Stawiam wszystkie dyscypliny. Moja główna zasada to grosz do grosza i będzie kokosza Kupon #1 (LIVE)
????Kohlschreiber P. - Haas T. over 21,5 gemów
Stawka: 5 zł
Kurs: 1,30
#Październik: - 5 zł
No niestety Hass mnie zawiódł, ale nie ma co się przejmować jedziemy dalej. Kupon #2
1.????Rafael Nadal - Jerzy Janowicz Typuję w stronę Hiszpana. W lipcu ograł Jerzyka 2-0. Liczę, że tak samo będzie tym razem.
2.???? Dimitrov G. - Del Potro J.M. Pewniak moim zdaniem. Cud w ogóle, że Dymitrov awansował po takiej grze z Fogninim. W bezpośrednich meczach też wygrywa Argentyńczyk.
3.:siata: Piacenza - Crvena Zvezda - 2,5 4. Roma - Chievo 1X Chievo w tym sezonie gra totalny piach... W Romie zabraknie Tottiego i Destero, a w Chievo Chalello i Cesata. W dwóch ostatnich meczach Roma przegrała, ale to było w 2012 roku, a teraz to zupełnie inne drużyny
5. Granada CF - Atletico Madryt 2X Atletico jest drugie w tabeli, ostatnio pewnie pokonało Betis 5-0 wcześniej z kwitkiem odprawiło Austrię Wiedeń. W meczu zagrają bez większych osłabień, więc raczej ciężko będzie im przegrać.
6. Athletic Bilbao - Elche 1X Athletic jeśli wygra będzie tracił tylko 3 punkty do Realu, w meczu nie zagra Muniain, ale myślę że nie będzie to miało większego znaczenia w meczu. Stawka: 5 zł
Kurs: 2,95 zł
Październik: 18 zł
Kupon #4
1.:siata: Bergamo - Frosinone Po 2 meczach Bergamo ma dwa zwycięstwa przy stracie tylko 1 seta, a Frosinone w swóch meczach zdobyła tylko 1 seta. Myślałem nad graniem handi w punktach, ale niestety u mnie w buku nie ma takiej możliwości.
2. Betis - Levante over 0,5 Mecz drużyn z dolnej połówki tabeli myślałem, żeby grać jakiś overek w stronę drużyny z Sevilli, ale postawiłem na bardziej realny zakład. Levante coraz lepiej gra, więc też myślę, że tą bramkę strzelą.
3. Athletico - Granada over 0,5 Typ dla podbicia i tak niskiego kursu nie ma opcji, żeby ofensywnie grająco drużyna z Madrytu nie strzeliła bramki.
4.:hokej: Innsbruck - Salzburg Mecz postawione ze względu na statystyki ostatnie 5 meczy Salzburga to 4 wygrane i 1 porażka z Linz, która jest trzecia zaraz za Salzburgiem. H2h również na korzyść gości.
Stawka: 8,25 zł
Kurs: 1,53 zł Październik: 11,75 zł Byłby bardzo dobry dzień, gdyby nie ten Betis i Grenada, Betis karny do tego strzał w 88 minucie, Grenada przez 60 min w przewadze, w drugiej połowie Betis wybijał 2 razy z linii...
No niestety Hass mnie zawiódł, ale nie ma co się przejmować jedziemy dalej. Kupon #2
1.????Rafael Nadal - Jerzy Janowicz Typuję w stronę Hiszpana. W lipcu ograł Jerzyka 2-0. Liczę, że tak samo będzie tym razem.
2.???? Dimitrov G. - Del Potro J.M. Pewniak moim zdaniem. Cud w ogóle, że Dymitrov awansował po takiej grze z Fogninim. W bezpośrednich meczach też wygrywa Argentyńczyk.
3.:siata:Piacenza - Crvena Zvezda - 2,5 4. Roma - Chievo 1X Chievo w tym sezonie gra totalny piach... W Romie zabraknie Tottiego i Destero, a w Chievo Chalello i Cesata. W dwóch ostatnich meczach Roma przegrała, ale to było w 2012 roku, a teraz to zupełnie inne drużyny
5. Granada CF - Atletico Madryt 2X Atletico jest drugie w tabeli, ostatnio pewnie pokonało Betis 5-0 wcześniej z kwitkiem odprawiło Austrię Wiedeń. W meczu zagrają bez większych osłabień, więc raczej ciężko będzie im przegrać.
6. Athletic Bilbao - Elche 1X Athletic jeśli wygra będzie tracił tylko 3 punkty do Realu, w meczu nie zagra Muniain, ale myślę że nie będzie to miało większego znaczenia w meczu. Stawka: 5 zł
Kurs: 2,95 zł