>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
marcin_test 0

marcin_test

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gonicpieniadz i doberman
Proszę o trochę cierpliwości. Chciałbym zaznaczyć, że zmienialiśmy całkowicie skrypt, więc pewne rzeczy nie są kompatybilne. Baza danych była ogromna i będą występował bugi, które do kilku dni ogarniemy. Nie możliwe jest przeniesienie takiego forum bez problemów technicznych. Pracujemy nad optymalizacją.
Edycja postów, reputacja zostaną naprawione w najbliższym czasie.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin priorytet to zaciemnic forum, ten biały jest za bystry! ja już nie daje rady!!!!!

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
1. Rozciągnijcie posty - tj. po boku za dużo wolnego miejsca.
2. Większe nazwy userów z lewej strony ts. to niżej &quot;Forum VIP&quot;
3. Nieco ciemniejsze kolory
4. Coś ws tylu panelu managerskiego by się przydało (co był z lewej strony na VBulletinie)
5. Powiększcie czcionki i na górze forum przy Mark Forums Read , Search Forum , Recent Posts etc.
Pamietam jak to forum przechodziło z php by Przemo bodajże na vBulletin i tez ludzi narzekali...

filipcz 353

filipcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Oj ludzie, ludzie.. spokojnie.. Admini chcieli jak najszybciej przejść na &quot;nowe forum&quot; i dać Wam możliwość pisania postów. To zawsze wiąże się z mnóstwem błędów i rzeczy do poprawy. Fajnie, że je widzicie, ale tez nie ma co przesadzać, Admini robią co mogą, ale Wy tez musicie potrafić np. ustawić sobie język na polski czy zrobić inne pierdoły na własnym profilu. Wystarczy go przejrzeć i poczytać. Wytrwałości, za kilka dni będzie hulać ????

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
6. Edycja postów nie działą
7. Przydałby sie podział na Prywatne Wiadomości wysłane i otrzymane , bo tutaj sa pomieszane wszytskie ze sobą.

florenski 2

florenski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpisałem swoj mejl i hasło i zalogowało mnie jako Florenski jak widać choć ostatnio logowałem się jako LEM nawet nie pamiętam że miałem takie konto. Da się to jakoś ogarnąć ?

crisoo 248

crisoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Przydałoby się umieścić również na dole strony odnośnik do strony głównej. W tym momencie, będąc na dole strony, muszę przelecieć na górę i tam kliknąć &quot;Strona Główna&quot;. Nie mam pojęcia, czym można dodać taką opcję na tym silniku, ale jeśli tak, to byłoby to ułatwienie.

seba1b 109

seba1b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Jest możliwość sprawdzenia sumy punktów reputacji jaka się posiada? Punkty za poszczególne posty widzę, a sumy już nie o_O

P 16

przytomny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Na górze, w pasku z wyszukiwarką jest opcja &quot;Marks Forums Read&quot;, która oznacza wszystkie nowe posty jako przeczytane - fajnie, ale brakuje tej funkcjonalności dla poszczególnych działów. Tak jak było na poprzednim forum.
Jeśli taka opcja jest i czegoś nie widzę to z góry przepraszam i proszę o instrukcje.

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Prosze o pomoc !!!
Na laptobie strona nie dziala a dzialala, na moim telefonie dzialala juz nie dziala, teraz pisze z telefonu kobiety i dziala ale co jest grane ? Pewnie tez przestanie...
Jest pewnie problem z IP Twoim, podeslij go do mnie na PW to przekaze dalej.

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Błąd z językami powinien być naprawiony- w tej chwili wszyscy powinni miec domyślnie wybrany język polski.

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jeżeli mam być szczery, to powiem tylko, że dla mnie nowe forum jest mniej czytelne niż stare, ale...

cinas89 244

cinas89

Football,speedway
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
przede wszystkim dodajcie opcje CHAT LIVE , skoro juz zmieniacie to dodajcie i czat, co jeszcze mozna by bylo dodac pomysle, zastanowie sie i dam cyne. aktualnie kolor nadal wali po oczach jak laser

cinas89 244

cinas89

Football,speedway
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
edycja postow nie dziala, zrobcie cos tez z najnowszymi odpowiedziami na dany temat. wchodza w towarzyskie jest tego tak nawalone ze ja nie jestem w stanie na 1 rzut oka stwierdzic o czym ostatnio bylo pisane. naprawde musze zrobic wytrzeszcz oczów zeby cokolwiek tam dojrzeć. powiększcie moze czcionki tych bardziej &quot;aktywnych tematow&quot;. na poprzedniej skorce nie mialem probllemu - wchodzilem klikalem i nic nie szukalem. tutaj to juz niestety sie pojawia

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Zajrzyj na pierwszy post - tam jest lista rzeczy, któe są robione aktualnie i które zgłoszone.
Co masz na mysli przez aktywne tematy? W sensie, nieprzeczytane maja się bardziej wyróżniac? Możemy oczywiście modyfikować skórkę i dostosowywać do naszych potrzeb ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
W jaki sposób mogę szybko odznaczyć działy jako przeczytane?
Wchodząc do tego działu i klikając ten przycisk. Będziesz miał do wyboru dwie opcje: zaznacz ten dział jako przeczytany lub całe forum

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Wielu użytkowników zgłasza problem z edycją postów (ja również). Nie było jeszcze żadnej odpowiedzi w tej kwestii.

stefangitara 526

stefangitara

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sopot
Wielu użytkowników zgłasza problem z edycją postów (ja również). Nie było jeszcze żadnej odpowiedzi w tej kwestii.
Edycja postów działała wczoraj bezpośrednio po migracji dobrze, po pewnym czasie przestała...

Status
Zamknięty.