Pomyśl, kobieto.daajcie tą stronke z zestawami z anglika które już były //..
tRochę temat poczytać i wszystko jest, zaledwie kilka stron wsteczpół dupy zza krzaka ... :-|
WIOLA, proszę bardzo, link do stronki z zestawami maturalnymi z języka angielskiego. Wybierasz swój okręg i Voila' !
http://www.gtam.info/ang/
ciach bajera.
a widzisz nawet nie spr tej strony:/no wiem. ale patrz:
Witryna żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Protected"
masz hasło?
Możesz, ale tylko na poziomie rozszerzonym ????nie da sie poprawki oblać od tego roku, wszystkie dodatkowe przedmioty masz tylko ile % a nie czy zdana czy nie.
Jak już pisze to mnie zastanawia coś innego, a mianowice: czy jeśli w tym roku nie zdawałem fizyki to w przyszłym roku moge sobie ja zdawać, czy poprawianie wyniku obejmuje tylko te przedmioty, które zdawałem za pierwszym razem?
Czy mógłby ktos podać konkretną stronę z zestawami do ustnego języka angielskiego poz. podstawowy? Wiem, że pojawiał się już wcześniej taki link - gtam.info/ang/ jednakże po naciśnięciu go wyskakuje mi:
Witryna gtam.info żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Protected", kiedy dokonałem rejestracji na stronie gtam.info/ po wprowadzeniu hasła do poprzedniego linku nadal nie działało.
Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby rozwiązać ten problem, albo zamieścić link do innej porządnej strony, a nie do forum gdzie są pojedyncze przykłady ????
Matura z geografi rozszerzona trudna ... Ale dałem rade! ????
w jakim sensie, że zdana czy że ugrałeś tyle % ile chciałeś ?