>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
b4ry 33

b4ry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaskólcze Gniazdo
Cześć. Jeżeli mogę się wtrącić to czy dałoby się na dole strony pod ostatnim postem zrobić coś takiego :

Bardzo poprawiłoby to poruszanie się po forum. Nie trzebą będzie za każdym razem wracać się do góry co jest szczególnie uciążliwe przy korzystaniu z telefonu.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Cześć. Jeżeli mogę się wtrącić to czy dałoby się na dole strony pod ostatnim postem zrobić coś takiego :

Bardzo poprawiłoby to poruszanie się po forum. Nie trzebą będzie za każdym razem wracać się do góry co jest szczególnie uciążliwe przy korzystaniu z telefonu.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Dodane do &quot;TODO&quot;

alley 79

alley

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Nie wiem jak na lapku ale na telefonie nie da się wejść na ostatni post ze strony głównej. Muszę wchodzić w temat a potem w wątek i na ostatnia stronę co jest bardzo niewygodne. Ponadto strona bardzo nieczytelna.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie chcą porozliczać kupony, zróbcie to edytowanie i cytowanie w końcu.

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam poważny problem po tej całej migracji. Coś mi się pomieszało, że nie mogę wejść na forum będąc podłączonym do routera, dostaję informację o zbyt długim czasie oczekiwania na odpowiedź z serwera. Na internecie z sieci w smartfonie wszystko śmiga.

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dopisuję, bo nie można edytować. Taki problem, że przestaje działać forum dzieje się, gdy próbuje się na forum wykorzystać jakąś niedziałającą funkcjonalność. Chciałem dać reputację, będąc połączonym z telefonu i przestało mi działać forum, rozłączyłem i połączyłem dane sieciowe i działa, bo zmieniło się IP. Niestety na routerze nie mam tej możliwości i forumek mi nie działa, tylko z tel ????

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edycja cały czas nie działa. Pojawia się komunikat jak na zdjęciu, które dołączyłem. Świetna sprawa z możliwością dołączania zdjęć.
Potwierdzam - działa edycja w trybie: otwórz na następnej karcie

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam poważny problem po tej całej migracji. Coś mi się pomieszało, że nie mogę wejść na forum będąc podłączonym do routera, dostaję informację o zbyt długim czasie oczekiwania na odpowiedź z serwera. Na internecie z sieci w smartfonie wszystko śmiga.
Mi nie działało od wczoraj od około 21 do dzisaj do 8 rano

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy było zgłaszane, ale nie ma wszystkich emotikonów, np ????

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zrestartuj router i problem powinien ustapic.

mateo93 0

mateo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
mam problem wejściem do tego forum wyskakuje error time czy coś takiego a na telefonie można wejść jak to naprawić próbowałem na innych przeglądarkach i nie,działa

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Póki nasi technicy nie poradzą sobie z problemem nie działającej edycji a dokładnie wszystkich buttonów w dolnej części posta można rozwiązać to klikając na każdy z nich prawym przyciskiem myszy i otwórz łącze w nowej karcie. Możecie wtedy dokonać edycji posta, dać punkty reputacji itd.
Przepraszamy za problemy ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
shingper +1 Punkty (test)
artekk19 133

artekk19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Mam taki sam problem jak opisany wyżej z telefonu dziala, a przez WiFi nie, różne przeglądarki. Router resetowany, laptop też. Problem pojawil się ok godz temu.
E: 12:28 działa normalnie.

Status
Zamknięty.