>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mości Zagłoba podaje typy ;)

M 0

moscizagloba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stawiam wszystkie dyscypliny. Moja główna zasada to grosz do grosza i będzie kokosza ;)
Kupon #1 (LIVE)
????
Kohlschreiber P. - Haas T. over 21,5 gemów
Stawka: 5 zł
Kurs: 1,30
#Październik: - 5 zł

M 0

moscizagloba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety Hass mnie zawiódł, ale nie ma co się przejmować jedziemy dalej.
Kupon #2
1.????Rafael Nadal - Jerzy Janowicz
Typuję w stronę Hiszpana. W lipcu ograł Jerzyka 2-0. Liczę, że tak samo będzie tym razem.
2.????
Dimitrov G. - Del Potro J.M.
Pewniak moim zdaniem. Cud w ogóle, że Dymitrov awansował po takiej grze z Fogninim. W bezpośrednich meczach też wygrywa Argentyńczyk.
3.:siata:
Piacenza - Crvena Zvezda - 2,5
4.⚽ Roma - Chievo 1X
Chievo w tym sezonie gra totalny piach... W Romie zabraknie Tottiego i Destero, a w Chievo Chalello i Cesata. W dwóch ostatnich meczach Roma przegrała, ale to było w 2012 roku, a teraz to zupełnie inne drużyny ;)
5.⚽ Granada CF - Atletico Madryt 2X
Atletico jest drugie w tabeli, ostatnio pewnie pokonało Betis 5-0 wcześniej z kwitkiem odprawiło Austrię Wiedeń. W meczu zagrają bez większych osłabień, więc raczej ciężko będzie im przegrać.
6.⚽ Athletic Bilbao - Elche 1X
Athletic jeśli wygra będzie tracił tylko 3 punkty do Realu, w meczu nie zagra Muniain, ale myślę że nie będzie to miało większego znaczenia w meczu.
Kurs: 2,95 zł
Październik: 18 zł

M 0

moscizagloba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon #3
⚽ Alania - Anzhi
Kurs: 1,65
#Październik: 3,25 zł
Jest dobrze oby ten dzień się dobrze skończył.

M 0

moscizagloba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon #4
1.:siata: Bergamo - Frosinone ✅✅✅
Po 2 meczach Bergamo ma dwa zwycięstwa przy stracie tylko 1 seta, a Frosinone w swóch meczach zdobyła tylko 1 seta. Myślałem nad graniem handi w punktach, ale niestety u mnie w buku nie ma takiej możliwości.
2.⚽ Betis - Levante over 0,5 ⛔⛔⛔
Mecz drużyn z dolnej połówki tabeli myślałem, żeby grać jakiś overek w stronę drużyny z Sevilli, ale postawiłem na bardziej realny zakład. Levante coraz lepiej gra, więc też myślę, że tą bramkę strzelą.
3.⚽ Athletico - Granada over 0,5 ✅✅✅
Typ dla podbicia i tak niskiego kursu nie ma opcji, żeby ofensywnie grająco drużyna z Madrytu nie strzeliła bramki.
4.:hokej: Innsbruck - Salzburg ✅✅✅
Mecz postawione ze względu na statystyki ostatnie 5 meczy Salzburga to 4 wygrane i 1 porażka z Linz, która jest trzecia zaraz za Salzburgiem. H2h również na korzyść gości.

Stawka: 8,25 zł
Kurs: 1,53 zł
Październik: 11,75 zł
Byłby bardzo dobry dzień, gdyby nie ten Betis i Grenada, Betis karny do tego strzał w 88 minucie, Grenada przez 60 min w przewadze, w drugiej połowie Betis wybijał 2 razy z linii...

M 0

moscizagloba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety Hass mnie zawiódł, ale nie ma co się przejmować jedziemy dalej.
Kupon #2
1.????Rafael Nadal - Jerzy Janowicz
Typuję w stronę Hiszpana. W lipcu ograł Jerzyka 2-0. Liczę, że tak samo będzie tym razem.
2.????
Dimitrov G. - Del Potro J.M.
Pewniak moim zdaniem. Cud w ogóle, że Dymitrov awansował po takiej grze z Fogninim. W bezpośrednich meczach też wygrywa Argentyńczyk.
3.:siata:
Piacenza - Crvena Zvezda - 2,5
4.⚽ Roma - Chievo 1X
Chievo w tym sezonie gra totalny piach... W Romie zabraknie Tottiego i Destero, a w Chievo Chalello i Cesata. W dwóch ostatnich meczach Roma przegrała, ale to było w 2012 roku, a teraz to zupełnie inne drużyny ;)
5.⚽ Granada CF - Atletico Madryt 2X
Atletico jest drugie w tabeli, ostatnio pewnie pokonało Betis 5-0 wcześniej z kwitkiem odprawiło Austrię Wiedeń. W meczu zagrają bez większych osłabień, więc raczej ciężko będzie im przegrać.
6.⚽ Athletic Bilbao - Elche 1X
Athletic jeśli wygra będzie tracił tylko 3 punkty do Realu, w meczu nie zagra Muniain, ale myślę że nie będzie to miało większego znaczenia w meczu.
Kurs: 2,95 zł
Przepraszam bardzo, ale pomyliłem się podczas przepisywania kuponu to -2,5 oczywiście na Piacenze.

M 0

moscizagloba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon #5
1. ???? Clippers - GSW +6,5
2. ???? Bulls - NYK +7,5 ✅✅✅
Stawka: 4,74 zł
Kurs: 3,59 zł