Zadzwoń i odblokujesz bez problemu.
Panowie zamowilem karte w poniedzialek 12 grudnia, jest szansa, ze dojdzie przed swietami?
wpisałem 3-krotnie zły pin, czytałem na wcześniejszych stronach, że muszę teraz do nich zadzwonić i by odblokować kartę. Ale na ich stronie w zakładce" Aby przejść do listy bezpłatnych numerów międzynarodowych, kliknij tutaj" i jak klikam to mnie przerzuca do "otrzymaj natychmiastowe odpowiedzi" mógłby mi ktoś podać numer do nich?
dzięki, dzwoniłem dziś, ale dziś chyba tylko obsługa po angielsku. Dzwonił ktoś do nich w trakcie tygodnia ? Mają polski dział obsługi ?Panowie a wiecie do czego służy wyszukiwarka?
Polska +48 221 288 257 Pon. - Niedz. 09:00 - 18:00 GMT
Od razu uprzedzam, że jestem zielony w tych wszystkich portfelach internetowych, żadnego jeszcze nie posiadam.
W regulaminie Karty Skrill jest napisane, w punkcie 6.4: Możesz zrezygnować z karty Skrill do 14 dni od momentu jej otrzymania. Ten czternastodniowy okres znany jest pod terminem "Czas do namysłu". Jeżeli w tym czasie zrezygnujesz z karty, zwrócimy Ci zapłaconą roczną opłatę członkowską za kartę.
Czyli teoretycznie da radę zrobić tak:
1. Założyć konto, zweryfikować, wpłacić ponad 40 zlotych i zamówić kartę,
2. Zrobić wypłatę na Skrill i potem, otrzymaną kartą, wypłacić z bankomatu,
3. Zrezygnować z karty i otrzymać zwrot rocznej opłaty członkowskiej na konto Skrill?
Teoretycznie możesz tak zrobić tyle że nie zwrócą Tobie opłaty członkowskiej za kartę.
znaczy jak się spóznisz z terminemOd razu uprzedzam, że jestem zielony w tych wszystkich portfelach internetowych, żadnego jeszcze nie posiadam.
W regulaminie Karty Skrill jest napisane, w punkcie 6.4: Możesz zrezygnować z karty Skrill do 14 dni od momentu jej otrzymania. Ten czternastodniowy okres znany jest pod terminem "Czas do namysłu". Jeżeli w tym czasie zrezygnujesz z karty, zwrócimy Ci zapłaconą roczną opłatę członkowską za kartę.
Czyli teoretycznie da radę zrobić tak:
1. Założyć konto, zweryfikować, wpłacić ponad 40 zlotych i zamówić kartę,
2. Zrobić wypłatę na Skrill i potem, otrzymaną kartą, wypłacić z bankomatu,
3. Zrezygnować z karty i otrzymać zwrot rocznej opłaty członkowskiej na konto Skrill?
Teoretycznie możesz tak zrobić tyle że nie zwrócą Tobie opłaty członkowskiej za kartę.
Panowie, czemu skrill nie pobiera mi żadnych opłat za wypłaty z bankomatu? Od czasu jak zamówiłem kartę nie dostałem jeszcze żadnej opłaty/potrącenia kilku % od wypłaty itp. Ma ktoś podobnie? Nie mam żadnego vipa, wypłacam bardzo małe sumki.