- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0

Data: Sobota, 23 Grudnia 2017, 19:00
Transmisja: PPV/kswtv.com
Organizacja: Konfrontacja Sztuk Walki
Hala, Miejsce: Katowice, Spodek

Oświeciński to bardziej skupia się na roli w nowym filmie.Sporo czasu do gali, ale STS wystawił już pełną oferte i zapewne niedługo pojawią się tez inne opcje.
Na pierwszy rzut oka wydaje mi się że kurs na Chmielewskiego przesadzony chociaż na pewno największa dyskusje wznieci pojedynek Oświecińskiego z Popkiem...
Co do Oświecinskiego - polecam wywiad zeOświeciński to bardziej skupia się na roli w nowym filmie.
Nie oszukujmy się, ale ciężko jest pogodzić pracę aktora i przygotowania do walki. Ważne, że złotówki będą się zgadzać.
Na szczęście Ty masz pojęcie, szkoda tylko że nie zauważyłeś że ten pojedynek to nie SZTUKI WALKI.Czemu Popek jest pewniakiem?Jeśli miałbyś jakieś pojęcie o sztukach walki to byś się nie pytał. Ośwcieciński ma przewagę siły fizycznej? Popek wyciskał prawie 200kg na klatę i chociaż ma słabą technike to nie jeden zawodnik i trener mówił, że Popek ma bardzo mocne uderzenie. Nie wiem skąd twierdzisz, że Oświeciński ma przewagę. Wrócisz do tego tematu po KSW i sam zobaczysz.
Doświadczenie - Popek tak, Oświeciński 0
Technika Popek tak - choć nie wysoka, Oświeciński 0
Psychika - Popek średnia ( walczył na stadionie narodowym) Oświeciński nie wiadomo
Siła ciosu - Popek wysoka/ Ośwcieciński nie wiadomo/ raczej słaba
Kondycja - Popek słaba/ Oświeciński nie wiadomo, raczej słaba- kulturysta.
To ja podejdę do tego tematu od odwrotnej strony, Panowie. Freak fight jest po to aby generować siano. Nie są to walki dla koneserów danego sportu lecz po to aby przyciągnąć tłumy, które chcą zobaczyć jak bije się osoba znana z innych zajęć.
Stawiam nieduże pieniądze na Stracha. Podam dwa powody zanim zostanę przez Was zjedzony żywcem:
1) Czyż zainteresowanie ww. freak fightami organizowanymi przez KSW nie wzrosłoby gdybym Strachu niespodziewanie wygrał? Jeśli walkę wygra Popek to mam wrażenie, że pojawią się głosy powątpiewające w sens organizowania takich walk. Popek ma doświadczenie w tej formule i powinien to wygrać, tak? Dostał aktora, spuści mi wpi3rdol w pierwszej rundzie i będzie pozamiatane. A co jeśli Strachu to wygra...? Freak fight mogą nieco na tym zyskać, prawda?
2) Oglądałem kiedyś jakiś program o Strachu i wyniosłem z tego tyle, że facet od dziecka jest ze sportem za pan brat. Nie jest to tylko aktor, który chce zarobić zestaw: siano + wpi3rdol.
@3.10 w LVBet.
1) Czyż zainteresowanie ww. freak fightami organizowanymi przez KSW nie wzrosłoby gdybym Strachu niespodziewanie wygrał?
Ja też oglądałem jakiś program i wywnioskowałem coś innego.Oglądałem kiedyś jakiś program o Strachu i wyniosłem z tego tyle, że facet od dziecka jest ze sportem za pan brat.