Chłopie żeś się uczepił tej gry deblowej. Przecież jak masz gracz A - gracz B, to chyba oczywiste, że akurat jest to gra singlowa i każdy ćwierćinteligent by się domyślił. Zgadzam się ze stanowiskiem bukmachera, że to trochę żenujące takie szukanie błędów na siłę, byleby bukmacher robił zwrot, czy oddał kasę ???? Zwroty może robić i robi bukmacher, jeśli wyraźnie pomyli kursy, np. Wystawi odwrotnie. Myślicie, że inny bukmacher, jakby wystawił kurs 15 na Federera w starciu z Brandsem, na którego by dał 1,04 to by Wam nie zrobili zwrotów za Federera, tylko potulnie wypłacili kasę. Naiwni jesteście. Jeśli zaś chodzi o abcbet, to niech idzie grać w
forbecie, tym cudownym bukmacherze, gdzie limitują tak, że jak pisałem kiedyś wpłaciłem 350zł,a pozwolili za 74zł zagrać i oczywiście musiałem obrócić depozyt przed wygraną, a wpłaciłem specjalnie dla jednego zakładu, gdzie był najwyższy kurs.
Lvbet nawet jak ma niski limit, to jest on od razu widoczny i jak jest za niski, to się po prostu nie wpłaca tam pieniędzy i tyle. Krótko mówiąc te narzekania na bukmachera przypominają mi akcje, gdzie użytkownicy zakładali konta na rodziców, rodzeństwo, psa, żeby bonus dostać, a potem skarżyli się, że bukmacher niedobry, bo poblokował konta i nie wypłacił kasy,. Ludzie, zlitujcie się. Co innego znaleźć błąd bukmachera i jakoś próbować załatwić, a co innego po to wchodzić na jego stronę, żeby tylko błąd znaleźć.