No właśnie buk prawie bez limitów a tu a moneyline np max stawka 30k wpisuje aby postawić 10k a obok wyświetla mi się okienko że max stawka to trochę ponad 3k i to wyświetla mi się przy każdym możliwym spotkaniu, więc co jest nie tak?
ktoś odpowie?
No właśnie buk prawie bez limitów a tu a moneyline np max stawka 30k wpisuje aby postawić 10k a obok wyświetla mi się okienko że max stawka to trochę ponad 3k i to wyświetla mi się przy każdym możliwym spotkaniu, więc co jest nie tak?
ktoś odpowie?
bo w kazdym netowym buku sa limity, w Pinnacle sa one najwieksze i wiekszych nie znajdziesz! za wiecej mozesz sobie zagrac w naziemnych i tez bedziesz mial problemy, bo jak chcesz zawrzec zaklad powyzej 10 tys czy cos takiego to juz jakies specjalne przepisy, komunikowanie sie z baza centralna itd.ktoś odpowie?
dostał ktoś z Was limit indywidualny u tego buka?
tak mozna u nich tez dostac limit , jesli gra sie np siatkowke no ale trzeba sie mocno postarac![]()
Przed chwilą sprawdzałem strona działa bez problemów.Co się z nimi dzieje od piątku ? Po wejściu na stronę jest komunikat po angielsku, że strona tymczasowo niedostępna, a mam tak zagraną kasę.
Mam rozumieć, że jeśli wpłacę 200zł i rozmnoże dajmy na to do 400zł to będę musiał rozdzielić 400zł na dwie osobne wypłaty? Oznaczało by to, że całość dostanę po 2 miesiącach nie płacąc prowizji przy dodatkowych wypłatach w miesiącu.Uwaga
Jeśli depozyt złożono za pomocą Skrill to wypłaty będą realizowane z powrotem na konto w Skrill do wysokości kwoty uprzednio złożonego depozytu. Ewentualną nadwyżkę środków (różnica między kwotą do wypłaty a uprzednio złożonym depozytem) na koncie można będzie wypłacić do Skrill w kolejnych, jednej lub więcej transakcjach. W zależności od wybranej metody depozytu, Skrill może być jedną z możliwych opcji wypłat.
W zakładce "Kursy > Depozyt/Wypłata > Metody płatności > Wypłata > Skrill" znalazłem taką informację:
Mam rozumieć, że jeśli wpłacę 200zł i rozmnoże dajmy na to do 400zł to będę musiał rozdzielić 400zł na dwie osobne wypłaty? Oznaczało by to, że całość dostanę po 2 miesiącach nie płacąc prowizji przy dodatkowych wypłatach w miesiącu.
A czy po wpłaceniu Netellerem można potem wypłatę na konto bankowe zleci?