>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

kuruswww 28

kuruswww

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie jak wygląda u nich weryfikacja sam dowód czy dowód i rachunek za gaz albo telefon

Rzadko weryfikują,lecz jak już to słyszałem tylko o dowodzie osobistym z dwóch stron. ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tropez +2 Punkty
seboes +4 Punkty
eco 388

eco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WKS Lubin
Panowie, jak długo czekacie na pieniądze po zleceniu wypłaty na wasze konto? ( jeszcze jakby ktoś z bzwbk się wypowiedział)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś inny zlecał ostatnio wypłatę z Pinnacle i spotkał się ze sporym opóźnieniem lub zaniechaniem?
Pierwszy raz mam z nimi problem i jestem trochę skołowany...

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja miałem problem na początku m-ca.Okazało się,że gdzieś umknął mi od nich e-mail z prośbą aby odesłać(odpowiedzieć) pustego maila w celu aktualizacji-weryfikacji mojego przypisanego do konta adresu e-mail.

Sprawa się wyjaśniła po tym jak wysłałem jakieś zapytanie do nich z adresu innego niz mam w danych użytkownika.Chcieli w ten sposób sprawdzić czy ktoś sie pode mnie nie podszywa.

artur5236 2

artur5236

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy dane posiadacza karty kredytowej i konta w pinnacle muszą być identyczne? Bo chciałem wpłacić kasę kartą członka rodziny i nie jestem pewny czy to przejdzie.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czy dane posiadacza karty kredytowej i konta w pinnacle muszą być identyczne? Bo chciałem wpłacić kasę kartą członka rodziny i nie jestem pewny czy to przejdzie.
Nie wpłacałem nigdy kartą ale wydaje mi się że muszą, po wpłacie kartą jakiś formularz odnośnie karty trzeba wypełnić zeskanować i im wysłać.

kubek9 1,2K

kubek9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zarejestrowałem się, kurs 3.070 postawiłem 5 pln, wygrana 10.35 ktoś może wyjaśnić o co chodzi ?

kuruswww 28

kuruswww

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się, kurs 3.070 postawiłem 5 pln, wygrana 10.35 ktoś może wyjaśnić o co chodzi ?

10,35 to zysk....czyli łącznie z zakładu będziesz miał 15,35 zwrotu o ile wejdzie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
korzen.m8 +3 Punkty (leyton)
luther +1 Punkty (leyton)
B 3

babon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy na pinnacle jest możliwość stawiania 1x,2x w piłce nożnej bo nie widzę żeby było ?

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
wam też dziś ledwo strona działa ? Nie mogę nic obstawić.
Musisz się przyzwyczaić że ich strona ma małą niezawodność działania. Kursy mają dobre dlatego u nich gram ale liczę się z tym że nie o każdej porze dnia będę mógł u nich zakłady postawić.

K 26

krom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wam też dziś ledwo strona działa ? Nie mogę nic obstawić.

Jeśli udało Ci się zalogować to na górze strony możesz przełączyć na widok azjatycki. Wtedy strona chodzi o niebo lepiej.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Powiedzcie mi czy pinnacle ma jeszcze polski support? Kilka dni temu napisałem maila po polsku do obsługi klienta i do tej pory nikt się nie odezwał.

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś może mi przytoczyć dane PinnacleSports gdy przychodzą pieniądze na konto bankowe?
Potrzebne mi to, bo mają tylko jedną darmową wypłatę w miesiącu kalendarzowym a w zakładce nie mam w miesiącu czerwiec żadnej wypłaty. I nie wiem czy to jest błąd, czy faktycznie od Pinniego nic nie wypłacałem (trochę tego zlecania było). Sprawdziłbym sobie na koncie bankowym gdyby nie to, że tam mam kilka wypłat i nie wiem która jest do której firmy bukmacherskiej.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zlikwidowali chyba support polski ale angielski działa niezawodnie i już po kilku minutach odpisali.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
a jak jest ze zmiana waluty na Pinnacle, chodzi mi o to ze chce teraz zalozyc na angielski adres konto w funtach a za pare miesiecy zmienic na polski adres i walute w PLN, da rade tak zrobic?
I jak jest z wyplata na angielskie karty debetowe VISA bo z wplata nie ma problemu natomiast nic nie pisze o wyplatach na karty VISA

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem co oni wyprawiają, ale serwis szczególnie w przypadku natłoku ważnych wydarzeń działa STRASZNIE. Zamulona strona. TRAGEDIA !!!