>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher OtoBet - Wpłaty/Wypłaty

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie rozumiem dlaczego na forum nie ma żadnej informacji o tym żeby nie wpłacać do nich pieniędzy? Tylko pojawiają się nowe tematy z bonusami. Po co administracja reklamuje takie firmy?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szkoda że przedstawiciel Otobet nie potrafi się odnieść do żadnej skargi od użytkowników, bądź tych które są już SBR nierozstrzygnięte.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
ciekawe czy administratorom forum też zalegają z kasą za program partnerski, pewnie nie skoro ich ciągle reklamują :p

K 6

kaska0086

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra...ja zaczynam dzialac...bylam u prawnika...pewnie potrwa to x czasu...ale ja im nie podaruje...przeciez to sa moje pieniadze

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bierz poprawkę na to, że w świetle obowiązującego prawa pieniądze zdobyte nielegalnie ;) Chyba, że nie mieszkasz w Polsce.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Dobra...ja zaczynam dzialac...bylam u prawnika...pewnie potrwa to x czasu...ale ja im nie podaruje...przeciez to sa moje pieniadze

zycze Ci powodzenia, ale tutaj prawnik niewiele pomoze - tak sie konczy gra w firmach krzak

K 6

kaska0086

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zycze Ci powodzenia, ale tutaj prawnik niewiele pomoze - tak sie konczy gra w firmach krzak

firma jest zarejestrowana w słowacji...wiec nie jest taka &quot;anonimowa&quot; jakby sie moglo spodziewac. dostalam wskazowki w jaki spos moge probowac to rozwiazac wiec dzialam

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie to ,żebym się wymądrzał, ale ostrzeżenie było już poł roku temu - też mielsi spore opóźnienia, ale wtedy jakoś stanęli na nogi, tłumaczyli to &quot;innowacyjnym&quot; systemem i jego wprowadzaniem.

B 0

bobinhop

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Otobet złodziejem jest. 5000zl poszło w piz** . Trzeba wyciągnąć wnioski i w przyszłości nie popełniać takich błedów i wcześniej sprawdzić dokładnie bukmachera.

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bobinhop ale to chyba są podstawy podstaw skoro buk jest oceniany na znanym portalu na D- czyli niżej niż Dno. Nie wiem jak można wpłacać do krzaka?