Police Sports Association Women v Arion - Kobiety wiecie gdzie można zobaczyć jaki wynik tego meczu jest teraz?Obstawiłem over 8,5 i 10,5 przy wyniku 2:0 w 10 min po 20+ było 6:0 po czym na bet365 wyparował ten mecz.
Na pewno siadło 10 goli bo powyżej 9,5 mi weszło. A gdzie można sprawdzić jak to się skończyło nie znalazłem. To jest premier liga Singapur kobietyPolice Sports Association Women v Arion - Kobiety wiecie gdzie można zobaczyć jaki wynik tego meczu jest teraz?Obstawiłem over 8,5 i 10,5 przy wyniku 2:0 w 10 min po 20+ było 6:0 po czym na bet365 wyparował ten mecz.
Weszło w 93 minucie ????
Police Sports Association Women v Arion - Kobiety wiecie gdzie można zobaczyć jaki wynik tego meczu jest teraz?Obstawiłem over 8,5 i 10,5 przy wyniku 2:0 w 10 min po 20+ było 6:0 po czym na bet365 wyparował ten mecz.
Ehh, dobili do 3:1 i tyle ich widzieli :/ A dalem na >4,5Ok chyba jest kolejny:
Dinamo Brest rezerwy - Belshina rezerwy 30 minuta 2:0
Jeżeli masz wynik 2:0 do 35 minuty to kurs na over 3,5 jest bardzo słaby, a ważne jest by kurs wahał się w granicach 2.0 by wygrana pokryła wkład.
W innym wypadku po przegranej musisz wygrać 2 kolejne by być na lekki
Można zagrać AKO tylko prawdopodobieństwo wygranej trochę spadnie :/
Nie wiem jaki był wynik końcowy bo musiałem wyjechać. Na Bet365 wygrałem ten mecz over 8,5 na stawce 3,75. Stawiałem po 4 golach w pierwszej połowie.Dharmaraja - RBI 1:1 w 7 minucie....
@ I po 7 minutach juz weszlo - 1:3
I w 16 minucie sportingbet zdjął mecz z lajwa ???? Cieli straty, bo tu sie zapowiadal 2-cyfrowy wynik.