- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Ameryki tutaj nie odkryję, ale może wspólnymi siłami coś ugramy, tak więc liczę na wszelkie sugestie, pomysły, hejty.
Chciałbym przedyskutować sposób grania na kolejnego gola będący alternatywą do systemu Hank'a.
Od razu mówię że na pewno nie przynosi ten sposób gry tyle zysków co sposób Hank'a ale powinien dawać więcej niż granie zwykłego over0.5, a co najważniejsze - nie ma potrzeby siedzenia przed kompem.
Nie wiedziałem jak nazwać temat, bo nie chodzi tylko o obstawianie over0.5 FT, ale także można spróbować zastosować to na następnego w pierwszej połowie, na cały mecz lub w drugiej połowie.
Tyle tytułem wstępu ????
Zasady
Od razu na przykładzie.
Dla testów przeznaczam 3,10e na ten mecz: Chelsea - Fiorentina.
over0.5 = 1,06, co by dało nam zysk na czysto 0,18.
Ja dzielę stawkę np. na 10 i rozkładam ją na drabince.
Na ile rozbijać i na jakie kursy ustawiać to jest własnie do przedyskutowania ????
Ot tak:
Wiadomo, jak bramka padnie szybko to zysk będzie znikomy ale zawsze to ZYSK.
Ważne jest by przed wystawieniem kursów pamiętać o opcji Keep (w CymaticTrader), co by man nasze stawki nie poznikały po rozpoczęciu meczu.
Zalety:
- nie trzeba siedzieć przed kompem (można postawić i iść sobie plener ???? )
- jak już ktoś siedzi i widzi, że gra się nie klei może anulować nieprzyjęte stawki i uciekać z rynku bądź kontrować typ.
- zyski powinny być większe niż stawianie zwykłego over 0.5
- możliwość gry na kolejną bramkę HT, w 2HT lub FT.
- granie w 2HT daje nam przewagę oglądu sytuacji z pierwszej połowy i zadecydować czy wchodzimy w dany mecz, czy też nie
- możliwości manipulacyjne, których nie daje zwykły buk.
- z góry ustalić ile przeznaczmy na dany mecz
- każda progresja to zło zerujące bank.
Wady:
- zyski nie takie jak w sposobie Hank'a
- czym szybciej padnie gol tym mniejsze zyski
Poniżej przedstawiam moje wczorajsze próby grania tym sposobem.
Niestety wyszedłem na zero, ale na własne życzenie
1) over 0.5HT młodzieżówka w z Czech... wszyscy wiemy jak tam bramki padają, a tu lipa
2) APOEL - bronili się jak wilki - bardzo źle dobrany typ.
LICZĘ NA DYSKUSJĘ - RAZEM DO CELU ! :razz:
Ps.
Typ na przedpołudnie:
Chciałbym przedyskutować sposób grania na kolejnego gola będący alternatywą do systemu Hank'a.
Od razu mówię że na pewno nie przynosi ten sposób gry tyle zysków co sposób Hank'a ale powinien dawać więcej niż granie zwykłego over0.5, a co najważniejsze - nie ma potrzeby siedzenia przed kompem.
Nie wiedziałem jak nazwać temat, bo nie chodzi tylko o obstawianie over0.5 FT, ale także można spróbować zastosować to na następnego w pierwszej połowie, na cały mecz lub w drugiej połowie.
Tyle tytułem wstępu ????
Zasady
Od razu na przykładzie.
Dla testów przeznaczam 3,10e na ten mecz: Chelsea - Fiorentina.
over0.5 = 1,06, co by dało nam zysk na czysto 0,18.
Ja dzielę stawkę np. na 10 i rozkładam ją na drabince.
Na ile rozbijać i na jakie kursy ustawiać to jest własnie do przedyskutowania ????
Ot tak:
Wiadomo, jak bramka padnie szybko to zysk będzie znikomy ale zawsze to ZYSK.
Ważne jest by przed wystawieniem kursów pamiętać o opcji Keep (w CymaticTrader), co by man nasze stawki nie poznikały po rozpoczęciu meczu.
Zalety:
- nie trzeba siedzieć przed kompem (można postawić i iść sobie plener ???? )
- jak już ktoś siedzi i widzi, że gra się nie klei może anulować nieprzyjęte stawki i uciekać z rynku bądź kontrować typ.
- zyski powinny być większe niż stawianie zwykłego over 0.5
- możliwość gry na kolejną bramkę HT, w 2HT lub FT.
- granie w 2HT daje nam przewagę oglądu sytuacji z pierwszej połowy i zadecydować czy wchodzimy w dany mecz, czy też nie
- możliwości manipulacyjne, których nie daje zwykły buk.
- z góry ustalić ile przeznaczmy na dany mecz
- każda progresja to zło zerujące bank.
Wady:
- zyski nie takie jak w sposobie Hank'a
- czym szybciej padnie gol tym mniejsze zyski
Poniżej przedstawiam moje wczorajsze próby grania tym sposobem.
Niestety wyszedłem na zero, ale na własne życzenie
1) over 0.5HT młodzieżówka w z Czech... wszyscy wiemy jak tam bramki padają, a tu lipa
2) APOEL - bronili się jak wilki - bardzo źle dobrany typ.
LICZĘ NA DYSKUSJĘ - RAZEM DO CELU ! :razz:
Ps.
Typ na przedpołudnie: