>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Mistrzyń 2017/2018

Status
Zamknięty.
zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Volero Zurich - Developres Rzeszów
Rzeszów 1,75 eFortuna
Kursy już bardzo wyrównane, jeszcze wczoraj można było łapać kurs na gospodynie ponad 2,5 a na Rzeszowianki 1,5 ... Ja jednak mimo, że kursy idą w górę wchodzę w gości. Rzeszowianki póki co zwycięstwo i porażka, wygrały 3:1 z Mulhouse i przegrały 0:3 z Alba Blaj natomiast Volero przegrały 2 mecze 1:3 z Alba Blaj i 2:3 z Mulhouse.
Zespół ze Szwajcarii to już nie jest ten sam zespół co rok temu, odeszły z klubu najważniejsze siatkarki i pozostał skład dość slaby co pokazują wyniki.
Nawet w lidze są na 2 miejscu pokazuje, że nawet tam nie radzą sobie już.
Zespół z Rzeszowa jeśli chce myśleć o awansie to muszą wygrać dziś bo Alba Blaj póki co uciekło i pozostała walka o 2 miejsce w grupie.
W Rzeszowie nie ma informacji o żadnych kontuzjach więc powinien wyjść najmocniejszy skład. Myślę, że powinny pokonać słabe Szwajcarki w tym sezonie.

J 474

jasiu771

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Trochę jałowa ta dyskusja się robi. W sumie nie obserwuję jego typów, choć ten wpis o Galatasaray gdzieś dziś znalazłem. Fajnie że weszło, oby więćej takich kursów. Tu jednak nie o to chodzi. Każdy gra, jak chce. Inny gr
Dyskusja nie jest jałowa, bo to jest forum. Fala krytyki bez podstawy. Wiedza się przydaje owszem przy typowaniu, ale granie hc w siatkówce, że ktoś ugra seta lub nie to trudna sprawa i nawet największa wiedza może nie pomóc. Masz każdy grając czyjąś propozycje podejmuje ryzyko i nie wejdzie typ nie powinien tak się zachowywać. Ja na live pograłem jednak Fener po kursie 1,89 i za 4,75 Targoviste też na live.

toper86 32

toper86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
centrum Polski
Czy ktoś mi może logicznie wytłumaczyć co stało się w meczu Fenerbahce ? Jak można przegrać wygrany mecz tak samo jak poprzednio. Masakra.

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
Niesamowity serwis Samanty z Meksyku w zespole Conegliano. Wołosz bardzo dobrze na wystawie. Ciekawy mecz. Turczynki już 2/0 prowadziły i przegrały...

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Fener to najwieksze frajerzyny tegorocznej LM , dwa razy prowadziły 2-0 , dwa razy były 3x lepsze od rywalek, po prostu grałty jak chciały, konczyly wszystko a potem czary mary i 2-3 ???? dlatego babskie zawody lepiej se odpuscic w kazdej dyyscyplinie

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
Fener to najwieksze frajerzyny tegorocznej LM , dwa razy prowadziły 2-0 , dwa razy były 3x lepsze od rywalek, po prostu grałty jak chciały, konczyly wszystko a potem czary mary i 2-3 ???? dlatego babskie zawody lepiej se odpuscic w kazdej dyyscyplinie
Komentator zwracał uwagę, że Fenerbace brakuje wytrzymałości w grze na wysokim poziomie i może ma rację? Ciekawe czy Targoviste powtórzy przypadek Turczynek?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Komentator sie nie zna, nie sledzi ich poczynan treningowych itp, tak samo byly zmeczone jak wloszki, po prostu to turecki klub, kebsy i mentalnosc looserow

toper86 32

toper86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
centrum Polski
Trudno się nie zgodzić z Ted-em frajerstwo niesamowite do tej pory nie wiem jak to się stało. Rano byłem pewny na 98% ze wygra Fener a po dwóch setach pewny na 99,999% ???? Nie pamiętam kiedy Fener przegrało w rundzie grupowej mecz a co dopiero dwa mecze pod rząd u siebie. Szkoda że przez jakieś niezrozumiałe czynniki uszczuplili budżet nie jednego typera. Pozdrawiam.

marko87 214

marko87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Bez przesady, chyba trochę za bardzo emocjonalnie do tego podchodzicie. Jasne Fenerbahce było lepsze, ale tylko w secie pierwszym. Już drugiego wygrały przez zapaść Włoszek, ale już w tym secie nr 2 uwidoczniła się przewaga Conegliano. Fenerbahce w tym roku jest po prostu znacznie słabsze niż przed rokiem. Ja już je sobie odpuściłem po tym jak dały ciała z Novarą, choć tam było podobnie. Na tę chwilę to drużyny włoskie prezentują wyższy poziom.

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grot Budowlani - Galatasaray
Typ: Galatasaray -15.5 pkt
@1.9
Idę w handicap punktowy drużyny przyjaznej z jednego głównego powodu - kontuzji Kai Grobelnej którą jest najlepiej punktujaca dziewczyna w drużynie Budowlanych. Pod znakiem zapytania jest także występ Agaty Witkowkiej, Libero zespołu którą w ostatnim spotkaniu dostała urazu stawu skokowego lecz ponoć dobrze się czuje i chce zagrać.
W ostatnim meczu dwa tygodnie temu Galatasaray ograly nasze 21pkt a więc spokojnie dziś może być te 16+
ale ja widze ze ta Grobelna jest na tym meczu powołana, ja tu ide na powyżej 3.5 seta
wg mnie Budowlani urwą seta , jak i nie wygrają moze ????

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Budowlane Łódź - Galatasaray 1:3
poniżej 136,5
1,85 Fortuna

Czwarta kolejka kobiecej Ligi mistrzów i mecz pomiędzy najsłabsza ekipą grupy D czyli Budowlane Łódź a drużyną walczącą o awans, która przed sezonem mocno się wzmocniła Galatasaray.
Poprzedni mecz zakończył się gładkim zwycięstwem Galatasaray 3:0 (25:16, 25:21, 25:17).
Ogólnie Budowlane w tej edycji ligi mistrzów wygrały tylko 1 seta dość niespodziewanie z Vakifbank na wyjeździe ale to tylko tyle, każdy mecz przegrały wysoko.
A. Witkowska w meczu ligowym zeszła z parkietu z powodu kontuzji ale jak mówią media będzie gotowa do gry, nie wiadomo co z K. Grobelną, niektórzy mówią że nie wystąpi a w kadrze na mecz jest wpisana... Jeśli nie wystąpi będzie to bardzo duży cios dla Budowlanych... Jeśli zagra to i tak niewiele zmieni.
Galatasaray jest dużym faworytem w tym spotkaniu i myślę, że zakończą ten mecz w 3 setach.
Takie zawodniczki jak: T. Kosheleva, D. Rabadzhieva, N. Demir zrobią różnicę w tym meczu.
Galatasaray jest w bardzo dobrej formie, potrafiły nie tak dawno wygrać na wyjeździe 3:0 z Fenerbahce to i tutaj nie powinny mieć problemu.
Powodzenia
// Nie kumam, jak takie drewna wygrały seta i to jeszcze do 13.... ?

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo pewnie Galatasaray odpuscilo sobie juz 3 set... skoro przegrywaly juz 3 pozniej 4 pkt to odpuscily, mając kolejny set

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo pewnie Galatasaray odpuscilo sobie juz 3 set... skoro przegrywaly juz 3 pozniej 4 pkt to odpuscily, mając kolejny set
Dlatego granie kobiet 3-0 ew under to jak rosyjska ruletka , jutro mamy mecz o byc nie byc z udzialem Developresu Rzeszow . Jakies przemyslenia ? W 1spotkaniu Volero bylo zdecydowanie lepszym zespolem ,czy przez te prawie dwa tyg moglo sie cos zmienic na lepsze ? Watpie .... ale poslucham waszych opinii . Pozdrawiam

M 150

mattanderson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego granie kobiet 3-0 ew under to jak rosyjska ruletka , jutro mamy mecz o byc nie byc z udzialem Developresu Rzeszow . Jakies przemyslenia ? W 1spotkaniu Volero bylo zdecydowanie lepszym zespolem ,czy przez te prawie dwa tyg moglo sie cos zmienic na lepsze ? Watpie .... ale poslucham waszych opinii . Pozdrawiam
jakoś 3:0 na Kazań weszło gładko po bardzo dobrym kursie i zadnej ruletki tu nie widziałem
Galatasaray odwaliło, ale kto miał punktowe ten zarobił. Nie żadna ruletka, tylko po prostu typ nie wszedł na 3:0 i trudno, żyje sie dalej a nie jakieś brednie o ruletkach xd nie każdy dobry typ wchodzi gościu, nie znaczy że nie było value
ja na szczęście pograłem punktowe -16.5 i tym razem sie opłacało pozdro
i nie wiem po co pchać sie w undery, jak handi można zagrać, under zaoszczędza ledwo ze 2-3 pkt na linii co jest niczym, biorąc pod uwage że chwila dekoncentracji i set leci a potem waryt z reguły podjuszony niszczy jeszcze bardziej

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzilo mi ze granie 3-0 u kobiet w siatke ogoolnie to ruletka ale to tylko moja opinia

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tyksiol a ja dzis zaryzykowałem na kobiety vizura-dinamo kazan na ponad 128.5 pkt 1.89 i jak na zlosc nie weszło.. masakra...
dzis jestem sporo na -----
nawet nie chce mówic...
kobiety ciezko sie obstawia. mysle dawać tą druga decyzje i walic na odwrót...
pablo_89 zna się na typach z siatki i zenek225 daje dobre infa, ale coś nie pisze, szkoda że siatka tak mało jest analizowana, bo wg mnie to lepszy sport jak chociażby piłka nozna czy koszykówka...

czary-mary 787

czary-mary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
DevelopRes Rzeszów - Zurich 1 @ 2.15 Fortuna
Bukmacherzy o 180% zmienili swoje zdanie na podstawie zaledwie jednego spotkania pomiędzy tymi zespołami.
Poprzednio widzieli łatwe zwycięstwo Rzeszowianek, kurs początkowo oscylował koło 1.60 , natomiast teraz nagle mimo, że Rzeszowianki tym razem grają u siebie to kurs na rywalki wynosi zaledwie 1.6 - 1.7 . Niesamowity brak konsekwencji. Zurich słaby jak nigdy. Przez dobrych kilka lat grały tam zawodniczki wybitne, w tym sezonie umiejętności personalne tego składu co zwyczajnie słabe. Nie ma tam żadnych znaczących nazwisk z areny międzynarodowej. Wyróżnić tutaj możemy jedynie atakującą Diaz i serbską libero Popović. Zespół z Zurichu, czyli grają w lidze szwajcarskiej, w której chociaż poziom jest niewyobrażalnie słaby i gorszy o 3 klasy od polskiej ligi, zdołały już przegrać 4 spotkania. Po drugiej stronie siatki Developres, czyli zespół jak na polskie warunki w miarę ułożony z paroma lepszymi zawodniczkami. Chociaż nie grają jakieś wybitnej siatkówki, swoje spotkania po prostu wygrywają. W naszej rodzimej lidze tylko dwie porażki, chociaż konkurencja o wiele wyższa niż ma to miejsce w lidze szwajcarskiej. Przegrały jedynie niespodziewanie z Ostrowcem i po tie breaku z 2 siłą naszej ligi czyli ŁKSem. Na swoim rozkładzie mają już Chemiczki, z którymi potrafiły wygrać 3:0. Straconych tylko 15 setów, najmniej w całej lidze. W składzie mają gwiazdę jaką niewątpliwie jest serbska przyjmująca Blagojević, do tego bardzo solidna kolejna przyjmująca Rosseaux. Do tego atakująca Helić i grono dobrych jak polskie warunki rodzimych zawodniczek z libero Sawicką na czele.
To, że na wyjeździe jakby nie patrzeć Rzeszowianki niespodziewanie przegrały to nic tak na prawdę nie znaczy. Teraz grają u siebie, jeżeli chcą awansować to musi być pełna mobilizacja. W swojej hali jak najbardziej mogą wygrać. W weekend po dobrym spotkaniu ograły BKS, czyli klub personalnie lepszy od Zuricha. Jutro spokojnie polski zespół walczy o zwycięstwo.

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Powiem tak jutrzejszy mecz Rzeszowa to dlamnie nie do grania. Czemu ? Zadecyduje dyspozycja dnia. Volero to nie to samo co kiedyś, a mimo to ograły na pełnym luzie Rzeszowianki. Do tego jutro Developres pod presją wygrania.. jak dla mnie to moze być roznie. A mecz to 50/50 a takich meczy się nie gra. Moim zdaniem sa jutro o wiele lepsze mecze do grania.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem tak jutrzejszy mecz Rzeszowa to dlamnie nie do grania. Czemu ? Zadecyduje dyspozycja dnia. Volero to nie to samo co kiedyś, a mimo to ograły na pełnym luzie Rzeszowianki. Do tego jutro Developres pod presją wygrania.. jak dla mnie to moze być roznie. A mecz to 50/50 a takich meczy się nie gra. Moim zdaniem sa jutro o wiele lepsze mecze do grania.
Masz racje lepiej tv piwerko :] a co bys gral na dzis ? ????

Status
Zamknięty.