>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowe logo forum

alex76 21

alex76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dokładnie usunąć ten pół księżyc, i logo będzie wyglądać naprawdę fajnie.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
A co myślicie o tym, żeby w tle umieścić te koszulki co wstawił użytkownik Luk , wg. fajnie się prezentują się te nazwy bukmacherów na koszulkach piłkarskich.

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT
za dużo kombinujecie, tak jak było z tym Księżycem i bez koszulek wyglądało dobrze, niepotrzebnie zmienialiście.

B 0

boskiwojtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
o proszę ????
Zmiana loga to coś czego się nie spodziewałem. Tym bardziej jak niektórzy WALCZYLI i twierdzili ze stare ohydne logo jest &quot;znakiem rozpoznawczym&quot; tego forum...
Ale najbardziej mnie rozbawiło ze te same osoby teraz z uśmiechem na twarzy się zacieszaja zmiana ????
Lifting loga JAK NAJBARDZIEJ przysłuży się forum. Podoba mi sie że nawiązuje do starego.
Moje lekkie uwagi:
- Nie marudźcie co za osoby powinny być umieszczone na logu bo ile osob tyle gustów
- Usunięcie półksiężyca znacznie poprawiło wygląd
- Czcionka niestety jest lekko &quot;nudna&quot; (mozna znalesc coś naprawde ciekawego na necie)
- Jak jest Messi i Lebron to spokojnie zmiesci sie tam 3 osoba i wypełni pustkę. Bo logo z prawej strony wygrala jakoś pustawo (rzeczywiście jakiś znany tenisista/tka by pasował/a)

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
To logo co jest teraz jest piękne, Stadion(Camp Nou chyba to jest) super wygląda, a loga bukmacherów na koszulkach fajnie też się komponuje ze sportowcami. Ja bym zostawił to, takie moje zdanie.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
o proszę ????
Zmiana loga to coś czego się nie spodziewałem. Tym bardziej jak niektórzy WALCZYLI i twierdzili ze stare ohydne logo jest &quot;znakiem rozpoznawczym&quot; tego forum...

Ale najbardziej mnie rozbawiło ze te same osoby teraz z uśmiechem na twarzy się zacieszaja zmiana ????

Lifting loga JAK NAJBARDZIEJ przysłuży się forum. Podoba mi sie że nawiązuje do starego.

Moje lekkie uwagi:
- Nie marudźcie co za osoby powinny być umieszczone na logu bo ile osob tyle gustów
- Usunięcie półksiężyca znacznie poprawiło wygląd
- Czcionka niestety jest lekko &quot;nudna&quot; (mozna znalesc coś naprawde ciekawego na necie)
- Jak jest Messi i Lebron to spokojnie zmiesci sie tam 3 osoba i wypełni pustkę. Bo logo z prawej strony wygrala jakoś pustawo (rzeczywiście jakiś znany tenisista/tka by pasował/a)

hehe dokładnie.

Już nic nie zmieniać jest dobrze.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
o proszę ????
Zmiana nie jest jakaś drastyczna. Kolorystyka jest zachowana w podobnym tonie. Dodane pewne motywy graficzne w tle. Dwóch sportowców zostało podmienionych na bardziej &quot;aktualnych&quot;.
Nadal jest jeden fenomen piłkarz oraz jeden fenomen koszykarza.
Nie jest to na pewno &quot;rewolucyjna&quot; zmiana loga i nadal jest &quot;znakiem rozpoznawczym&quot; ;)

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Zmiana nie jest jakaś drastyczna. Kolorystyka jest zachowana w podobnym tonie. Dodane pewne motywy graficzne w tle. Dwóch sportowców zostało podmienionych na bardziej &quot;aktualnych&quot;.
Nadal jest jeden fenomen piłkarz oraz jeden fenomen koszykarza.

Nie jest to na pewno &quot;rewolucyjna&quot; zmiana loga i nadal jest &quot;znakiem rozpoznawczym&quot; ;)

To lepiej dać fenomen żużla Tomka Golloba i fenomen (prawie) biathlonu Tomka Sikorę, Polaków trzeba promować, a nie jakichś zagranicznych

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Jak dla mnie to teraz jest OK. Wpradzwie każdy może się czepiac, dawac swoje propozycje ale tak nigdy bysmy nie wybrali nowego loga forum. Jest jak jest teraz i trzeba przyznac ze projekt fajny. O sportowców można sie kłocic, ale oczywiscie to zalezy od nas kibiców (kazdy kibicuje komu innemu), Adminini wybrali takich sportowców i trzeba to uszanowac. Dla mnie 5. ;)

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam propozycję, może już padła, lecz może i nie ???? chyba większość z naszej społeczności FB ma coś pojęcia o PS ... więc moglibyśmy zrobić temat, w którym by każdy kto chciał dodawał swoje logo i by się zrobiło ankietę na kilka dni ???? wystarczy że ktoś będzie znał wymiary i coś może zdziałać ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nooo .... wreszcie wygląda to normalnie. Teraz już nic nie zmieniajcie. Logo jest idealne. ???? ????

analpr0be 0

analpr0be

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków/Rzeszów
Mam pytanie, czy w związku z wejściem nowej ustawy o grach hazardowych nie jest potrzebna zmiana logo forum? Tu podaję punkty, które mnie ciekawią:
Art.29.1. Zabrania się reklamy i promocji gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych oraz gier na automatach.
...
blabla
...

6. Przez reklamę gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych lub gier na automatach rozumie się publiczne rozpowszechnianie znaków towarowych lub symboli graficznych i innych oznaczeń z nimi związanych, a także nazw i symboli graficznych podmiotów prowadzących działalność w zakresie gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych lub gier na automatach oraz informacji o miejscach, w których takie gry lub zakłady są urządzne i możliwościach uczestnictwa.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, czy w związku z wejściem nowej ustawy o grach hazardowych nie jest potrzebna zmiana logo forum? Tu podaję punkty, które mnie ciekawią:

Forum jest na brytyjskim serwerze (w okolicach miasta Maidenhead :razz: ) , wiec nie podlega prawu państwa polskiego.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
no bardzo fajnie to wygląda, ale w przyszłym, bo to nie pierwsze i nie ostatnie proponował bym kobietę i jakiś polski akcent. Ps. zamiast Messiego mogliście dać C. Ronaldo bo on chyba ostatnio jest największą gwiazdą piłki