>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

$licznotki :D

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz

Pachy ????

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no co Ty
sam silikon, cycki jak napomopowane, do tego ten rozstaw, jak koła w samochodzie terenowym ????

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
hahaha jaka fotka, już myślałem, że dziewczyna ma podpisany kontrakt z solarium, ale widzę ( po rękach ), że to po prostu niezła szpachla na twarzy - lubisz takie blachy ? ;-)

i coś z innej paki ;-)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Wiem, że to raczej niemile widziane w tym dziale, ale sorry nie mogę się powstrzymać, bo aż śmieszne. Baqu zarzucasz mu że wrzucił blachę i pokazujesz pełen &#39;natural&#39; na zdjęciu numer 4... Ta to nieskalana ani solarą, ani farbą, ani tapetą. I dodatkowo ten zestaw dolny.

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że to raczej niemile widziane w tym dziale, ale sorry nie mogę się powstrzymać, bo aż śmieszne. Baqu zarzucasz mu że wrzucił blachę i pokazujesz pełen &#39;natural&#39; na zdjęciu numer 4... Ta to nieskalana ani solarą, ani farbą, ani tapetą. I dodatkowo ten zestaw dolny.
Jestem dokładnie tego samego zdania.. śmieje się ze zdjęcia BigPapiego, które w mojej ocenie jest całkiem całkiem po czym sam takie wstawia :-? Jeszcze te EMO laski.. pogratulować gustu Baqu :spokodfhgfh:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O gustach się nie dyskutuje ;) A co do laski od Bigpapiego, co z tego że &quot;blacha&quot;, ważne ze dobra :p
Mi się ta podoba ????