>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy to ważne ale napisze.
BB chyba w przeciągu 3-5 dni pytał mnie z 3 razy jak nie wiecej czy nie mam kasy na mb, gdy powiedzialem ze nie dodawał &quot;ani gorsza?&quot;
Nie wtracam się do Waszych spraw, chciałem tylko to napisac i tyle.

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rzeczywiście, głupio wyszło... Chciałbym, żebyście dali mi OSTATECZNY czas do najbliższego wtorku czyli równo tydzień, spłace wszystkich co do grosza. Mam nadzieje, że na moją korzyść przemówią moje udane wymiany i transkacje. Jeśli zaś nie interesuje Was taka opcja to pozdrawiam i odchodze na banicje.

D 0

daniel84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie moja sprawa, ale sądzę, że prokuratura winna się tym zająć, choć skradzione sumy są niewelkie. Ale czym za młodu skorupka nasiąknie..

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chłopie, sprawa Ciebie nie dotyczy więc nie radz mi co mam robić. Czekam aż wypowie się Kuzan, Malutki i tymczasowy.

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mysle ze mozna mu dac jeszcze jedna szanse skoro mam tyle pozytywów to po co ma to psuć ;-)
Osobiscie mysle ze BB odda te pieniadze tylko CIERPLIWOŚCI :spokodfhgfh:

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Termin oddania już minął bardzo dawno temu więc co by tu nie mówić ban mi się należy. Oddam pieniądze za tydzień, prosze o troche zaufania.

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak z innej beczki to sie zastanawiam ile Ty masz lat, ze przez 2 tygodnie 10 zl nie umiesz uzbierac ????

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oszustwa
BB zgłaszano mi już kilka osób skarge na Ciebie nie wiem czy nie zebrać adresów i danych nie przesłac sprawy na POLICJE tłumaczysz sie krucho-oddaj ldziom kasę bo zrobię to co z innymi robiłem poczytaj sobie na Forum o tym.

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem do kiedy przeleje pieniądze - do następnego wtorku.

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mysle ze do wtorku mozna poczekac... a jesli i to nic nie pomoze to Bodi juz dobrze wie jak dalej postepowac :spokodfhgfh: Ja moge poczekac...

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda słów, BB jesteś po prostu żałosny, termin spłaty minął dokładnie miesiąc temu a ty ciągle chcesz zaufania i ciągla przekładasz termin. Oczywiście każdy jest ostateczny, do tego nawet próbowałeś mi wcisnąć najpierw że ktoś już przelał kase na moje konto, potem że ty to zrobiłeś a kasy jak nie było tak nie ma. A jak cos wspomnialem ze krecisz to zaraz lecialy kurwy i wyzywales ze nie jestes zadnym oszustem. Brak słów.

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że przekładałem. Teraz już oficjalnie informuje - termin spłaty do WTORKU. Pozdrawiam.

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Splacilbys choc czesc komus to przynajmniej dalbys jakas nadzieje a tak to we wtorek pewnie bedzie ostateczny termin po wakacjach ????

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zastanawia mnie ile trzeba miec lat by nie miec 50 zł... 9 ? 12 ?
załosne jak dla mnie :-?

T 0

tymczasowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BB napisał:
&#39;&#39;Jeśli zaś nie interesuje Was taka opcja to pozdrawiam i odchodze na banicje.&#39;&#39;

No to wypie... jeszcze bedzie jakies warunki stawial.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OK nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji.....poczekajmy te kilka dni.A jak nie odda to osoby które oszukał podadzą mi swoje namiary a ja to zaniosę w odpowiednie miejsce. Na kilka dni zakończmy temat-niech BB zbiera kasę.

cosmic_gate 0

cosmic_gate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Okolice Wa-wy :]
OK nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji.....poczekajmy te kilka dni.A jak nie odda to osoby które oszukał podadzą mi swoje namiary a ja to zaniosę w odpowiednie miejsce. Na kilka dni zakończmy temat-niech BB zbiera kasę.

Tak Powinno Byc :]

Popieram Bodiego Jak będzie sie Tak postepowało jak On O ile mnie bedzie oszustów na forum nie beda oszukiwac bo wkoncu ktos dziala zamiast tylko gadac :]

Teraz Jak Ktos wejdzie na Forum zobaczy ze Wania mial stycznosc z Policja za oszustwa czy BB jesli nie zdazy z splata pieniedzy to watpie aby chcial kogos oszukiwac :]

Pozdr! Bodi

BB napisał:
&#39;&#39;Jeśli zaś nie interesuje Was taka opcja to pozdrawiam i odchodze na banicje.&#39;&#39;

No to wypie... jeszcze bedzie jakies warunki stawial.

Tymczasowy On Pomylił Słowa nie na BANICJE ale na POLICJE :jezora:

Status
Zamknięty.