>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura

Status
Zamknięty.
bartek159 67

bartek159

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
Widzę, że większości nie spodobał się temat wypracowania (Granica) ???? . U mnie w sumie całkiem nieźle poszło. Myślę, że i czytanie również na plus.
Nie ma co się przejmować, teraz pozostaje nam tylko zachować świeży umysł i na jutro logiczne myślenie ;)

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam na maturkę jutro przemycić kalkulator &quot;bardziej rozbudowany&quot; ???? tzn. z pierwiastkami, logarytmami, ułamkami itp. Nauczyciele u mnie siedzą na dupie i nie zwracają, aż takiej uwagi.

bartek159 67

bartek159

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
Polecam na maturkę jutro przemycić kalkulator &quot;bardziej rozbudowany&quot; ???? tzn. z pierwiastkami, logarytmami, ułamkami itp. Nauczyciele u mnie siedzą na dupie i nie zwracają, aż takiej uwagi.

Dokładnie. U mnie to samo. Na lajcie można wnosić i korzystać nawet z telefonu ???? ale to już dla tych bardziej cwanych.

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie wszyscy dostajemy szkolne kalkuratory także lipa

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomorrowland
Ja rozumiem , że tu wszyscy rozszerzenie zdają ?? :mrgreen:

z tym to przeyebka jest mega, przynajmniej mogliby odwrotnie zrobic najpierw rozszerzenia a potem podstawy, ale Ci co to układaja to tego nie muszą pisac wiec im to wisi i dają w tym samym dniu :?

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sieradz
z tym to przeyebka jest mega, przynajmniej mogliby odwrotnie zrobic najpierw rozszerzenia a potem podstawy, ale Ci co to układaja to tego nie muszą pisac wiec im to wisi i dają w tym samym dniu :?
Dokładnie. Jeszcze 2 godziny przerwy. Wątpię, że będę siedział do końca na podstawie, więc poczekam troszkę dłużej. Ci co są z miasta, to pojadą do domku, reszta niech sobie posiedzi w szkole. :-|

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Dokładnie. Jeszcze 2 godziny przerwy. Wątpię, że będę siedział do końca na podstawie, więc poczekam troszkę dłużej. Ci co są z miasta, to pojadą do domku, reszta niech sobie posiedzi w szkole. :-|
Dokładnie u mnie to samo ponad 3h czekania ale co tam oni mają wyjebane.
A co do tych kalkulatorów to u nas wicedyrektorka mówiła że mamy brać kalkulator rozbudowany i zwykły i po wejściu na salę podmienić ;)

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park

Ma ktoś może ?? :razz:
Tak BTW to wolałbym jutro widziec zadanie z analizy matematycznej , aniżeli jakiś dowód z planimetrii na roz.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co wy wszyscy z tym kalkulatorem? na podstawie przeciez nie jest wam potrzebny taki zaawansowany kalkulator no bo chyba mi nie powiecie ze nie umiecie mnozyc, dzielic, dodawac, odejmowac w pamieci, ewentualnie w slupkach. No a na rozszerzeniu i tak to wiele nie da bo nie wystarczy sam wynik tylko trzeba zawsze to rozpisac zeby wiedzieli jak to wyliczyles wiec tak czy owak musisz to zrobic w głowie. Ja nigdy w zyciu nie korzystalem z tych zaawansowanych kalkulatorów i nie mam nawet pojecia jak ich obsługiwac

K 0

krakk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Mnie ciekawi jak będzie jakies zadanie geometryczne i trzeba będzie sporo rzeczy tam nakreslic... na lekcjach masa kolorów i jakos widac a jutro tylko czarny długopis.
A jak jest z tablicami, dostajemy te które są w szkole od dawna czy jakoś teraz specjalnie przysłali na mature?

julek 421

julek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Luków
a umnie sie kalkulatory oddawalo w tamtym tygodniu :p

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie wiem jak teraz, ale gdy ja zdawałem trzeba było się nieźle starać żeby nie zdać
Jak moje ziomki zdały polski, to znaczy, że wystarczy napisać byle co i masz zdane ????

Kalkulatory Wam potrzebne rozbudowane? Z tego co pamiętam to ja w ogóle kalkulatora nie miałem ???? (rozsz. 80%)

(Swoją drogą nie wiedziałem, że aż taka rzesza maturzystów na forumku ????)

Chciałbym być na Waszym miejscu... szybko napisać te bzdety i prawie 5 miesięcy wakacji... żyć nie umierać ;)

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z jednej strony za sms ściągnąłem arkusz (niby przeciek hehe) na mature z matmy. Traktowac z przymróżeniem oka. Udostępniam ten plik:
http://hotfile.com/dl/116771368/2d58361/mat_2011_k5.rar.html

Jakby była taka matura to by oblało ponad 50% ???? , szkoda czasu na te &quot;przecieki&quot; lepiej sobie przerobić zadania z informatora maturalnego, nie które z zadań będą wręcz identyczne, tylko ze zmienionymi danymi ;)

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
szkoda czasu ale jednak zajrzałeś ???? matma to jutro na luzie pójdzie, z podstawy liczę na 100%, z rozszerzenia na 70-80%

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
No spoko , wysłałęm tam esa za 3.66 czy jakoś tak, to chciałem się podzielić =] może ktoś na ostatni dzwonek chciałby sobie coś przypomnieć ;) Wczoraj typowali Edypa na Polskim z tej strony dlatego napisałem by traktować to z przymrużeniem oka ;) A co do tego, że to ściągnąłem to tylko po to by na własnej stronie udostępnić, w kilku miejscach dozwolonych poustawiałem linki do mojej strony no i ok 70 zł wyjdę na tym na plus.

Co do jutrzejszej matury liczę na tablice matematycznę ???? I na to że coś tam jeszcze z liceum pamiętam. Oby jak najwięcej ciągów / logarytmów / procentów / statystyki

julek 421

julek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Luków
widze ze jestem pierwszy ;p
nie ogarnalem tylko zad 5 tam gdzie x wyszedl 7 ^^
wiec powzyej 90 spokojnie;p