>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

R 36

rafal919

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czekam juz 5 dzien na weryfikacje, ktos mial podobny problem?

Zazwyczaj weryfikacja trwa kilka minut od załadowania dokumentów na stronie.
Jeśli już czekasz 5 dni to zadzwoń do nich

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam może mi ktoś powiedzieć dlaczego moge ze skrill wypłacić max 25 zł ?? Jest to moja pierwsza wypłata

Może na koncie masz tylko tyle pieniędzy, że starcza na wypłacenie właśnie 25zł? Pamiętaj, że tam masz prowizję za wypłatę na konto.

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie odnośnie weryfikacji konta skrill a dokładnie dostałem ostatnio maila że od 20 grudnia weszly jakies zmiany i musze zweryfikowac konto jeszcze raz, kliknąłem w link ale wyskoczyła mi inforamcja że przekieruje mnie na jakąś niebezpieczną stronę, na Skrillu nie mam żadnych informacji że muszę coś weryfikować, czy ktoś próbował wyłudzic dane do mojego konta ? ktoś miał podobną sytuację?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam mam pytanie odnośnie weryfikacji konta skrill a dokładnie dostałem ostatnio maila że od 20 grudnia weszly jakies zmiany i musze zweryfikowac konto jeszcze raz, kliknąłem w link ale wyskoczyła mi inforamcja że przekieruje mnie na jakąś niebezpieczną stronę, na Skrillu nie mam żadnych informacji że muszę coś weryfikować, czy ktoś próbował wyłudzic dane do mojego konta ? ktoś miał podobną sytuację?

Standardowa sytuacja ostatnio. Nie wchodźcie w linki w takich wiadomościach, a już na pewno nie próbujcie się za ich pomocą logować do swojego konta.

Z 0

zabrzanin1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Czy ktoś z Was musiał pisać oświadczenie/mail w jakim celu będzie używał konta skrill?
Można napisać, że do hazardu ? Zeby potem nie blokowali konta....
Konto ma zablokoeane za brak tego ośiadczenia. Dowód wysłany.

B 580

benoit_paire

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam , mial ktos cos takiego?

jak najlepiej to wypelnic?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakieś względy proceduralne i skrill rozsyła taki formularz, gdzie masz się określić w jakim celu korzystasz ze skrill. Podobno idzie to na półkę i nic się z takim papierem nie dzieje. Podobno. Ciekawe jakie są konsekwencje nie zaznaczenia gambling

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dzisiaj logując się na konto przez stronę wyskoczyło mi, że...moje hasło zostało zablokowane ze względów bezpieczeństwa i że mam podać e-mail swój, aby je zmienić/zresetować. Mieliście tak?...Podczas tej weryfikacji kliknalem na link z maila i musialem podac nr karty debetowej/kredytowej a nastepnie nadac nowe haslo. Dziwne.

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Czy na Skrill jest możliwość zmiany danych osobowych (imię, data urodzenia)? Nie chce zakładać nowego konta a tylko te dane są do zmiany potrzebne bym zamówił kartę na siebie. Telefonicznie lub mailowo da się to zrobić?

A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,mam pytanie odnośnie pierwszego doładowania konta skrill,czy jest to obojętne jaką metodą wplacimy?

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy ktos sie orientuje czy skrill ma zamiar wprowadzic weryfikacje poprzez kamerke tak jak Neteller to zrobil?
Lekki cyrk sie robi...

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Witajcie, czy ktoś z was otrzymał w ostatnim czasie meila dotyczącego zmian zasad skrilla ? W tytule chodzi rownież o wymóg weryfikacji konta. Mam już to za sobą i korzystam bez problemów. Czy to może byc fejk aby wyłudzic dane itp. ? Nadawca niby skrill, ale coś mi tu nie pasuje.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Witajcie, czy ktoś z was otrzymał w ostatnim czasie meila dotyczącego zmian zasad skrilla ? W tytule chodzi rownież o wymóg weryfikacji konta. Mam już to za sobą i korzystam bez problemów. Czy to może byc fejk aby wyłudzic dane itp. ? Nadawca niby skrill, ale coś mi tu nie pasuje.

Czyli na pewno tam masz Skrill.com jako nadawca?

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
No niby tak, ale wchodze na swoje konto, zero info o czyms takim. A widnieje u mnie ze wszystko zweryfikowane.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Nie pytam czy niby, tylko z jakiego maila to przyszło? Oficjalnego?
Bardzo łatwo po tym dojść.
Jeśli nie, to na pewno próba wyłudzenia jak jeszcze masz poweryfikowane.