B
0
burbon2009
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ja mam takie pytanko jak w biografi w materialach pomocniczych nie napisalem kartka z cytatami to nie mogę mieć ze sobą ? czy wziąć ?
ja mam takie pytanko jak w biografi w materialach pomocniczych nie napisalem kartka z cytatami to nie mogę mieć ze sobą ? czy wziąć ?
Mam pytanie co do przebiegu egzaminu maturalnego ustnego z języka angielskiego. Tzn jak to wygląda? Czy witać się itp po polsku czy ang? Ile czasu dostajemy itd. Bo nasz genialny nauczyciel nie raczył nam tego przekazać :/
kiedy są wyniki z matur ustnych?wiem że tego samego dnia,ale jak to się odbywa? po wyjściu komisja zaraz ogłasza twój wynik czy jak wszyscy skończą to na przykład jest jakaś kartka z wynikami?
Pierwszoosobowa - 4 klasa podstawówki ...aha,to trochę czekania będzie po swojej prezentacji,
mam pytanko-jak nazywa się narracja gdzie bohater głowny jest narratorem ? (moze byc takie pytanko na maturze)?
Dzięki ???? 19/20 = 95% ????Ja wpadłem i przywitałem się po polsku.
Wylosowałem zestaw i miałem 5 min przy stoliku na przygotowanie się, potem już nie wiem ile to trwało ale coś koło 10 minut zadawali pytania. Ogólnie zleciało wszystko jak biczem strzelił. ????
Dzięki ???? 19/20 = 95% ????
orientuje sie ktos jakie moge miec pytania do tematu:
getto warszawskie w literaturze i w filmie?
lektury z jakich korzystalem to:zdarzyc przed Panem Bogiem,medaliony i rozmowy z katem
?
porky orientujesz się może jakie pytania u Ciebie mieli co nie mieli w swojej prezentacji żadnej lektury, do czego nawiązywały?
porky wielkie dzieki na pewno opracuje sobie te pytania ????
Tak dobrze. Temat mojej prezentacji to: Omów rolę Puław w kulturze twojego regionu dawniej dziś. Wykorzystaj przykłady z różnych dziedzin sztuki.Jeżeli dobrze rozumiem, to mówisz o prezentacjach w których nie ma żadnej lektury, tak?
Jeżeli tak, to muszę przyznać że chyba nikt nie miał takiej prezentacji u mnie..
Dużo osób kupowało je z jednego źródła i raczej wszyscy mieli na podstawie lektur.
Oszem, kolega miał jedną kreskę film "Pan Tadeusz" ale miał też lektury.
Tak dobrze. Temat mojej prezentacji to: Omów rolę Puław w kulturze twojego regionu dawniej dziś. Wykorzystaj przykłady z różnych dziedzin sztuki.
I nie mam pojęcia co mogą mi dać ????
W końcu o swoim mieście.
W końcu o swoim mieście
No elegancko ???? Matury za sobą ???? Czas to oblać ????No to ładnie Ci poszło.![]()