle bedzie rozliczany?

S 3

stefan3124

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konkurs rzutów karnych są ujmowane jako część doliczonego czasu gry (overtime, OT). Jeśli konkurs rzutów karnych jest rozgrywany wówczas dla rozliczenia zakładu przyznaje się zwycięzcy jeden umowny gol.
Przykład: W meczu Dynamo vs CSKA uzyskano wynik remisowy 2-2 po trzech tercjach, po czym rozegrano dogrywkę w tym konkurs rzutów karnych, w którym zwyciężyła drużyna Dynamo. Rozliczenie zakładu na podstawie kursu &quot;Dynamo including OT&quot; (Dynamo wliczając dogrywkę) vs &quot;CSKA including OT&quot; (CSKA wliczając dogrywkę), będzie polegało na przyznaniu dodatkowego umownego gola drużynie Dynamo, tak że końcowy wynik będzie 3-2.
regulamin Pinnacle

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie, niestety nie znalazłem odpowiedzi
w Pinnacle jest jedna darmowa wypłata na miesiąc
to oznacza, że jeśli zrobiłem wypłatę bodajże 15 października, to mogę zrobić kolejną darmową na początku listopada czy dopiero 15 listopada? ;)

ramzes11 13

ramzes11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy od kogoś z was chcieli potwierdzenia miejsca zamieszkania przy zakładaniu konta albo wpłatach/wypłatach?

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Chodzi o rozliczenie bramek w hokeju. Przykładowy typ to over 7,5 gola w meczu (wlacznie z dogrywka i rzutami karnymi). Jezeli mecz konczy sie wynikiem 3-3, w dogrywce nie pada rozstrzygniecie, a w rzutach karnych padaja przynajmniej 2 bramki, to jak typ w Pinnacle bedzie rozliczany?
Tak jakby padło 7 goli ,zawsze dogrywka lub karne to 1 bramka dodatkowo

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie, niestety nie znalazłem odpowiedzi
w Pinnacle jest jedna darmowa wypłata na miesiąc
to oznacza, że jeśli zrobiłem wypłatę bodajże 15 października, to mogę zrobić kolejną darmową na początku listopada czy dopiero 15 listopada? ;)
Możesz zrobić 1 listopada nastepną darmową wypłatę

bartek2050 0

bartek2050

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

chciałem się upewnić czy w Pinnacle, Piłka Ręczna kolumna Moneyline mamy mozliwość postawienia tylko na gosp lub gości remis rozliczany jest jako DNB??

zelazny-roman 0

zelazny-roman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, dlaczego po wybraniu spotkań pojawia mi się zakład z pojedyńczymi spotkaniami a nie zakład kombinacyjny prosze o pomoc jak zrobic zaklad kombinacyjny

zelazny-roman 0

zelazny-roman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GDy mam przed soba oferte kursów bądź klikam w kulumne akumulatory po czym wyskakuje oferta z wybraniem lig AKUMULATORY(ROBIN ROUND) po czym wybrałem kursy nastepnie mam do wybory tylko opcje OPen Parlay Ticket Selection gdzie wybieram po czym dostepny jest kupon systemowy jak puscic kombinacyjny
PO wybraniu zakładów klikam Otwarty wybór opcji akumulatora i odrazu pojawia mi sie systemowy zakład a ja chce kombinajce prosze o pomoc jak zrobic kombinacyjny zakład

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
GDy mam przed soba oferte kursów bądź klikam w kulumne akumulatory po czym wyskakuje oferta z wybraniem lig AKUMULATORY(ROBIN ROUND) po czym wybrałem kursy nastepnie mam do wybory tylko opcje OPen Parlay Ticket Selection gdzie wybieram po czym dostepny jest kupon systemowy jak puscic kombinacyjny
PO wybraniu zakładów klikam Otwarty wybór opcji akumulatora i odrazu pojawia mi sie systemowy zakład a ja chce kombinajce prosze o pomoc jak zrobic kombinacyjny zakład

nie ma kombinacyjnego w pinku

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grał ktoś wczoraj w nocy w kasynie albo miał sytuację że gdzieś pomiędzy transferem między kasynem a zakładami wcięło daną kwotę? Mam od prawie 24h zablokowane ponad dwa tysiące gdyż nie przelało mi środków po zamknięciu okna kasyna (dodatkowo nie można było przez większość czasu wejśc w jakąkolwiek grę - wyswietlal się jakiś error). Support mówi że bada sprawę ale nie są w stanie dać jednoznacznej odpowiedzi co jest nie tak i kiedy balans mojego konta będzie przywrócony.

A 0

anitamichalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Orientuje się ktoś czy w przypadku zakładu moneyline na zwycięstwo w pierwszej kwarcie NBA jest zwrot w przypadku remisu?

rodd 136

rodd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostalem niski limit na jeden z zakladow kombinacyjnych i aby go &quot;ominac&quot; postawilem ten sam zaklad kilkukrotnie..orientujecie sie moze czy jest to dozwolone i czy nie wyciagaja z tego jakichs konskewencji?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz klikać ile chcesz, po prostu obniżają ciut kursy w kolejnych &quot;klikach&quot;

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rodd +4 Punkty
kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Czy nikt nie ma teraz problemów z zalogowaniem się na swoje konto? wpisuje po raz enty login i hasło i nie chce mnie zalogować....????