Panie Ragniz9 /Petersen9 bo nie wiem ale chyba masz 2 konta. Oto masz screena z maila. I nieco się rypnąłem nie 5tys Euro lecz do 500 Euro wpłaty. To i tak i tak jest spora kwota bonsu (21% z 500 euro-->105Euro za free :! ????
Ma ktoś lepszego buka :?:
Obrazek
Masz jakiś problem odnośnie mojego konta to powiedz adminowi, a nie ciągle piszesz o 2 kontach. Zreszta mogę mieć kont tyle mi sie podoba.
21% od wpłaty do kwoty 500 Euro, wiec mozna wyciągnać 500 Euro
Z pytaniem o lepszego buka to mnie naprawdę rozmieszyłeś. Spytałem się znajomych, którzy mają konto w GB czy dostali jakieś bonusy na urodziny od GB. Jakoś im nie dali :roll: Zresztą mnie też jakoś nie obrzucają promocjami. Mimo, że trochę u nich grałem za większą kasę. Może mnie nie lubią

czy:
Może jesteś ich pracownikiem, bo prawdę mówiąc takiego namawiania na GB nie widziałem nawet na meczu. Pograj trochę u innych buków, a może dostrzeżesz, że GB wcale nie jest taki doskonały. Bo z tego co widzę, cały czas porownujesz GB do Bwin, albo
Bah czyli 2 najgoryszch buków w sieci. Więc w porównaniu z tamtymi GB naprawde jest super. Ale np w porownaniu do SB albo do Expektu byłby na równi z nimi.
A może za dużo kleju wąchasz i później masz takie jazdy :roll: