>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowe logo forum

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
no bardzo fajnie to wygląda, ale w przyszłym, bo to nie pierwsze i nie ostatnie proponował bym kobietę i jakiś polski akcent. Ps. zamiast Messiego mogliście dać C. Ronaldo bo on chyba ostatnio jest największą gwiazdą piłki
Zmiany Loga przez prawdopodobnie kilka lat nie będzie, więc nie ma co o nim dyskutować.
Kolega Vde w kontekście polskiego prawa dobrze napisał.

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
no bardzo fajnie to wygląda, ale w przyszłym, bo to nie pierwsze i nie ostatnie proponował bym kobietę i jakiś polski akcent. Ps. zamiast Messiego mogliście dać C. Ronaldo bo on chyba ostatnio jest największą gwiazdą piłki
Z tym że Ronaldo jest ostatnio większą gwiazdą piłki się nie zgodzę :] Messi w tym sezonie zainkasował wszystkie nagrody jakie mogły być do zdobycia, a o przytłaczającej ilości głosów już nie muszę pisać ;) CR9 dostał jedynie nagrodę za najładniejszą bramkę :] No chyba że jesteś płcią żeńską to już wiem czemu uważasz Cristiano za największością gwiazdę ;) Żart oczywiście ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
nie trochę mnie źle zrozumiałeś pisząc gwiazdę miałem nie namyśli nie najlepszego piłkarza ubiegłego roku jakim niewątpliwie był Messi, tylko tego który się najlepiej &quot;sprzedała&quot; w sensie marketingowo, zwłaszcza po przejściu do Realu Cristiano stała się chyba najpopularniejszym i najbardziej rozpoznawalnym piłkarzem