z 10 naskrobalem z pierwszej czesci to jeszce 11 z drugiej i z gorki bedzie ;p
tez mam nadzieje,ze te 10 z pierwszej czesci bedzie.Szczerze nie spodziewalem sie granicy ,bowiem mialem na probnej,no ale coz moze jakims fartem sie uda...
z 10 naskrobalem z pierwszej czesci to jeszce 11 z drugiej i z gorki bedzie ;p
Z tego co wyczytałem, to za błąd kardynalny nie można poprawiać matury w sierpniu... o fuck :/
co najgorsze to napisałem, że to Elżbieta jest kochanką Zenona a nie Justyna, więc teraz to już wszystko jasne. Poprawka.
no to tekst mi ładnie poszedł, ze 3 pkt odpadną, może 4, ale to wypracowanie...
teraz wiem, że na 100% nie zdam, bo pisałem cały czas, że to Elżbieta jest jego kochanką a nie Justyna... I podobno wtedy nie można poprawiać w sierpniu przez taki błąd
http://kwejk.pl/obrazek/69513/matura,z,polskiego.html
???? któż tak nie wyglądał pisząc dzisiaj z Granicy
danny1992 - nie histeryzuj, u mnie kumple jeszcze lepsze błędy robili, a nauczycielka od polskiego mówiła że to są błędy rzeczowe więc masz co najwyżej chyba 4 punkty w plecy![]()
jeżeli tak piszesz to mi trochę ulżyło bo wypracowanie mam over 350 ????Dokładnie, bez paniki ważne, że masz za czytania pare pkt a, jeśli już wypracowanie napisałeś na te 250słów to masz bankowe zdanie, nie wazne co za głupoty byś tam nie napisał ????
jeżeli tak piszesz to mi trochę ulżyło bo wypracowanie mam over 350 ????
haha, ja musiałem, żeby zdać poprawiać właściwie cały semestr i dwa razy pisałem (bo raz uwaliłem) z granicy, więc miałem ją obcykaną jak siemasz wojtek:grin:http://kwejk.pl/obrazek/69513/matura,z,polskiego.html
???? któż tak nie wyglądał pisząc dzisiaj z Granicy
za taki błąd myślę że matura niezdana...-uważał, że Justyna jest ulubienicą matki (ma klasę, jej wygląd nie wskazuje na niskie pochodzenie)
a ja napisalem ze matka uwaza ze on nie ma gustu i dyskrymnuja ja poprzez roznice klas spolecznych ...
,,grozi" mi cos za to ?
a ty nie zapomniałeś czegoś na maturę? Nie wiem..okularów? albo..mózgu?-uważał, że Justyna jest ulubienicą matki (ma klasę, jej wygląd nie wskazuje na niskie pochodzenie)
a ja napisalem ze matka uwaza ze on nie ma gustu i dyskrymnuja ja poprzez roznice klas spolecznych ...
,,grozi" mi cos za to ?
kolega tak miał, 3x powtórzysz błąd rzeczowy i nie zdajesz, poprawka w sierpniu, chyba, że nazbierasz punkty z tekstu ????no to tekst mi ładnie poszedł, ze 3 pkt odpadną, może 4, ale to wypracowanie...
teraz wiem, że na 100% nie zdam, bo pisałem cały czas, że to Elżbieta jest jego kochanką a nie Justyna... I podobno wtedy nie można poprawiać w sierpniu przez taki błąd