>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Świata kobiet - Serbia 6-22.12.2013

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Laski i tak osiagnely swoje!! Ja jestem z nich dumny!! Presja je zjadla, trudno i tak sa dla mnie wielkie. Nie wyszedl im necz, ale kiedys zdarzyc sie musial... sa nowicjuszem w takiej imprezie, sa nowicjuszem w polfinale, bo osiagnely to czego nigdy naszej reprezentacji sie nie udalo, czyli awans do czworki. Zle trafily... goapodarz, ktory na poczatku meczu obydwa zespoly mialy powiazane nogi i rece. Tylko serbki z tego szybko wyszly i odskoczyly. Badzmy z nich dumni i tak sa wielkie!! Osiagnely ponad swoj cel. Bo jesli ktos nie wie, mialy wygrac z Argentyna, zeby wyjsc z grupy ???? nikt z zarzadu zwiazku pilki recznej nawet sie nie spinal na cokolwiek, wiec nie chcialbym spiny, ze im nie poszlo, bo to nie kopacze, u ktorych zawsze jest, zagrali jak nigdy przegrali jak zawsze. Trzymajmy kciuki za nie w meczu o braz!!

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Choć sobie trochę odbiłem na livach, że nie przegrają więcej, niż 6 golami, gdy przegrywały już 11.
Wiara w nasze zawodniczki + boski kurs 3,60 jakoś mi osłodziła tą porażkę.

Y 8

yulek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mysle ze brazylijki po 80 minucie z meczu madziaramy beda zmeceni. Ja poczekam na live i jesli bra troche odskoczy to dam jakis +1,5 lub 2,5 na dunki, bo fyzicznie napewno lepiej wytrzymuja koncowke.

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dunki graja beznadziejnie. Znow weszly w mecz tak samo jak w meczu grupowym tylko troszke mniejsza roznica przewagi brazylijek. Zero pomyslu na atak i zlamanie obrony kanarkow!
A i nawet 2 raz w przewadze nie potrafia sie przebic.

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie, jak na razie Dania gra fatalnie, dużo błędów, brak pomysłu w ofensywie. Zapowiada się na podobny wynik jak w meczu grupowym. Szkoda.

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ogladajac mecz dunek z niemkami jestem zalamany... nic nie graja. Jak pilka byla z nimi, to dzis jeat przeciwko nim. Mecz meczowi nie jest rowny, ale kurde, to co one dzisiaj graja... wola o pomste do nieba! Kristiansen jest dzisiaj cieniem samej siebie. A vlady wlasne bledy je zabijaja. Balem sie o bramke, ale dzis sie calkiem spisuje. Oby zmienily swoj styl gry w drugiej polowie, to nie 8 jak w meczu polek!

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co tu dużo mówić, Dunki tego meczu nie wygrają. Nie radzą sobie z wysokimi i silnymi w obronie zawodniczkami, do tego szkolne błędy w ataku i różnica między bramkarką brazylijską a Duńską. Polki wygrają z Dunkami o 3 miejsce bo specyfiką gry w obronie przypominają Brazylię a Dunki widać, że sobie nie radzą z mocną obroną. A jak jakimś cudem Dunki dziś wygrają to Serbki zrobią z nimi co będą chciały.

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dadzą na Polki 2,50-3,00 to śmiało trzeba grać na zwycięstwo, przecież te Dunki to jakieś nieporozumienie

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A zapewne w meczu dunek bedzie jak w meczu grupowym 2 polowa na remis... ehhh
No to Serbki maja zloto ciekawe czy dadza na nie @1.8 bo bez 2 zdan finalu z kim jak z kim ale z jedna z tych druzyn napewno nie przegraja.
To bylo spotkanie na bardzo slabym poziomie ze strony dunek odpuscilem typowanie ich w meczu z Montenegro i Niemkami czekajac na to ze zagraja o zloto. Pogralem po razz drugi za max swoja stawke i szkoda pisac dalej o przebiegu tego co one wyprawialy. Jak nie trafialy sam na sam jak gubily pilki podczas kontrataku jak nie potrafily przebic sie przez 5 brazylijek jak...i mozna by tak wytykac im wszystkie bledy jeden za drugim.
Po tym meczu przypominaja mi sie te mistrzostwa swiata z Polakami jak nasz trener powiedzial ze widzial protokol jakie maja byc pary 1/2finalu, finalu i meczu o 3 miejsce. Pamietacje to... ????
Zagram final czekam na kursy i mam nadzieje ze Serbki utra nosa tak naprawde slabo grajacym Brazylijka!!!

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serbki powinny zgarnąć złoto ale z drugiej strony Brazil nie przegrały jeszcze żadnego meczu na tych MŚ, może tak ma być do końca?

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@MrZoob
Ten ekspert na TVP2 mówił, że każda drużyna ma jeden mecz słaby, więc Brazylia w finale słabo zagra ;) Nasz sen się dziś skończył, Brazylijek w niedzielę.
Myślę, że Polki dadzą radę w meczu o brąz. Drugi taki słaby mecz się nie powtórzy, nie będzie takiego ciśnienia z trybun, Dunki już słabo grały z Niemkami, które same przegrały ten mecz grając jeszcze gorzej w końcówce marnotrawiąc świetną dyspozycję swojej bramkarki

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem ciekaw jakie kursy buki wystawią na te 2 mecze. Jak na Polki dalej będzie powyżej 3 to w ciemno można grać. Co by nie mówić o Brazylijkach to na prawdę dobrze grają na tym turnieju. Finał to jednak już duża presja i ta hala 25 tysięczna prawdopodobnie zapełni się do ostatniego miejsca a to jak widać niesie Serbki.

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem ciekaw jakie kursy buki wystawią na te 2 mecze. Jak na Polki dalej będzie powyżej 3 to w ciemno można grać. Co by nie mówić o Brazylijkach to na prawdę dobrze grają na tym turnieju. Finał to jednak już duża presja i ta hala 25 tysięczna prawdopodobnie zapełni się do ostatniego miejsca a to jak widać niesie Serbki. A co do Dunek to one chyba od iluś tam lat nie zdobyły medalu MŚ, nie pamietam od ilu ale komentator o tym wspominał.
ed: od 1995 roku kiedy to zdobyły złoto

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Mistrzostwa świata w piłce ręcznej kobiet
Brazylia - Serbia
Serbia ::: 2,00 ::: Betsson ::: 3/10
Brazylia to coś jak Holandia w piłce nożnej na Mundialu w RPA 2010, wygrali wszystko... oprócz ostatniego meczu. Brazylijki świetnie grają, czarny koń turnieju bezapelacyjnie, co lepsze pokonały już w fazie grupowej Serbię. Obydwa półfinały były rozczarowaniem, Polkom jak i Dunkom nic nie wychodziło, a Brazylijki i Serbki zdominowały rywalki pod każdym względem.
Jak będzie w finale? Czy historia lubi się powtarzać? Czy jednak nic dwa razy się nie zdarza? Moim zdaniem to drugie powiedzenie się sprawdzi. Serbia gra u siebie! Hala będzie wypełniona po brzegi, cały kraj patrzy na ich waleczne dziewczyny.
Serbia ma w tym meczu podwójny handicap: sędziów i własną halę. Brazylijki zrobiły to co miały zrobić na tym turnieju, ale tak jak w meczu z Polską, przeciwko gospodyniom gra się o wiele trudniej i w niedzielnym finale skazuje je na porażkę.
Czy warto bawić się w handicapy? Ja tylko przypomnę żenujący finał mistrzostw świata mężczyzn z tego roku gdzie w finale Hiszpania skompromitowała Duńczyków... Wygrali 35:19 !
Wynik: 22:20 ⛔
Dania - Polska
Polska ::: 3,80 ::: Betsson ::: 1/10
Kto śledzi moje typy już jakiś czas ten wie, że Shakal nie kieruje się przy typach czymś takim jak patriotyzm, sympatia itp. Z Serbkami polskie dziewczyny skazywałem na porażkę, a w tym meczu który jest dla mnie 50/50 (nawet lekko faworyzowałbym tutaj Polki) gram z czysto sportowego jak i bukmacherskiego punktu widzenia na skład Pana Rasmussena.
Polska to taki kraj który jest specjalistą od meczy o 3 miejsce, a kurs jaki oferują nam bukmacherzy to nic innego jak świetnie wszystkim znane słowo &quot;walju&quot;. Eksperci od piłki ręcznej pisali jednogłośnie: &quot;Duńki grają słabo na tym turnieju i wyszedł im jedynie mecz z reprezentacją Niemiec&quot;. Trzeba się z tym zgodzić, lepsze wrażenie na mnie zrobiły nasze dziewczyny w meczu przeciwko Rumunkom jak i Francuzkom. Nawet największy laik od piłki ręcznej jakim jestem ja to zauważy, a kurs na Danię 1,40 to bukmacherskie harakiri!
Wynik: 30:26 ⛔

koper 29

koper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Finał to jednak już duża presja i ta hala 25 tysięczna prawdopodobnie zapełni się do ostatniego miejsca

Ale Brazylijki już grały przy widowni w pierwszym meczu - według mnie hala i kibice nie będą mieć znaczenia. Brazylia to wygra!

malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serbkom ten półfinał się ułożył, bardzo wątpliwe by i w finale tak było, zwłaszcza że grały już ze sobą i górą były Brazylijki, dla mnie to one są faworytkami.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brazylia-Serbia X @8.50
W meskiej pilce recznej sa jakies standardy i hierarchia, u kobiet o takie rzeczy trudno, co pokazuja te mistrzostwa. Z jednej strony gospodynie imprezy, z drugiej swietnie atletycznie przygotowane Brazylijki, ktore wiedza ze z Serbia mozna wygrac. Nie wiem kiedy ostatnio w finale wielkiej imprezy w szczypiorniaka potrzebna byla dogrywka, ale moze tym razem. Wiadomo, ze jest to typ pod kurs, ale po tym z czym zapoznalem sie powyzej to iwdac duza rozbieznosc zdan, wiec kto wie, moze teraz akurat zycie napisze taki scenariusz...

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz Serbia - Brazylia zenujace sedziowanie!!! Minuta czasu na rozgrywanie pilki i 2x 2 minutowe kary dla serbek w przeciagu tej wlasnie minutu. Oby to dziewczyny wygraly bo Brazylijka sie nie nalezy!!! Takie moje zdanie!