Stawiałem na 1 set. W historii zakładów nagle AKO na ten sam zakład. Jak wiadomo, nie da się postawić tego samego spotkania w AKO... Druga sprawa kurs tego ako również się nie zgadza. Ja państwu już dziękuję... Wygrany kupon rozliczony na minus
Ale to przecież nie poszło Ci AKO, tylko dwa osobne
kupony, tak jakby system 1/2. Stawki takie same, kurs 1,86 i 2,15 "wyrównują się" do 2,0 i dlatego masz maksymalną wygraną obliczoną jako dwa wygrane zakłady singlowe, czyli 50*0,88*1,86+50*0,88*2,15 = 176,44zł.
Jak na moje po prostu poszedł taki kupon przez Twoją nieuwagę. Np. wcisnąłeś zakład (nawet przez pomyłkę) na Cibulkovą, że wygra mecz, potem chociażby wyłączyłeś stronę, ale wcześniej niż 40 minut, bo po takim czasie automatycznie wylogowuje (swoją drogą irytuje jak po tym czasie pojawia się komunikat, że wylogowało automatycznie przez nieaktywność i jak się da ok, to strona się ładuje ponownie) wróciłeś i chciałeś zagrać za Cibulkovą, że wygra 1. seta, nie zauważyłeś jednak, że na kuponie masz już też wcześniejszy zakład na mecz, a że jak słusznie napisałeś nie można tego łączyć w AKO od razu zrobiłyby się z tego single, dałeś stawkę 50zł, ale dotyczy w takim przypadku ona każdego zakładu i poszedł taki kupon.
Tu masz przykład identycznej sytuacji np. w jutrzejszym meczu Lech - Arka:
Jest to ułatwienie, jakbyś chciał zagrać parę singli po stałej stawce, klikasz wszystkie zakłady, dajesz na single, stawkę na zakład i stawiasz i masz wszystko tak jakby na jednym kuponie i za jednym razem postawione, a nie musisz każdego zakładu osobno stawiać, obawiając się o niekorzystną zmianę kursu (tak jak mi dziś zmienili przez zbyt długie stawianie innych zakładów kurs na Koronę z 2,24 na 2,12)