>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Następny gol - alternatywa, dla mających mniej czasu.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ameryki tutaj nie odkryję, ale może wspólnymi siłami coś ugramy, tak więc liczę na wszelkie sugestie, pomysły, hejty.

Chciałbym przedyskutować sposób grania na kolejnego gola będący alternatywą do systemu Hank&#39;a.
Od razu mówię że na pewno nie przynosi ten sposób gry tyle zysków co sposób Hank&#39;a ale powinien dawać więcej niż granie zwykłego over0.5, a co najważniejsze - nie ma potrzeby siedzenia przed kompem.

Nie wiedziałem jak nazwać temat, bo nie chodzi tylko o obstawianie over0.5 FT, ale także można spróbować zastosować to na następnego w pierwszej połowie, na cały mecz lub w drugiej połowie.

Tyle tytułem wstępu ????

Zasady
Od razu na przykładzie.
Dla testów przeznaczam 3,10e na ten mecz: Chelsea - Fiorentina.
over0.5 = 1,06, co by dało nam zysk na czysto 0,18.
Ja dzielę stawkę np. na 10 i rozkładam ją na drabince.

Na ile rozbijać i na jakie kursy ustawiać to jest własnie do przedyskutowania ????

Ot tak:

Wiadomo, jak bramka padnie szybko to zysk będzie znikomy ale zawsze to ZYSK.
Ważne jest by przed wystawieniem kursów pamiętać o opcji Keep (w CymaticTrader), co by man nasze stawki nie poznikały po rozpoczęciu meczu.

Zalety:
- nie trzeba siedzieć przed kompem (można postawić i iść sobie plener ???? )
- jak już ktoś siedzi i widzi, że gra się nie klei może anulować nieprzyjęte stawki i uciekać z rynku bądź kontrować typ.
- zyski powinny być większe niż stawianie zwykłego over 0.5
- możliwość gry na kolejną bramkę HT, w 2HT lub FT.
- granie w 2HT daje nam przewagę oglądu sytuacji z pierwszej połowy i zadecydować czy wchodzimy w dany mecz, czy też nie
- możliwości manipulacyjne, których nie daje zwykły buk.
- z góry ustalić ile przeznaczmy na dany mecz
- każda progresja to zło zerujące bank.

Wady:
- zyski nie takie jak w sposobie Hank&#39;a
- czym szybciej padnie gol tym mniejsze zyski

Poniżej przedstawiam moje wczorajsze próby grania tym sposobem.
Niestety wyszedłem na zero, ale na własne życzenie

1) over 0.5HT młodzieżówka w z Czech... wszyscy wiemy jak tam bramki padają, a tu lipa
2) APOEL - bronili się jak wilki - bardzo źle dobrany typ.

LICZĘ NA DYSKUSJĘ - RAZEM DO CELU ! :razz:

Ps.
Typ na przedpołudnie:

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Rozbawiłeś mnie z tym &quot;zyski powinny być większe&quot;, bo jasne, powinny być, jeśli gol nie padnie zbyt szybko, ale jeśli padnie w pierwszych minutach, to jesteśmy sporo w plecy w stosunku do over0,5 :razz:
a porównywanie do systemu Hanka to już w ogóle jaja z westernu, bo tam zwykle zyskujesz więcej niż w overze, nawet jak gol padnie w pierwszych minutach, ze względu na to, że na początku o zakładkę czasem bardzo łatwo, a i bez niej nie wygląda to tak źle.
No i jeszcze ważna kwestia, że niskie kursy jak ten na over0,5 rosną bardzo powoli w czasie i już lepsze chyba byłoby kupienie over2,5 i sprzedanie go z zyskiem, po strzelonym golu (tak, można ustawić żeby automatycznie greenował, nawet jak nas nie ma przy kompie, więc to żaden problem ???? )

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
voic3d +4 Punkty (szczery i za to go lubię :))
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chcę go porównywać do sposobu Hanka, po prostu chodzi mi o alternatywę, aby nie siedzieć przed kompem.
Sposób Hank&#39;a jest wyśmienity i nie neguję tego jednak
brak czasu to jedno, przegapienie sytuacji to drugie, progresja to trzecie - powody, dla których nie gram na Bet365
Pomysł z over2.5 wygląda na niegłupi, ale tam od pewnego progu (nawet gdy pada bramka) zaczynasz łapać stratę.
Bardziej tutaj zakładam grę na bramkę w drugiej połowie, gdzie to powolne rośniecie kursu już nie będzie tak odczuwalne jak w przypadku over0.5 od początku meczu.
O, takie coś:

Wkład = 1,50e
Zysk = 0,70e
% = 46,66 %
Zdecydowanie wolę mało zyskać niż coś stracić ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
straszaksam +2 Punkty (kultura, inteligencja i spryt - to bardzo lubię :D)
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Na granie w drugiej połowie w opisany przez Ciebie sposób widzę już większy sens i to faktycznie może przynieść ciekawe rezultaty, chociaż mimo wszystko ciężko by mi było tak postawić to i puścić &quot;niech się dzieje&quot;, wychodząc i nie kontrolując tego, co na boisku ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ps.
Typ na przedpołudnie:

postawione 1.60e
Zysk z over 0.5 HT wszedłby ✅ 0,16e
Mój zysk = ✅ 0,55e
% = 34,37%

Miałem farta, bo bramka padła w dopiero 38 min, ale zysk jest zyskiem.

Kolejny typ
Gol w 2HT - trochę ryzykowne, bo już dużo bramek wpadło, ale mecz nie jest jeszcze rozstrzygnięty i wszytko może się zdarzyć, a jest dopiero 55min.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejny typ
Gol w 2HT - trochę ryzykowne, bo już dużo bramek wpadło, ale mecz nie jest jeszcze rozstrzygnięty i wszytko może się zdarzyć, a jest dopiero 55min.

✅ 48,66%

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
Co to za program do obliczen stawkowania? Sorry ze pytam jestem nowy ????
Moge prosil o link do systemu Hanka?

Pozdrawiam

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
Dzieki wielkie Edward! a co to za program ktory pokazuje autor? ???? duzy trzeba miec budzet zeby zaczac? Co do stawek w systemie Hanka to mozna dawac tak? 1-2-4-6-8-10-12 itd. czyli co 2 jednostki?

Pozdrawiam!

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
Oki dzieki wielkie za tabelke i odpowiedz ???? Moge sie dowiedziec co to za program ktory pokazuje autor tego tematu? ???? Czy ktos testuje ten sposob grania?

Pozdrawiam ????

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
Dzieki za program ;) Pobralem go ale nie ogarniam zbytnio bo moj angielski jest na poziomie zerowki ???? Pozatym nie mam konta na betfair...
Czekam dalej na wyniki testu ????

Pozdro!

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CZECHY: Dywizja 2
10:15 Pardubice - Trinec
Σ stawek = 2,00€ ⛔ 2,00€
Tak to jest jak się gra typy na pałę ????

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
Voic3d mozesz wytlumaczyc w jaki sposob obstawiac na bet365 Twoim systemem ? Trzeba wybrac mecz zanim sie rozpocznie i postawic na wszystkie progi za jednym razem ? Mozna dac 1 z 8 albo 2 z 8 ?
Pozdrawiam

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Voic3d mozesz wytlumaczyc w jaki sposob obstawiac na bet365 Twoim systemem ?

Na Bet365 tak nie pograsz, ponieważ nie da się tam wystawić kursu na dane zdarzenie zanim tego kursu zdarzenie live nie osiągnie.
Jak grasz na Bet365 masz 3 możliwości :
1) grać sposobem Hank&#39;a
2) postawić przed meczem typ na over 0.5 po bardzo słabym kursie
3) śledzić mecz i kupować sukcesywnie co raz większe kursy

FC Banik Ostrava U19 2 - 2 FK Teplice U19 HT
Σ stawek = 1,90€ ✅ 0,06