>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czoker za druga wypłate na MB w miesiacu zaplacisz 45PLN. Tylko jedna jest w miesiacu kalendarzowym darmowa.

ale ogolnie jedna wyplata, czy tylko na mb?
jak bede chcial zrobic przelew bankowy to tez tyle zaplace?

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ze strony pinnacle: Wszystkie dodatkowe wypłaty realizowane w miesiącu kalendarzowym, dla dowolnej kwoty za pomocą dowolnej metody płatności będą obciążone opłatą.
ja zawsze wyplacam na mb, mozesz wejsc w wyplate i tam bedzie na dole informacja ktora bedziesz musial zaznaczyc ile pobiora oplaty. tak przynajmniej jest jak na mb bo przelewem bankowym z pinnacle nigdy nie wyplacalem.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
ze strony pinnacle: Wszystkie dodatkowe wypłaty realizowane w miesiącu kalendarzowym, dla dowolnej kwoty za pomocą dowolnej metody płatności będą obciążone opłatą.
ja zawsze wyplacam na mb, mozesz wejsc w wyplate i tam bedzie na dole informacja ktora bedziesz musial zaznaczyc ile pobiora oplaty. tak przynajmniej jest jak na mb bo przelewem bankowym z pinnacle nigdy nie wyplacalem.
przy BANK transferze wyskakuje info o jednej darmowej wypłaci, a potem 10 USD od każdej wypłaty idzie dla Pinnacle.

A 0

alienlol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Co się dzieję ze stronką?Kiedy wraca?Awaryjność tego bukmachera jest dobijająca...
EDIT :Ok Dzięki Rafi ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
Co się dzieję ze stronką?Kiedy wraca?Awaryjność tego bukmachera jest dobijająca...
Trwają prace konserwacyjne. Kończą się za 30 minut.
W południe powinno być wszystko ok ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
alienlol +1 Punkty (pomoc)
damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlaczego w tenisowej ofercie pinnacle widzę tylko np. turniej WTA w Barcelonie, Fed Cup, Davis Cup. A nie widze np. oferty na turnieje w Kopenhadze, Houston, Casablance skoro na livesports.pl sa wystawione kursy Pinnacle na mecze które sa tam grane.

R 0

renault12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam do was pytanie odnośnie zakładów na over/under.

Są takie kursy na west brom over/under 0.5.
West Bromwich
Over 0.5 1.885
Under 0.5 1.971

Weźmy pod uwage over 0.5, jeśli west bromwich strzeli 1,2,3 lub 4 gole to wygrywam , a jeśli nie strzeli nic to przegrywam, tak? Skąd aż tak wysoki kurs na to , dobrze to rozumiem?

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
Mam do was pytanie odnośnie zakładów na over/under.

Są takie kursy na west brom over/under 0.5.
West Bromwich
Over 0.5 1.885
Under 0.5 1.971
Weźmy pod uwage over 0.5, jeśli west bromwich strzeli 1,2,3 lub 4 gole to wygrywam , a jeśli nie strzeli nic to przegrywam, tak? Skąd aż tak wysoki kurs na to , dobrze to rozumiem?
zaleta tego buka właśnie ????

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlaczego nie moge grac innego turnieju niz ten w Barcelonie? w ofercie widze tylko ten turniej a na livesports.pl sa kursy wystawione rowniez na inne turnieje

R 204

rotfl233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie akumulatorów. Mianowicie chodzi o to, że jak wybieram zakładkę akumulatory to pojawiają się wybrane ligi. Czy to znaczy ze na akumulatorze nie można grac dowolnych lig czy po prostu coś źle wykonuje?

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pomoze mi ktos?
Dlaczego nie moge grac innego turnieju tenisowego niz ten w Barcelonie?

hopkirk 1,1K

hopkirk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

ATP US Men&#39;s Clay Court Championships = Houston
ATP Grand Prix Hassan II = Casablanca
WTA Barcelona Ladies Open = Barcelona
WTA e-Boks Open = Kopenhaga​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
damianres +1 Punkty
A 1

artur66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
We wtorek wplacilem swoje pierwsze pieniadze na pinnacle a w srode wyslalem wszystkie dokumenty . Po jakim czasie Pinnacle powinno mi napisac czy wszystko jest ok ? wczoraj wysylalem im jeszcze emaila ale nic nie odp ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
We wtorek wplacilem swoje pierwsze pieniadze na pinnacle a w srode wyslalem wszystkie dokumenty . Po jakim czasie Pinnacle powinno mi napisac czy wszystko jest ok ? wczoraj wysylalem im jeszcze emaila ale nic nie odp ????
a wymagali od Ciebie tego? Ja dokonałem pierwszego depozytu, ugrałem coś i od razu wypłaciłem, bez wysyłania żadnych dokumentów, bo nikt mnie o to nie prosił.
Jeżeli nie wymagali tego od Ciebie to po co im wysyłałeś dokumenty?

A 1

artur66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ciągu 3 dni od złożenia depozytu Dział Weryfikacji musi otrzymać czytelne kopie przedniej/tylniej strony karty kredytowej/debetowej, ważny dokument tożsamości ze zdjęciem (paszport/prawo jazdy/dowód osobisty) i wypełniony
Formularz autoryzacji karty kredytowej.

TAkie cos mam , jak wchodze moje konto &gt; dane osobowe
Wiec myslalem ze to jest obowiazkowe ????
Czyli mowisz ze nic nie musialem wysylac tak ? ????