baqu
Forum VIP
myślę, że czarnym koniem tego eventu będzie Turcja, która dziś gra z Chorwacją. po pierwsze primo turcy są drużyną mocną psychicznie co pokazali w swoich dwóch ostatnich meczach ze Szwajcarią i Czechami, aspekt psychiczny jest ważnym oprócz wyszkolenia indywidulanego elementem w tej całej zabawie. no właśnie po drugie primo ultimo ich ciekawe wyszkolenie techniczne, imo nie odstające od Chorwatów każe mi postawić dziś na Turcję.
nie zgodzę się, uważam, że Hrvatska zostanie własnie "czarnym koniem" - realnie patrze na ich szanse w spotkaniu finalowym, gdyż to, że pokonają dzisiaj Turcję ( ledwie siedemnastu piłkarzy, w tym dwóch bramkarzy, ma trener piłkarskiej reprezentacji Turcji Fatih Terim do dyspozycji przed piątkowym meczem z Chorwacją w ćwierćfinale mistrzostw Europy ) jestem prawie pewien, a spotkaniu przeciwko Dojczlandom, moim zdaniem również będą faworytem, gdyż pokazali już w tym turnieju iż spokojnie mogą ich pokonać. co za tym idzie finał Chorwacja - Holandia ? było by pięknie.
pozdr,