>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

K 0

kamilkulik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem konto wreszcie ale nie wiem czy poprawnie mam wątpliwości pokaże czemu i proszę o odpowiedź włączam dane osobowe i mam tak w tabeli ADRES
Email
Email
Miejscowość
Kod pocztowy
Kraj
Ten Email 2x mnie niepokoi
Możecie sprawdzić jak tam powinno być na swoich kontach
PLX

S 13

suwix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemka .
Czy można zmienić imię i nazwisko w pinku ? Albo inaczej jęsli mam konto na osobe z innym nazwiskiem to moge przelac kase na osobe z tym samym nazwiskiem a innym imieniem ?
ps. te samo konto z którego przelewałem na pinek chce wyplacic, są szanse ?

S 13

suwix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oczywiście, że tak. Klikasz zakładka moje konto &gt; dane osobowe i tam obok każdych danych swoich masz prostokącik z napisem EDYTUJ
ajj, da sie zmienic ale nie imie i nazwisko :p zresztą dojrzałem się , że konto mam wspólne więc chyba mogę wypłacić skoro ja jestem wspólnym właścicielem konta ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
ajj, da sie zmienic ale nie imie i nazwisko :p zresztą dojrzałem się , że konto mam wspólne więc chyba mogę wypłacić skoro ja jestem wspólnym właścicielem konta ????
zapewne konto masz na kogoś pełnoletniego, brata, siostrę, mamę, etc.
Zapewniam Cię, że w takiej sytuacji nie jesteś żadnym współwłaścicielem tego konta, a jedynie użytkownikiem. Zatem lepiej niech wpłaca/wypłaca osoba, której nazwisko widnieje w systemie, przypisane do danego konta. Po co robić sobie problemy?

S 13

suwix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zapewne konto masz na kogoś pełnoletniego, brata, siostrę, mamę, etc.
Zapewniam Cię, że w takiej sytuacji nie jesteś żadnym współwłaścicielem tego konta, a jedynie użytkownikiem. Zatem lepiej niech wpłaca/wypłaca osoba, której nazwisko widnieje w systemie, przypisane do danego konta. Po co robić sobie problemy?
oboje jesteśmy pełnoletni ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
oboje jesteśmy pełnoletni ????
to po co zabawy w takie coś? Nie lepiej, każdy ma swoje konto? Twoja sprawa zresztą ????
Może Pinnacle będzie na tyle wyrozumiały, że da Ci pograć i tak szybko konta nie zablokuje ????

S 13

suwix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to po co zabawy w takie coś? Nie lepiej, każdy ma swoje konto? Twoja sprawa zresztą ????
Może Pinnacle będzie na tyle wyrozumiały, że da Ci pograć i tak szybko konta nie zablokuje ????
Miejmy taką nadzieję ????

K 0

kamilkulik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może ktoś napisać coś o wpłacie poprzez przelew bankowy (powyżej 120zl) np.czy każdy bank pasuje nawet taki mało znany i jakiś wzór

szczepciu 0

szczepciu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W siatkówce stawiając na over 4 sety lub under 4 sety w przypadku jak mecz skończy się po 4 setach to następuję zwrot?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
W siatkówce stawiając na over 4 sety lub under 4 sety w przypadku jak mecz skończy się po 4 setach to następuję zwrot?
Tak jak i każdy over/under 4 (bramek, punktów, setów itd.) w przypadku padnięcia wyniku 4 jest zwrot.
Chyba, że zakład taki jest 3 drogowy - np. punkty zawodnika w meczu żużlowym w bukmacherze bet365.

K 0

kamilkulik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam kolejny problem chciałem dzisiaj wpłacić kasę przekazem i się dowiedziałem że opłata wynosi 50 zł i tu pytanie czy da się to obejść np. gdzie jest najtaniej w jakim banku lub jakiś inny sposób wpłaty ale zaznaczam że nie może być mowy o katcie kredytowej

K 0

kamilkulik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedz gdzie są bezpłatne bank chce 50zł za przekaz zagraniczny nie pinnacle.A jak bym założył konto na moneybookers nie ma z tym problemów?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedz gdzie są bezpłatne bank chce 50zł za przekaz zagraniczny nie pinnacle.A jak bym założył konto na moneybookers nie ma z tym problemów?
Jak wpłacasz przez P24 to nie ponosisz żadnych opłat. Lista banków obsługiwanych przez P24 jest dłuuuuuuga.

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie na temat wypłat. czy ta wypłata jest darowane raz na miesiąc czy raz w miesiącu? bo chodiz mi o to czy jak wypłacę jescze w kwietniu to moge wypłacic za darmo takze w maju

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
mam pytanie na temat wypłat. czy ta wypłata jest darowane raz na miesiąc czy raz w miesiącu? bo chodiz mi o to czy jak wypłacę jescze w kwietniu to moge wypłacic za darmo takze w maju

Klienci są uprawnieni do jednej darmowej wypłaty w miesiącu.
Tzn., że jak wypłaciłeś 19 maja, to kolejny raz możesz wypłacić 1 czerwca.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
damianres +1 Punkty