>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

P 522

paulattryda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słyszałem, że bankomaty odmawiają przyjęcia karty skrill (&quot;ta karta nie jest obsługiwana&quot;). Ktoś miał taki problem?

S 0

sosna7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie jest zależne od żabki, a od banku (usługodawcy - w tym przypadku Skrill). Żabka ma taką możliwość cashbacku, ale to nie od nich zależy czy się uda bo karty skrilla mogą nie mieć takiej opcji.

P 522

paulattryda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, karty działają, ale już chyba tylko te nowe co jakiś czas temu rozsyłali.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chargeback(wypłata w sklepie) nie działa na kartach skrilla, ta usługa jest zablokowana.

no.21 70

no.21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konto Skrill dla klientów indywidualnych jest bezpłatne. Jednak jeśli użytkownik nie zaloguje się na swoim koncie ani nie dokona żadnych transakcji przez okres 12 miesięcy, Skrill zacznie pobierać z konta opłatę usługową w wysokości 1 EUR miesięcznie (lub równowartość w walucie użytkownika) i będzie ją pobierać tak długo, dopóki saldo będzie dodatnie

nie uzywalem konta ponad 3 lata, stan byl 0,00 i wszystko ok, nie zniknęło

tego 1€ też nie pobierali ;)

L 21

laufer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry wieczór Państwu,
mieliście może dzisiaj problemy z kartą skrill? Próbowałem wypłacić kasę z bankomatu i mi odrzuciło. Poszedłem do sklepu spróbować zapłacić i także transakcja odrzucona - wszystko w okolicach godziny 17.30 (tak, miałem środki na karcie)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
papa-smerf +7 Punkty
R 36

rafal919

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry wieczór Państwu,

mieliście może dzisiaj problemy z kartą skrill? Próbowałem wypłacić kasę z bankomatu i mi odrzuciło. Poszedłem do sklepu spróbować zapłacić i także transakcja odrzucona - wszystko w okolicach godziny 17.30 (tak, miałem środki na karcie)

Ja dokladnie o 17:16 wyplacalem pieniądze w bankomacie i nie było problemu .

papa-smerf +7 Punkty
L 21

laufer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli musieli mi bloknąć kartę bo przelew na poker stars normalnie został zaksięgowany, ale próba zapłacenia rachunku za internet za pomocą karty też się nie powiodła - czy po za skrill@help.com jest z nimi jeszcze jakiś kontakt?

D 16

daro7781

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry wieczór Państwu,

Mi dziś nie udało się dokonać transakcji o tej porze

laufer +1 Punkty
tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
cos u nich bylo w takim razie, bo u mnie tez transakcja odrzucona o 17:39

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ja próbowałem o 20:30 zapłacić kartą w sklepie netto i wyskoczył błąd autoryzacji. Wygląda to na problemy techniczne ze strony skrill.

R 36

rafal919

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli musieli mi bloknąć kartę bo przelew na poker stars normalnie został zaksięgowany, ale próba zapłacenia rachunku za internet za pomocą karty też się nie powiodła - czy po za skrill@help.com jest z nimi jeszcze jakiś kontakt?

Najszybciej można się z nimi skontaktować poprzez telefon.

To faktycznie jakaś awaria bliżej 17:30 musiała nastąpić, mi się jeszcze udało wypłacić.

P 53

piwoor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzis próbowałem wypłacić kasę z bankomatu (lekko po 6) i wyskoczył komunikat: twoja karta nie jest jeszcze aktywna skontaktuj się ze swoim bankiem. Czy problem jest z moją karta czy komunikat dotyczy awarii skrilla?

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też mi się wczoraj nie udało. Fajnie jakby ktoś potwierdził dziś, gdyby zaczęły działać karty.

B 0

bosniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problem potwierdzony, dotyczy sporej ilości osób i występuje randomowo, brak określenia czasu kiedy to zostanie naprawione