>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
ja nie mogłem sie zalogowac (a na pewno dobrze wpisywalem), ani odzyskac hasła, napisałem do nich emaila i chca skany moich dokumentow, poki co im nie wysylam bo tam nie gram

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
No coś mnie zaczyna lekko wk***wiać ten bukmacher raz nie można postawić jakiegoś zakładu, co chwile się coś wiesza, wolno ładuje a teraz z zalogowaniem się jest problem????

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozważam założenie konta w Pinnacle.
Interesują mnie limity na walki bokserskie.
Byłbym wdzięczny gdybyście mogli sprawdzić jakie ustanowili na najbliższe spotkania:
Bellev vs Cleverly,
Algieri vs Pacquiao,
Chisora vs Fury.
Dzieki.

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Rozważam założenie konta w Pinnacle.
Interesują mnie limity na walki bokserskie.
Byłbym wdzięczny gdybyście mogli sprawdzić jakie ustanowili na najbliższe spotkania:
Bellev vs Cleverly,
Algieri vs Pacquiao,
Chisora vs Fury.
Dzieki.
na każdy zakład jest po 4733.54 zł, a na liczbę rund 2366.77 zł

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
boxingcavalier +1 Punkty
B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na każdy zakład jest po 4733.54 zł, a na liczbę rund 2366.77 zł
Dzięki za szybką odpowiedź.
Od jednego Użytkownika forum dostałem info, że maksymalny limit wygranej to ok. 3 tys. zł, a to przy kursie na Algieri w granicach 5-7, oznaczałoby możliwość postawienia nań jedynie ok. 500 zł, czyli tylko ponad 100$.
Weźmy nawet wskazane przez Ciebie, Majkel92, 4,7 tys. zł (ok. 1,3 tys. $).
Przecież Pinnacle chyba robi sobie żarty z nas w Polsce, a może - jeśli limity podobne - dla innych lokalizacji podobne, jawne zbuki! Przecie na dobrą galę bokserską w Stanach bilety w dobrych sektorach kosztują ok. 1-2 tys. $, a średnie wynagrodzenie za wielką wodą to 3,9 tys. $ (netto) miesięcznie!
Boks jest całkiem popularny w USA, szczególnie Pacquiao, zatem o niszowym spotkaniu mowy być nie może, jego walki są na PPV. Nie jest to liga z Burkina Faso...
Może bliżej walki limity wzrosną; często tak się pono dzieje w Pinnacle..., ale z tymi na dzień dzisiejszy dali totalną plamę przy założeniu pozycjonowania się w wąskim gronie elitarnych firm przyjmujących zakłady.

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Limity są wyższe, po prostu do takiej kwoty nie zmienia się kurs...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
boxingcavalier +1 Punkty
B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki, Daniel. Czyli można zawrzeć kilka zakładów, w tym kolejne po nieco niższym kursie?
Na pewnej stronie typerskiej podają informację, że w Pinnacle, nawet bez używania ich bonusu, trzeba obrócić kwotą wpłaconą 5 razy, aby można było wypłacić. Czy to dalej funkcjonuje?
Darmowe są podobno wpłaty i wypłaty przy zastosowaniu karty debetowej lub kredytowej. Prawda to?
Z Waszej praktyki - bardziej opłaca się robić do Pinnacle wpłaty w złotówkach czy w walucie?

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
chciałbym postawic na jedno spotkanie 5000 zł limit wynosi 2500zł.Moge zawrzec dwa takie same zakłady po 2500zł ??? czy tylko jeden zakład do tego limitu
Mozna dwa z tym ze ten drugi bedzie po troche nizszym kursie.

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Walutą rozliczeniową w Pinnacle jest $.
Czy to oznacza, że jeżeli przelejemy do nich Euro ze Skrill lub Neteller to przewalutują Euro na $, a potem wypłacając z Pinnacle na Skrill/Neteller znowu będzie przewalutowanie na Euro, w których jest konto na Skrill/Neteller?

U każdego buka jest to samo - jeżeli nie masz portfela z którego wpłacasz w tej samej walucie, w której masz konto u buka, to nastąpi przewalutowanie.
Chyba nie musze dodawac, ze zawsze odbywa sie to na mega niekorzystnych warunkach?;)
W Pinnacle przy saldzie konta 0, można zmienic walute, wystarczy napisać do supportu i się zweryfikować

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki.
Gdy wczytałem się w regulamin Pinnacle, wynika, że należy obrócić 5 razy kwotą depozytu, inaczej naliczą, przy wcześniejszej wypłacie, 3 % kwoty wpłaconej jako koszty manipulacyjne. Czy jest to standard u booków czy tylko Pinnacle stosuje taką politykę?

v8k7c 0

v8k7c

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, pytanie do klientow pinnaclesports.
Czy ktokolwiek potwierdza koniecznosc pieciokrotnego obrotu depozytem?
Wyraznie na stronie bukmachera widnieje informacja o takiej koniecznosci, ale do tej pory w moim przypadku nigdy nie naliczono opłaty 3% pomimo braku wymaganego obrotu. Narazie jest to zatem wielki znak zapytania ;)

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo czesto zdarzalo mi sie wplacic, zagrac 1 typ za cala sume i wyplacic i nigdy nie naliczyli zadnych oplat ;)

szetyn 15

szetyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Witam. mam problem, otóż próbowałem zalogować się do pinnacle i ciągle wyskakuje powiadomienie o złym id lub haśle. wpisywałem na bank dobre, ale to nie ważne. poprosiłem o hasło tymczasowe, otrzymałem je, po czym próbowałem się zalogować i nadal to samo. kopiuje ID i hasło z maila, traktując siebie samego jako idiotę który robi jakiś błąd, ale no nie ma siły zalogować się. ktoś miał podobną sytuację? jakaś przyczyna? proszę o pomoc. gram tam 5 lat i zawsze było wszystko okej,

S 5

sateja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Natknąłem się ostatnio na zakłady PROPOSITIONS w singlach przy lidze niemieckiej.
Dzisiaj to samo jest dla ligi angielskiej. Czy ktoś wie jakie ligi mają takie zakłady i od czego zależy obecność tej oferty?
*zakłady w promositions to między innymi BTS, DNB, wygrana do 0 itp.
Czy jest to nowość w pinolu dopiero rozwijana i z czasem można liczyć, że będzie dostępna dla wszystkich większych lig i co ważne, w opcji akumulator?

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Natknąłem się ostatnio na zakłady PROPOSITIONS w singlach przy lidze niemieckiej.
Dzisiaj to samo jest dla ligi angielskiej. Czy ktoś wie jakie ligi mają takie zakłady i od czego zależy obecność tej oferty?
*zakłady w promositions to między innymi BTS, DNB, wygrana do 0 itp.

Czy jest to nowość w pinolu dopiero rozwijana i z czasem można liczyć, że będzie dostępna dla wszystkich większych lig i co ważne, w opcji akumulator?

To nie jest żadna nowość ????
Hiszpanska, angielska, niemiecka, włoska + liga mistrzów. Przeważnie dzień przed terminem rozegrania meczu się pojawiają te zakłady;) O akumulatorach nie mam pojęcia