>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja potrzebuje z 70% :p I potem z 60% z rozszerzenia z WOSu. Angol i hista to luzik... Jutro i wśrode największy stres. :p

Największy stres we wtorek i we środę- anglik i WOS-trzeba mi przynajmniej na 70% obydwa napisać

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Hazardu Wielkigo
Pisemne to luzik pod względem stresu. Stres to będzie jak przyjdzie ustna z polaka.. Ale pomyślcie ile debili dało radę ;p

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Pisemne to luzik pod względem stresu. Stres to będzie jak przyjdzie ustna z polaka.. Ale pomyślcie ile debili dało radę ;p

Czemu, jak dobrze wykujesz prace to jest git, jeszcze jak sam na pisałeś to spokojnie. W tamtym roku mój kuzynek napisał prace dzień przed egzaminem tak około godziny 20, a miał następnego dnia na 9.00 i miał 70 % ???? ???? A raczej nie jest inteligentny ???? ????

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Hazardu Wielkigo
No ja nie powiedziałem że stresuje się że nie zdam. Wiem że zdać jest bardzo łatwo. Po prostu sam fakt że mam nawijać 15 minut jest dość stresujący, przynajmniej dla mnie ;p

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ejj pany bierze ktoś z was jakieś ściagi na mature???(ja osobiscie nie bo nie mam zamiaru pisac matury za rok jak mnie przyłapią)

akarin 0

akarin

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Oczywiście piszę rozszerzoną, bo podstawy nie widziałem sensu. Szkoda czasu a punktów z tego mało.
Prezentacje z polskiego to nie wiem kiedy napiszę, ale mam jeszcze czas do 25 :p

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
dacie rade ;] powodzenia! hy, roczek minął jak w mordę strzelił ;]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Tak, tak. Najlepiej być o 8:40 :p A u mnie w szkole nawet o 8:30 :|
Kto nie zda dostanie bana :!: Taka motywacja... :p
Powodzenia :]

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra, nie kichać mi tutaj pod siebie ???? ja jeszcze się trochę pouczę. Właśnie zabieram się za najbardziej prawdopodobne lektury: Lalka, Chłopi, Ludzie Bezdomni, Nad Niemnem i Potop... eeee sama śmietanka :confused: :|
podro wszystkim i jutro pisać po egzaminie. ????

Status
Zamknięty.