>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy bukmacher internetowy

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Przeciez nie napisal ze na expekcie zanizaja, tylko ze poleca expekta i betguna
a w bagu zanizaja ????

tam kropka jest, oddzielajaca zdania ????
heh racja .Juz pozno i kropka sie z przecinkiem pomyliła ;)
Sorki Dobermanku ;P

poZdrawiam

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Dzięki pomyślę nad waszymi radami,a ponawiam pytanie.
Co to są te bony, do czego służą, jak je można otrzymać ?

K 0

kosiara

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba jednak jest jeszcze buk który jest b. dobry.

Mowie o Bet365. Stronka niezła. Zakładów LIVE jest dużo. Kursy wyśmienite i super wpłaty/wypłaty. Polecam bet365

harv 0

harv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie, od dłuuugiego już czasu króluje SportingBet:
- spora oferta
- ilość zdarzeń praktycznie w każdym z meczy
- szybkie przelewy
- porządny live
- PRZEJRZYSTOść OFERTY

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Jeśli ktoś jest początkującym typerem i dopiero zaczyna grać to proponuję albo Expekt albo Betgun. Przejrzyste strony wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, np. w Betgun każdy zakład jest bardzo wyraźnie wytłumaczony po kliknięciu na ? i to spory plus. Betgun zrobił na mnie dobre wrażenia el mam jedna wadę nie ma w ofercie mało znanych lig, mówie wiec jesli ktoś jest początkujący to Betgun bardzo dobry wybór są tam znane ligi itp tyle wystarczy dla początkującego gracza.

dak86 389

dak86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
nowy sacz
mysle ze w tej chwili najlepszy buk to bet365 bardzo duza oferta,zaklady live i kursy bardzo dobre polecam tu grac ????

K 0

keiran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gamebookers m.in. za bogatą ofertę, dobre kursy i podejście do klienta.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam zawsze sobie bedę cenił bet-at-home za ekspresowe wypłaty na konto w 24 godziny, niby mało ofert ale zawsze da sie cos wybrać i nigdy nie ma problemów z wypłatą żadnych dowodów tożsamości,żadnych oświadczeń.:spokodfhgfh:Buk 1 klasa

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
dokladnie bet-at-home jest najlepszym bukiem w necie takie jest moje zdanie!
wyplaty ma mb ekspresowe na konto bankowe tez i nigdy nie mialem zadnego problemu z tym bukiem
a oferta jest calkem bogata ja na nia nigdy nie narzekalem:spokodfhgfh:

K 0

karpios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !
Jakiego buka byscie mi polecili , gram juz z 3-4 lata u bukow ale naziemnych ;/ ,wczesniej chcialem zalozyc u internetowego ale slyszalem ze przy wyplatach sa jakies problemy niestety.
Szukam buka u ktorego niema zadnych problemow z wyplata pieniedzy oraz z bogata bogata oferta , kursy niemaja dla mnie zbytnio znaczenia (no chyba ze sa zanizone o 10-15 gr :pP ) , wole wygrac mniej ale miec z czego wybrac i WYGRYWAC systematycznie ;]

Jeszcze takie pytanko czy jest jakis minimalny wklad na kupon ? i czy jest ograniczenie ilosci zakladow na kuponie ? (lubie se pyknac w milenium na weekend pelna liste 32 meczy :pP)
Dobrze by bylo takze jakby w pilce noznej , hokeju itp. byla oferta na ponizej / powyzej

Z Gory Dziekuje Za Pomoc :-]

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Witam !
Jakiego buka byscie mi polecili , gram juz z 3-4 lata u bukow ale naziemnych ;/ ,wczesniej chcialem zalozyc u internetowego ale slyszalem ze przy wyplatach sa jakies problemy niestety.
dlaczego mają być jakieś problemy ? no chyba że sie wałuje buka to wtedy są problemy, a tak to nie ma prawa.
Minimalne progi na zakład są różnie w bukach, ale przeważnie to 1 zł badz 2 albo mniej.
Ja ci z mojej strony polecam Betgun, najszybsze wyplaty na rynku,. rano wyplacasz i po poludniu kolo 15-16 kasa jest na koncie, a i ciekawa oferta zakladów ;)
którego buka wybierzesz to juz twoja kwestia &quot;gustu&quot;.
z mojej strony to już chyba wszystko....

kochan 0

kochan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Natomiast ja Tobie mogę polecić Expekt&#39;a
+ za ofertę (całkiem niezłą)
+ za kursy
+ za przejrzystość strony
nie wiem tylko jak sprawa z wypłatą, ale słyszałem że BEZPROBLEMOWA. Ogólnie rzecz biorąc buk warty polecenia !

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli mielibyście wybierać między Betgun a Unibet co byście wybrali ?
Niby Unibet ma o wiele większą ofertę i to jest to dlaczego w tym momencie bym go wybrał.
Z drugiej jednak strony jest bezproblemowy i szybki Betgun (grałem jakiś czas) jednak ze słabszą ofertą niestety.
Nie chodzi mi o możliwość stawiania na np. 5 ligę angielska lecz o liczbę możliwości do obstawienia jednego meczu.

D 0

dezu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to ładnie sie naczytałem o bwin kurcze ja tam niedawno wpłaciłem kasę juz sie obawiam o zamknięcie konta. Czy naprawdę zamykają konta ot tak sobie??

kochan 0

kochan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
raczej nie powinni zamykac &quot;od tak sobie&quot; bo to jest karygodne, ale fakt trzymanie swoich pieniedzy na ich koncie to strach ⛔

Status
Zamknięty.