>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
nie chce mi sie czytac tyle stron,
a wiec szukam pomocy maturalnych do wosu i angielskiego. ma ktos linki?

angelwhite 0

angelwhite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pruszków
no jest okres na matury wiec tego nie unikniemy... moim zdaniem potop, przedwiosnie, kordian, opowiadania borowskiego albo zdazyc przed panem bogiem :p. ciekawe czy trafie xD z tego moge zdawac. :p

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Akapulko
A na co chciałeś je przerabiać? :&gt;
Już nie mogę się doczekać, chyba dzisiaj nie zasnę ????

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Hazardu Wielkigo
To bardzo błędnie interpretujecie moje słowa. Oby lepiej poszła wam interpretacja na maturze ;p pozdro ;]

angelwhite 0

angelwhite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pruszków
wlasnie... co do interpretacji tekstu xD macie jakies na to sposoby zeby trafiac z kluczem?? bo niestety to jest najwiekszy bol glowy zeby trafiac z kluczem ;/ pytam sie bo probna matura z pazdziernika miala tak powalone klucze ze sam z interpretacji dostalem 3 pkt ;/ naszczescie w styczniowej sie poprawilem 15 :p i wypracowanie 23 :p

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej żadnego sposobu nie ma, trzeba po prostu umieć interpretować testy, rozumieć główne przesłanie autora. Jedyny sposób aby się poprawić to ćwiczyć i samemu we własnym zakresie dokonywać interpretacji tekstów, ale na to chyba już za późno.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej żadnego sposobu nie ma, trzeba po prostu umieć interpretować testy, rozumieć główne przesłanie autora. Jedyny sposób aby się poprawić to ćwiczyć i samemu we własnym zakresie dokonywać interpretacji tekstów, ale na to chyba już za późno.

E ludzie ludzie...Maturę z polskiego każdy matoł zdaje,nie ma się czym stresować. Chyba,że komuś jest potrzebny wysoki wynik w perspektywie studiów,ale takich delikwentów wielu nie ma...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie, ja tam się nie stresuje, wystarczy mi nawet 30%, na próbnych miałem dwa razy na poziomie ~80%, więc teraz ze zdaniem nie powinno być problemów.

angelwhite 0

angelwhite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pruszków
nigdy nie jest za pozno :p ja zaledwie przez caly rok przecyztalem dwie lektury... przedwiosnie i opowiadania borowskiego... a teraz wczoraj i dzisiaj przeczytalem juz praktycznize wszystkie lektury zostalo mi ferdydurke, potop, i ludzie bezdomni :p no i porobie jeszcze sobie z dwa testy na ta interpretacje:p

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dokładnie, ja tam się nie stresuje, wystarczy mi nawet 30%, na próbnych miałem dwa razy na poziomie ~80%, więc teraz ze zdaniem nie powinno być problemów.

Jak zrobiłeś 80 % z Polskiego ???? ???? szacunek

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zrobiłeś 80 % z Polskiego ???? ???? szacunek
Matura z polskiego wcale nie jest taka trudna, na pewno wielu userów miało lepsze wyniki, dlatego myślę, że wszyscy zdamy spokojnie.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W sumie matura z Polskiego trudna nie jest, już za sam test spokojnie można wyciągnąć 10 - 13 pkt, a do zdania potrzebne jest 21 pkt.

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
nie wszyscy ida na kierunki zwiazne z przedmiotami scislymi i niektorym z polskegoi jest wiec niz 30% potrzeben :eek:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja potrzebuje z 70% :p I potem z 60% z rozszerzenia z WOSu. Angol i hista to luzik... Jutro i wśrode największy stres. :p

Status
Zamknięty.