Czyli na styku.Mecz zakończył się wynikiem 5-4
Teraz Peninsula Power - Kobiety v Souths United - Kobiety stawiałem ower 9,5 już jest 11-0 a jeszcze 10 minut do końca.
Czyli na styku.Mecz zakończył się wynikiem 5-4
Stawki sa kuszace, ale chcialbym znac statystyki trafnosci tych typow. Mimo niskich stawek moja wynosi od wczoraj 91% (10/11).
Zależy jeszcze co dla kogo oznacza duża stawka i jakim budżetem dysponuje. Ile dla Ciebie to jest wysoka stawka na zdarzenie ?Gram ostroznie, zeby ocenic szanse tego sposobu i moc ocenic czy warto to grac na wysokich stawkach.
To jeszcze 5 lat budowania budżetu i mogę tak grać ???? . Dla mnie przy takim stawkowaniu kończy się zabawa, a zaczyna prawdziwy hazard.200-400
Dla innego może to być stawka minimalna, dla mnie to już są spore kwoty.
Nie chce bawić się w proroka ale o1,5 raczej nie przyniesie ci zyskow, jesli grasz przed meczem to musisz dokonac jakiejs wstepnej analizy a czy do młodzikow jest jakas obszerna baza danych szczegolnie gdy beda to mecze np z iraku albo nie wiadomo skad jeszcze, a granie na pale tez moze sie szybko skonczyc, bo te wszystkie typy ktore tu padaja(U, women itd) to czysta loteria i dlatego gdy padaja 4 bramki raczej sie na tym nie skonczy gdy np w normalnej lidze przy takim wyniku zadko padaja jeszcze bramekPanowie po wakacjach zacznę grać sposobem nad którym teraz pracuję polega na tym żeby wybierać drużyny rezerwowe U16-U19 itp następnie wybierać over o,5 1,5 do 1 połowy.
over 0,5=1,40-1,70 kurs
over 1,5 :1,80-2,10+ kurs
oczywiście zależy od meczów jakie stawki na razie szukam stron w których są właśnie wyniki takich meczów,również szukam dobrego rpogramu z tabelkami do prowadzenia statystyk.
Oczywiście, tylko czy jakikolwiek zakład czy system gwarantuje większe szanse niż 50/50 ?. Ryzyko jest zawsze i na to chyba nie ma sposobu.Sam wiec rozumiesz, ze nie bede grac takimi stawkami dla zdarzen z 50-75% szansa trafienia![]()