>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

$licznotki :D

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków

choderek 11

choderek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mi prawdę mówiąc, ta Megan Fox wydaje się całkowicie przeciętna, no ale może się nie znam.

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
A mi prawdę mówiąc, ta Megan Fox wydaje się całkowicie przeciętna, no ale może się nie znam.

Jak sie z nia umowie i bede ja widział w rzeczywistosci przez jakis czas to dam Ci znac jaka jest naprawde ;)

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Megan Fox wedlug mnie jest ogolnie brzydka, a ogolnie to traktuje ludzi jak gowno jesli ktos &quot;nie jest z jej poziomu&quot;. Ludzie ktorzy mieli &quot;nieprzyjemnosc&quot; z nia pracowac stwierdzili ze z taka &quot;pi**a glupia&quot; jeszcze nie pracowali.
A propo to zdjecie &quot;princes-a&quot; na tej stronie wedlug mnie jest duzo duzo poza granica przyzwoitosci. Wasza sprawa...

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Wszystko fajnie tylko ze takie laski są nie do wydymania przez zwykłego człowieka,no chyba ze ma tonę hajsu.Niżej Manon Flier gwiazda reprezentacji hollandi :p:wowsdf:,słodka jest :-D

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Wszystko fajnie tylko ze takie laski są nie do wydymania przez zwykłego człowieka,no chyba ze ma tonę hajsu.Niżej Manon Flier gwiazda reprezentacji hollandi :p:wowsdf:,słodka jest :-D
Ten to by od razu chciał dymać ???? Nie trzeba mieć tone hajsu, wystarczy być sławnym :jezora:
Ja jestem ciekaw czy idzie się jakoś zapoznać ze &quot;sławnymi&quot; laskami :]