Dynamo Kazań - Maritsa Plovdiv
3:1 Ostatni set 25:6 .... i z pewnej wygranej zrobiły minusa...
Plovdiv +25,5 1,61
Kazań dziś ma sparing, pewne 1 miejsce i czuję, że mogą pograć rezerwy... Nawet jeśli nie to pierwsza szóstka zagra na 50% i nie będzie aż takiego pogromu jak podają buki. U siebie Plovdiv grał bardzo ambitnie ulegając 0:3 ale należały im się brawa porażki do 23, 23 i 19.
Dynamo Moskwa - Budowlani Łódź
3:0
Dynamo -77,5 1,63
Czuję szybkie 3:0 i powrót do Polski już u siebie były bez szans na wygranie seta a co dopiero mówić na wyjeździe. Polskie zespoły są tak daremne w tym sezonie, że aż szkoda patrzeć... Jedynie ugranie seta można uznać za sukces. Łódź grał jeszcze 3 dni temu 5 setowy mecz z Muszyna przegrały 2:3.
Chemik Police - Vizura
3:2
Vizura +23,5 1,53
Obie drużyny walczą o 2 miejsce, oczywiście murowanym faworytem jest Chemik ale czy rozbiją rywalki aż o 24 punkty??? Nie wydaje mi się. Ogólnie Chemik w tym sezonie poniżej oczekiwań póki co.
Galatasaray - Vakifbank
1:3
powyżej 168,5 1,50
Ogólnie ja zaryzykuję na gospodynie po kursie 3,15 ale taki kurs do dubelka idealny. Już pierwszy mecz pokazał nam jak te zespoły są wyrównane niby 3:1 dla Vakifbank ale wynik mógł być tam każdy, dziś rewanż i walka o 1 miejsce... Galatasaray musi wygrać za 3 punkty aby awansować na 1 miejsce. Ciężko będzie ale kto wie, może im się uda a Vakif wygrywając 2 sety mogą odpuścić lekko dlatego over wydaje się być idealny.
Volero Zurich - Alba Blaj
3:0
Alba +14,5 1,55
Alba pewne 1 miejsce więc niby o nic nie grają ale w tym sezonie w lidze mistrzyń pokazały, że są mocno niedoceniane przez buki... U siebie ograły bez problemu Volero 3:1. Dziś może nie wygrają ale na seta liczę a na pewno nie powinien być to pojedynek tak jednostronny, że 15 punktami Volero wygra.
Novara - Conegliano
3:1
powyżej 173,5 1,52
Kolejny mecz o 1 miejsce i to jaki... Był już hit Turecki teraz czas na hit Włoski.
Novara potrzebuje zwycięstwa za 3 punkty ale nie wydaje mi się, żeby to był mecz 3 setowy.. Obie ekipy porównywalne potencjałem. Naprawdę ciężko stwierdzić, która drużyna lepsza... Stawiam na co najmniej 4 seciki...
Także ja tak widzę dzisiejszy dzień, łączyć można do woli... Ja jeszcze zastanawiam się jak to połączyć ale jestem dobrej myśli. Powodzenia
Wszystkie typy z
Fortuna