ted
Forum VIP
ja nie mogłem sie zalogowac (a na pewno dobrze wpisywalem), ani odzyskac hasła, napisałem do nich emaila i chca skany moich dokumentow, poki co im nie wysylam bo tam nie gram
na każdy zakład jest po 4733.54 zł, a na liczbę rund 2366.77 złRozważam założenie konta w Pinnacle.
Interesują mnie limity na walki bokserskie.
Byłbym wdzięczny gdybyście mogli sprawdzić jakie ustanowili na najbliższe spotkania:
Bellev vs Cleverly,
Algieri vs Pacquiao,
Chisora vs Fury.
Dzieki.
Dzięki za szybką odpowiedź.na każdy zakład jest po 4733.54 zł, a na liczbę rund 2366.77 zł
Mozna dwa z tym ze ten drugi bedzie po troche nizszym kursie.chciałbym postawic na jedno spotkanie 5000 zł limit wynosi 2500zł.Moge zawrzec dwa takie same zakłady po 2500zł ??? czy tylko jeden zakład do tego limitu
Natknąłem się ostatnio na zakłady PROPOSITIONS w singlach przy lidze niemieckiej.
Dzisiaj to samo jest dla ligi angielskiej. Czy ktoś wie jakie ligi mają takie zakłady i od czego zależy obecność tej oferty?
*zakłady w promositions to między innymi BTS, DNB, wygrana do 0 itp.
Czy jest to nowość w pinolu dopiero rozwijana i z czasem można liczyć, że będzie dostępna dla wszystkich większych lig i co ważne, w opcji akumulator?