>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BB termin minął-jak piszesz część osób spłacona.....napisz tu na Forum , komu i ile masz jeszcze oddać i czy te osoby uzgodniły z Tobą inny termin oczekiwania na pieniądze...jeśli tak , to sprawe zostawię Wam samym w innym przypadku zaczniemy działać.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza sie, dalem mu czas do piatku do polnocy, jesli wtedy nie bedzie kasy nieodwołalnie kończy na policji. Wisi mi 30zl

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do tej pory pieniądze oddałem 3 osobom: Darekaqq, kanibal i barteks90. Do spłacenia pozostało mi jeszcze: Kuzan (10zł) - gadałem z nim na GG, dzisiaj dostanie pieniądze, malutki (30zł) - do piątku do północy oraz damianns (70zł) - również się z nim dogadałem.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do tej pory pieniądze oddałem 3 osobom: Darekaqq, kanibal i barteks90. Do spłacenia pozostało mi jeszcze: Kuzan (10zł) - gadałem z nim na GG, dzisiaj dostanie pieniądze, malutki (30zł) - do piątku do północy oraz damianns (70zł) - również się z nim dogadałem.

Narazie ani nie dostaniesz bana , ani nie zgłoszę tego.....bo widze ,że sie starasz...naprawde prośba do Ciebie powoli oddaj ludziom ta kasę.

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powoli oddawać nie będę bo kasa miałabyć na kontach już bardzo dawno temu. Mam już kase dla Kuzana, czekam tylko aż wejdzie na GG i poda mi swój mail MB bo w historii przelewów nie moge znaleźć.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pozwolilem sobie uporzadkowac sprawe BB i wyglada to tak
Osoby pogrubione oczekuja jeszcze na kase.

damianns - 70 zł [do poniedziałku]
piotrek__17 - 7 zł [do ????]
Kuzan - 10 zł
malutki_194 - 30 zł [do piątku]
tymczasowy - 5 zł [do ????]
Darekaqq - 5 zł
kanibal - ? zł
barteks90 - ? zł

Na moje oko wychodza jeszcze 4 osoby, na łaczna kwote 112 zł.
Uwazam ze jesli komus BB leci jeszcze kase powinnien sie odezwac w tym temacie.

cosmic_gate 0

cosmic_gate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Okolice Wa-wy :]
BB

Ciekawe Ile ma Lat i Czy Odda

Wszyscy Piszą że się stara no ok ale z tego co widze skołował Kase osobom którym wisial po kilka złotych a tym którym naprawde cos wisial jeszcze nie oddal chodzi o damianns 70 zł i malutki 30 zł a wiec 100 zł przez kilka Dni Oddal z Trudnosciami Kilkanascie zł a w ciagu 4-5 Dni musi oddac jeszcze ponad 100 zł no to Powodzenia .

BB Nauczysz sie że nie warto Pożyczać Środków Od Osób 3 i Grac za Ich Pieniądze jesli cos ugrasz oddawales jesli przegrales znów pożyczyles i takie koło takie jest moje zdanie JESLI SIE MYLE WSTAW SKAN Z MB GDZIE PRZESLALES KASE 8) .

Nie ma Jak Isc do Pracy z Z Premi zagrac u Buka :mrgreen:

Sytuacja BB jest nie do pozazdroszczenia ... Oby wszystko sie Wyjasnilo bez Przykrosci

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
pozwolilem sobie uporzadkowac sprawe BB i wyglada to tak
Osoby pogrubione oczekuja jeszcze na kase.

damianns - 70 zł [do poniedziałku]
piotrek__17 - 7 zł [do ????] &lt; ---- do dzis do północy miało byc do wczoraj ale tłumaczył się że rano zleci wypłate ze sportingbet bo aktualnie nie ma kasy na MB
Kuzan - 10 zł
malutki_194 - 30 zł [do piątku]
tymczasowy - 5 zł [do ????]
Darekaqq - 5 zł
kanibal - ? zł
barteks90 - ? zł

Na moje oko wychodza jeszcze 4 osoby, na łaczna kwote 112 zł.
Uwazam ze jesli komus BB leci jeszcze kase powinnien sie odezwac w tym temacie.

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
COSMIC_GATE - sorry ale bądź tak miły i się nie wpier... OK? To sprawa między mną-adminami i tymi od których pożyczyłem. Dzisiaj kase dostały kolejne 2 osoby. Teraz malutki, damianns i piotrek__17. Z tymczasowym już załatwiłem.

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie moglem wczesniej, wiec pisze dopiero teraz. Potwierdzam, ze dzisiaj otrzymalem kase. Mysle, ze BB odda reszte kasy... ale to juz nie moja sprawa... zycze Wam szybkiego zalatwienia klopotu ;-)

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OSOBY POSTRONNE NIE WTRĄCAĆ SIĘ i nie nabijać sobie postów---gościowi BB osobiście zaufałem i myślę ,że wywiąże się ze zobowiązań, bo wie co go czeka w przeciwnym razie -w tym temacie pisać osoby ,które sa związane ze sprawą BB -pozdrawiam

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nr gg 11589735 dzis chcial mnie oszukac ???? podaje sie za OuLa. Miał wczoraj jego hasło na forum wyg.... (nie podaje dalej adresu bo ost bedzie:p ) na FB wyslal mi PW z konta Berbeć nie wiem czy to jego konto może i jego , ale kręci ostro

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Berbec do mnie tez dzis pisal, podalem gg zeby sie odezwal, ale po Twoim poscie nie ma odzewu ;-)

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Berbec do mnie tez dzis pisal, podalem gg zeby sie odezwal, ale po Twoim poscie nie ma odzewu ;-)

ktoś wkradł się na konto Berbecia...

oto dane złodzieja...

imię i nazwisko oszusta: Tomasz Waszczak
jego e-mail MB : [email protected]
oraz jego znalezione w internecie zdjęcie:

napisał z numeru gg 3163420, ale podejrzewam że do kolejnej akcji go zmieni
inne numery gg: 11589735, 3271300
nowy numer: 11609805

jego konta na bwin maxwel10, betfair ewka122e

Uwaga , podszywał się również pod ADMINA jeszcze innego forum - OuL&#39;a - I MIAŁ JEGO HASŁO DO KONTA !!!

Jednak podaje jego adres zamieszkania
Leśna 40a
41706
Ruda Śl.

niedługo być może będzie jego adres IP

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie - czy jest możliwość sprawdzenia z jakiego adresu IP oszust logował się na konto Berbecia? W mojej skrzynce jest od niego PW jeszcze

B 0

bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No pewnie, że można, wystarczy sprawdzić logi i już macie jego IP i hosta.

Status
Zamknięty.