a dużą przewagę dają azjany, których nie uświadczysz u innego bukmachera
taa...szczegolnie te setowe w tenisie, gdzie u wszystkich pozostalych ziemniakow to norma a tu zupelna lipa
a dużą przewagę dają azjany, których nie uświadczysz u innego bukmachera
Ja miałem takie coś;Rozmowa na czasie LVBet.
Nie są w stanie uzasadnić zwrotu.
Żeby było śmieszniej, ten sam typ Tracey-Watson jest dalej w ich ofercie po tym samym kursie.
Przykro mi to stwierdzić, ale system odrzucił pana zakład, dlatego otrzymał Pan jego zwrot.
Przykro mi to stwierdzić, ale czasami, podczas zmian dokonywanych w systemie może się to zdarzyć.
To jest żart?System odrzucił Pana zakład w danym momencie. nie oznacza to, iż możliwość jego postawienia została wycofana z oferty.
Tak, dokładnie.. Może Pan obstawić ten zakład raz jeszcze. @.pl - czy na tym mailu logował Pan swoje konto gracza czy też grał Pan w pukncie anonimowo?
System roz****** z tym ostatnim zdaniem. Nie mam więcej pytań.Nie mam możliwości ingerencji w treść zawartych przez Pana zakładów. Skoro otrzymał Pan zwrot to znaczy, iż system nie przyjał Pana zakładu.
niestety nie wiem dlaczego tak się stało.
Prawdopodobnie wystąpił błąd.
Z tego co zrozumiałem to kolega zagrał na zawyżony kurs wynikający z pomyłki bukmachera, po przez odwrotne wystawienie kursów
W każdym buku Europy zdarzają się takie pomyłki i za korzystanie z tych błędów zawsze jest zwrot stawki, badz nawet Ban
Wiec nie wiem o co halo koledze
Ja uważam że trzeba im dać czas, wsumie to jeden z najświeższych bukmacherów i potrzebują czasu by w to wszystko wejść. Jednak jak widać powoli idą do przodu.często zdarzenia znikają z oferty lub są blokowane, brak wyszukiwarki, oferta uboga (niszowe ligi) i mało przejrzysta, kursy totalne dno.
szata graficzna.
No chyba ze ktos zagral surebeta grajac u innego buka :grin::grin: a weszla akurat ta opcja zwrotu z ForbetaDokładnie też nie do końca rozumiem, o co tak rozdmuchana afera. Owszem - popełnili błąd i próbując go naprawić zrobili zwroty, wystawili poprawnie kursy, ale nie usunęli tych odwróconych kursów. Przecież jeśli takie coś zrobili i się zorientowali, to lepiej, że zrobili zwroty od razu, a nie w przypadku wejścia zakładu.
Uwaga! Wypłaty w tym śmiesznym bukmacherze mogą iść od 1 do 5 dni roboczych. Śmiech.
Tak tylko mówimy tutaj o wypłacie poniżej 1000 zł, więc wiesz są jakieś granice. Wypłata zlecona w niedziele, zatwierdzona w poniedziałek a pieniędzy jak nie było tak nie ma.Forbet: "Wypłata na konto bankowe trwa do 3 dni roboczych."
Milenium: "Milenium.pl wykonuje wypłaty w ciągu 7 dni roboczych."
Totolotek i Fortuna mają wypłaty w następnym dniu roboczym realizowane, ale dawno tam nie grałem, więc nie wiem, czy rzeczywiście jak zlecę wypłatę w poniedziałek o 22:00, to o 10:00 we wtorek przelew zostanie wysłany z Totolotka, a o 12:00 z Fortuny. Bo równie dobrze może być tak, że realizacja wypłaty następuje po tych godzinach, ale nie oznacza wysłania wypłaty, tylko przejścia procesu weryfikacyjnego i przesłanie wniosku do odpowiedniego działu w firmie, zajmującego się wypłatą.
Także nie pisz głupot, bo nawet Unibet jak miał wypłaty na konto bankowe, to miał na stronie bodajże do 5 dni roboczych realizacja wypłat. Liczy się to, jak w praktyce wygląda sprawa, a w lvbet ja i inni użytkownicy czekaliśmy długo na pierwszą wypłatę, u mnie to były bodajże 3, czy 4 dni robocze, a każda następna wypłata dochodzi następnego dnia roboczego - wypłatę zlecam zazwyczaj koło 23-24, a pojawia się przed 15:00 następnego dnia w ING, a w czasach, gdy mialem konto w mBanku następnego dnia po 15:00 kasa była na koncie. Takie informacje na stronie to typowe zabezpieczenie i jak widzisz wielu bukmacherów tak pisze, więc nie kompromituj się :]
Tak tylko mówimy tutaj o wypłacie poniżej 1000 zł, więc wiesz są jakieś granice. Wypłata zlecona w niedziele, zatwierdzona w poniedziałek a pieniędzy jak nie było tak nie ma.
Ps. nie wiem skad masz te dane bo np w Forbet wypłatę zawsze miałem na następny dzień, natomiast w Milenium nie wiem bo nawet tam nie gram.
Zdecydowanie najlepszy polski bukmacher to Lvbet i mam nadzieję że będzie tylko ciągły rozwój
Wystarczy wejść na stronę (usługa online wysoki poziom) jak i oferta (niesamowicie rozbudowana i kursy są normalne) Szkoda ze nie pobierają chociaż 6% na siebie tego polskiego haraczu zwanego "podatkiem"
Odnośnie obsługi, szacunku i bezpieczeństwa na linii klient vs buk daje 10/10 ponieważ przetestowałem dość dokładnie ta firmę
Żartujesz sobie? Najlepszy polski bukmacher, który nie potrafi rozróżnić gry singlowej od deblowej w tenisie ziemnym? Przykład z dziś:
https://prnt.sc/gbklz7
Dodatkowo jako uzasadnienie braku zwrotu w tym przypadku podają coś takiego:
LV BET Zakłady Bukmacherskie Spółka z o.o. nie ma obowiązku udzielać klientowi dodatkowych informacji o zdarzeniach, na które oferuje zawarcie zakładów (np. informacji o typie nawierzchni, kontuzjach gracza, wynikach rozegranych spotkań, ewentualnych wynikach w zakładach typu âNa Żywoâ itp.). âLV BET Zakłady Bukmacherskieâ spółka z o.o. podając tego typu informacje dokłada staranności aby były one prawdziwe. Z uwagi jednak na ilość informacji, ich źródła pochodzenia i ich poglądowy charakter âLV BET Zakłady Bukmacherskieâ spółka z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za prawdziwość podanych dodatkowych informacji, które klient obowiązany jest zweryfikować we własnym zakresie.
Dodam, że w podobnych sytuacjach o których pisano już tutaj np. 3 liga czy CLJ gdzie były przekręcone nazwy klubów gracze otrzymywali zwroty, więc 10/10 za szacunek do klienta i bezpieczeństwo to jakieś nieporozumienie.
Szanowny pracowniku LV Bet,LV BET Zakłady Bukmacherskie - chcemy serdeczne podziękować za wpis Pana âkojocik89â na Forum Bukmacherskim. Z wielką chęcią LV BET Zakłady Bukmacherskie zajmie w tej sprawie stanowisko. Na początku chcemy podziękować wszystkim użytkownikom forum a także naszym graczom za wszystkie opinie o Nas, i za te dobre i za te złe.
Za dobre opinie dziękujemy, bo to nam pokazuje że warto robić coś dla innych z czego mogą czerpać satysfakcję oraz mniejsze lub większe korzyści finansowe. Za złe też bardzo dziękujemy bo to dzięki nim mamy możliwość poprawy i unowocześniania naszych usług, a wszystko to dla zadowolenia graczy. Konstruktywny krytycyzm jesteśmy âZAâ! Obok wpisu użytkownika âkojocik89â nie możemy przejść obojętnie. Dlaczego? Już wyjaśniamy. Gracz zagrał z LV BET, zakład na żywo, Kai Lemstra vs Robin Land o godz: 10:56. Na naszej stronie LVBET.PL pojawiło się takie zestawienie:
Kai Lemstra vs Robin Land (gra podwójna) każdy kto ma choć odrobinę pojęcia od razu wyłapie że jest błąd w pisowni. Mecz pomiędzy Kai Lemstra a Robin Lang się odbył i zakończył się zwycięstwem Robina Langa (przez niedopatrzenie zamiast gra pojedyncza, wstawiliśmy gra podwójna ale mecz między tymi Panami się odbył). Pan âkojocik89â obstawiał w drugą stronę więc zakład przegrał. Mecz zakończył się po godz. 11. Pan "kojocik89" przychodzi na support o godz. 12:10 z prośbą o rozliczenie zakładu. W tym wypadku nasza decyzja pozostaje niezmienna. Pan âkojocik89â wiedział co gra, wiedział też że jest na stronie błąd piśmienny czego nie zgłosił, dobre 30 min po zakończeniu meczu jest prośba o rozliczenie kuponu, gdzie wiadomo że jest przegrany. Przykro nam że i tym razem się nie udało
Jeżeli chodzi o 3 ligę. Zdarzyło się tak że wystawione przez nas spotkania ,miały złe nazwy drużyn (tak naprawdę wystawione drużyny nigdy nie istniały) dlatego w tym przypadku nastąpił zwrot zakładów bo tu rzeczywiście wprowadzaliśmy graczy w błąd.
Prośba do Pana âkojocik89â jak już Pan coś o nas pisze, czego nie zabraniamy, to proszę się przynajmniej z prawda nie mijać. Jako LV BET naprawdę potrafimy się przyznać do błędów, ale nie w tym konkretnym przypadku. My też uwielbiamy zakłady bukmacherskie, w końcu Łączy Nas PasjaŻyczymy szczęścia następnym razem
LV BET Zakłady Bukmacherskie