jest 2-2 we frejmach tutaj masz live:Stephen Maguire - Ding Junhui zna ktoś wynik bo nie mogę znaleźć ?
Rakieta dostał baty od Fu :-D. Dla mnie piękny pojedynek w wykonaniu Fu. Pewne uderzenia, przemyślana strategia i do tego dochodzi dobre wykonanie. Twarz pokerzysty, 0 emocji mam nadzieję, że w następnym pojedynku nie zabraknie mu solidności i pewności siebie. Trochę słabszy początek w turnieju może okazać się dobrym zakończeniem. Ronie w tym pojedynku jakby troche był za bardzo pewny siebie, w pamięci mam prostą różową która spudłował do dolnego prawego a następnie błąd na niebieskiej. Jak dla mnie nadszedł słaby okres dla tego zawodnika, gdzie według mnie psychika odgrywa duże znaczenie- zbyt duża pewność siebie i brak szacunku dla przeciwnika jest kluczem.
Jak dla mnie nstępnym przeciwnikiem Fu będzie Higgins, gdzie mimo sympatii dla tego drugiego stawiam na Fu :spokodfhgfh:
Wie ktos gdzie mozna obejzec w necie na zywo mecz Maguire - Swail??
Edit:
Ale syf... eurosport w transmisji zamiast pokazywac live ostatnie frejmy jakis skrot calego meczu pokazuje...;/ehh...bez sens...
25 lutego rozpoczęła się faza eliminacyjna MŚ. Potrwa ona do 4 marca. Mecze oczywiście jak to w MŚ dzielone na 2 sesje do 10 wygranych. Do faz eliminacyjnych jak burza doszedł weteran Tony Knowles(rocznik 1955). Jestem ciekaw kursów jakie wystawią na niego bukiMoże być to fajna niespodzianka, taki powrót po latach. Spotka się on z Rodneyem Gogginsem. Bez szans nie jest ;] Z 1 rundy jak dla mnie do grania Selt i Mahitti. Ale to 1 runda, długie mecze więc chyba nie będę ruszał. Od 2 rundy się zacznie ????
Jest tak szalenie ciekawie i pociągająco, że dział pęka w szwach od Waszych postów...
Temat pojawi się w odpowiednim czasie i miejscu.
pozdrawiam
Jest tak szalenie ciekawie i pociągająco, że dział pęka w szwach od Waszych postów...
Temat pojawi się w odpowiednim czasie i miejscu.
pozdrawiam