konrad140
Forum VIP
bardzo bardzo chce abysmy byli to MY ???? a to dlatego ze dwie ostanie wielkie imprezy no delikatnie mowiac nie wyszly nam ???? i nalezy sie naszym dobry wystep 
moim zdaniem Niemcy sa do ogrania poniewaz iz kadra nie jest juz tak dobra jak kiedys.Slaba pozycja bramkarza;LEhman pierwszym bramkarzem a w sezonie rozegral moze z 5 meczow.Formacja obronna tez nie przedstawia sie obiecujaca.Kontuzja Metzeldera wyraznie odbila sie na jego szybkosci i ograniu.Skrzydla obrony to skrzydla Bayernu Lahm i Jansen.Ogladalem ich w bundeslidze i grali fatalnie.JEdyna pociecha Niemcow to BAlack gdzyz tylko on pokazal zwyzke formy.Schweinsteiger takze bardzo zadko gral.Podolski i Klose wielece daleko od dawnej formy..... Slabosc obrony NIemcow potwierdzaja 2 stracone bramki ze Slowenia i jedna z serbia (tylko szczescie zdecydowalo ze nie bylo ich wiecej).Niespodzianki upatruje w grupie A i sa to Szwajcarzy i grupa D Rosjanie
Może napisał być kilka zdań dlaczego właśnie Rosja albo Szwajcaria? ;-)wg mnie czarnym koniem euro 2008 moze okazac sie albo Reprezentacja Rosji badz reprezentacja Szwajcarii
Zdecydowanie Rumunia !
Graja w grupie śmierci, ale nikt nie powiedział, że z niej nie wyjdą !
Pierwszy mecz z Francją i przyznam sie, że boję się postawić na Francuzów.
Francja już na mistrzostwach świat 2006 pokazała, że w grupie gra tak aby wyjść, dopiero później się rozkręcają.
Nie wiem jak wam, ale mi w meczu Rumunia - Francja śmierdzi remisem i późniejszym awansem Rumunów.
Wdług mnie Turcja przegra w 1/4 z Chorwacją i tak na prawdę awans po części zawdzięczają nieporadności Czechów, którzy prowadząc 0-2 do 75 min. przegrali, gdyby nie błąd Petra Czecha to Turków nie byłoby juz tutaj, choc z drugiej strony szczęście sprzyja lepszym, zobaczymy jak to będzie...Po tym co zobaczyłem w meczu Czechy- Turcja. Jestem pełen podziwu dla Turków w 15 min. strzelili 3 bramki dające im awans do ćwierćfinału. Turcja gra spokojnie, są mocni psychicznie ale jak "mają nóż na gardle" grają pięknie w offesywnie udowodnili to w meczach z Czechami i Szwajcarią. Mam nadzieję że pokażą klasę tak jak na mundialu w 2002 r. POZDRO