>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mialem to sam zadzwonilem na support usa i od reki nowe haslo dali

K 0

kamilejj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć, dostałem e-mail o weryfikacje i mam przesłać:
-kolorowy skan lub zdjęcie obu stron ważnego urzędowego dokumentu tożsamości – na przykład dowodu osobistego lub prawa jazdy – bądź stron z paszportu zawierających dane osobowe, a także
-dokument stanowiący potwierdzenie Twojego imienia i nazwiska oraz adresu zamieszkania, wydany w ciągu ostatnich trzech miesięcy – na przykład wyciąg bankowy lub niedawny rachunek za media.

Czyli mam przesłać dwie strony dowodu i jakąś fakturę ze sklepu, czy jedna strona i faktura wystarczą? Bo dwie strony dowodu przesyłać to nie jest zbyt bezpieczne, chyba że można to jakoś przekreślić?

baron1988 266

baron1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Przód i tył dokumentu tożsamości - wszystkie dane czytelne,niezakryte w dobrej jakości.
Tak jak napisali wyciąg bankowy albo rachunek za media (typu gaz,prąd,tv,faktura na telefon,cokolwiek...,tak by na dokumencie widniało imię nazwisko oraz pełny adres)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kamilejj +1 Punkty
K 0

kamilejj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, dzięki.
Wiesz może czy oni później kasują te zdjęcia po weryfikacji?
No i jeszcze jest taka sprawa, że w tym tygodniu ma mi przyjść karta ze skrilla więc do czasu weryfikacji nie będę mógł nią płacić?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Ok, dzięki.
Wiesz może czy oni później kasują te zdjęcia po weryfikacji?

No i jeszcze jest taka sprawa, że w tym tygodniu ma mi przyjść karta ze skrilla więc do czasu weryfikacji nie będę mógł nią płacić?

oto nie musisz się martwić .zweryfikują Twoje dane i jest w porządku.
Szybciej pójdzie weryfikacja po wysłaniu emaila i po otrzymaniu karty będziesz mógł płacić.

K 0

kamilejj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doładowałem sobie telefon i wziąłem fakturę żeby mieć świeżą do wysyłki i teraz jak wyśle im to na ten adres: verification[at]skrill.com to muszę coś wpisywać w emailu czy same zdjęcia załączone wysłać?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Ile teraz trwa weryfikacja skrilla po wysłaniu dokumentów na verification@skrill.com ? Poprzez formularz próbuje tez wyslac to mi od razu zamyka i piszę duplikat

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja czekałem kilka dni i jak była cisza z ich strony to od razu tel i od reki weryfikacja zrobiona, polecam zrobic to samo

crisu 53

crisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam kontakt z nimi przez telefon (jest polski support) bądź przez twittera @askskrill

J 0

jelle-klassen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ted wszystko zależy czy masz VIP-a jeśli tak to jak kolega napisał idzie to szybko, a jeśli nie masz zalecam telefonicznie załatwiać sprawy.

D 0

dawwwio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam takie pytanko jak to jest teraz z kartą przedpłacową prepaid. Czy żeby z niej korzystać koniecznie muszę dokonać weryfikacji tożsamości. Bo powiem szczerze, że interesowałaby mnie opcja anonimowości z ograniczeniami/limitami. Czy po ostatnich zamieszaniach dalej jest możliwość korzystania jako niezweryfikowany?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Czy żeby z niej korzystać koniecznie muszę dokonać weryfikacji tożsamości. Bo powiem szczerze, że interesowałaby mnie opcja anonimowości z ograniczeniami/limitami. Czy po ostatnich zamieszaniach dalej jest możliwość korzystania jako niezweryfikowany?
Nie jest konieczna weryfikacja tożsamości wystarczy weryfikacja adresu. Możesz z niej korzystać dopuki Ci się limit nie skończy wtedy weryfikujesz tożsamość.

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Limit (o ile dobrze pamiętam) wynosi 5 tys. zł, ale jest to limit sumaryczny na wszystko. Jeśli wpłacisz np. do bukmachera 1 tys. zł i wypłacisz np. 4 tys. z powrotem na Skrilla, to już nie masz limitu na wypłacenie pieniędzy np. na konto bankowe ;) [dotyczy braku weryfikacji, gdzie nie jest nic zweryfikowane ani adres ani tożsamość]

D 0

djuric

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Panowie - czy weryfikacja konta na skrill ciągnie za sobą jakieś konsekwencje poza ściągnięciem limitów?

D 0

djuric

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może od innej strony - po co w zasadzie ta weryfikacja i czy jest ona &quot;bezpieczna&quot; dla nas? ????

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Chodzi Ci o twoje dane osobowe i dokumenty? Teretycznie tak ale w praktyce nic nie wiadomo to zagraniczna instytucja wiec jak by był jakiś wałek to musiał byś sprawy sądowe o przeciek twoich danych czy uzycie twoich dokumentow do nie legalnych celow rostrzygać w Uk. Nigdy o takim przypadku nie slyszałem skrill to poważna instytucja i posiada napewno ochrone danych osobowych klientow i ktos to kontroluje. Jak chcesz sie czegos dowiedziec wiecej to musisz poczytac na ich stronie albo wybrac sie do Uk i tam o wszystkim sie dowiedziec co i jak wyglada. Bezpieczne wszystko jest ale w teori. W praktyce jak cos sie stanie bedziesz musiał sprawy/spory załatwiać w kraju gdzie skrill ma siedzibę.