Poczekajcie ktoś musi wpłacić żebyście mogli wypłacić, a że jeleni powoli brakuje to wypłaty są realizowane z opoźnieniem.
Prosze zapoznać się z moim postem. Możliwość oczywiście jest ale musi Pan uzbroić się w cierpliwość.
Poczekajcie ktoś musi wpłacić żebyście mogli wypłacić, a że jeleni powoli brakuje to wypłaty są realizowane z opoźnieniem.
W styczniu, może ostatecznie w lutym już ich nie będzie. Chętnie założę się o zgrzewkę.jada po bandzie i pewnie niedlugo przestana istniec i zwina interes.
Czy ktoś w ostatnim czasie wypłacił z powodzeniem od nich większą kwotę??
Dostales juz wyplaty??Witam, zleciłem wypłatę za pomocą przelewu bankowego: 03.11.2016 - 2000 zł , 04.11.2016 - 2500 zł , 07.11.2016 - 2000 zł niby jest napisane że pieniądze pojawią się na koncie do 24h niestety pieniądze nie doszły.
Wczesniej ktos od nich na forum sie odzywal a teraz cisza
kaska0086 Ty czekasz jeszcze na jakąś wypłatę?
A to pierwsze twoje wyplaty byly??niestety nie.
wczoraj dostałem od nich taką odp: "Nie znamy przyczyny tego opóźnienia jednak możemy potwierdzić, że wypłata została prawidłowo przyjęta i zatwierdzona w systemie.
Zgłoszenie zostanie przekazane do zweryfikowania przez dział finansowy."
kaska0086 ile wczoraj wypłaciłeś?
Tak to są pierwsze wypłaty.
U mnie nie jest pierwsza wyplata a 4 dzien czekam gdzie jeszcze miesiac temu ta sama metoda pieniadze mialem po 2 dniach ( zlecona w niedziele, otrzymana we wtorek)