>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Świata kobiet - Serbia 6-22.12.2013

K 195

kosmos111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Go home... you&#39;re drunk... To raczej kara w samej końcówce dla Brazylijki była kpiną totalną. Canarinhos 9/9, same zwycięstwa, ale nie należy im się.. eh...
Potem do usunięcia

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brazylijką należało się te mistrzostwo jak psu kiełbasa. Najrówniej grały na tym turnieju a słabszy mecz to one już miały ale z Węgierkami. Zasłużone zwycięstwo.

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Go home... you&#39;re drunk... To raczej kara w samej końcówce dla Brazylijki była kpiną totalną. Canarinhos 9/9, same zwycięstwa, ale nie należy im się.. eh...
Potem do usunięcia
Nie martw sie nie gralem tego meczu zebys przypadkiem zaraz nie napisal ze wylewam swoje smutki za przegrana :grin:
Ogladalem 7 na 9 ich meczy bo gralem na nie 5 razy i 2 krotnie przeciwko i tyle co moge powiedziec ze dzis tez mialy slaby mecz tyle ze Serbki mialy slabszy no i sedziowie w mojej opini im brdzo pomogli. Jak dla mnie zbyt dlugo pasywnie rozgrywaly pilke a sedziowie na to pozwalai. Graly najrowniej to wygraly. I tyle w temacie

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
Oby to dziewczyny wygraly bo Brazylijka sie nie nalezy!!!

Panie daj Pan spokój... nie należy się? To komu się należy? Serbkom? Hehe ????
Najrówniej grająca ekipa na turnieju, należało im się jak psu buda :]

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ja osobiscie gralem przed polfinalem zwyciestwo w MS albo serbii albo polski. Ale ogladajac dzisiejszy mecz stwierdzam, ze komu jak komu, ale Brazylii nalezal sie ten zloty medal! Nie przemawiala do mnie gra Serbii ani z polkami, ani dzisiaj... bramkarka zrobila im medal i to trzeba podkreslic. Nie wiem skad takie twierdzenie, ze sedziowie i Brazylia? Bardzo fajne zawody poprowadzili i jesli komus pomagali to gospodynia... poczatek spotkania i pierwsza kara indywidualna 2 minuty, a powinni zolta tylko. Jedyny zespol, ktory zagral konsekwentnie od poczatku do konca! Gratulacje dla nich