>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do Euronetu to zależy w jakim banku masz konto bo znam osoby którym jest pobierana opłata przy wypłacie z bankomatu Euronetu

Tak, ale z tego co rozumiem w tym wypadku mówimy tylko i wyłącznie o karcie wydanej przez Skrill.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robiliście kiedyś zwrot w sklepie na kartę? Ile czekaliście na gotówkę na Skrillu?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +23 Punkty
kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie na trzeci dzien wrocilo

jasper +6 Punkty (Oby wróciło po 3 dniach :) Dzięki za info!)
alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rotterdam
Skrill ma dziś jakąś awarię? Ja i znajomy próbowaliśmy wypłacić pieniądze w bankomatach różnych banków i wszędzie nam pisze że karty nie są akceptowane. Przebywamy w NL ale nigdy takich cudów nie było. Oczywiście konta mamy zweryfikowane od X lat i karty ważne. Miał ktoś podobny problem dziś?

kasztanowy 797

kasztanowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby otrzymać VIP Bronze trzeba zrobić obrót 25 k na 3 miesiące. Tzn. że mogę wpłacić 10 tys. na Skrill, potem do buka, z buka z powrotem na Skrill, i potem to samo i obrót zrobiony ? Na ile czasu wtedy otrzymuje tego VIPa?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby otrzymać VIP Bronze trzeba zrobić obrót 25 k na 3 miesiące. Tzn. że mogę wpłacić 10 tys. na Skrill, potem do buka, z buka z powrotem na Skrill, i potem to samo i obrót zrobiony ? Na ile czasu wtedy otrzymuje tego VIPa?

Zasadniczo tak. Tylko buk musi być na liście partnerów Skrill, np. Pinnacle bodajże nie zlicza. Na ile czasu? Najłatwiej byłoby powiedzieć, że na tak długo jak twój obrót w ostatnich 3 miesiącach przekracza 25k, ale w praktyce różnie to bywa, moim zdaniem nie jest to aż tak ściśle sprawdzane, ale to tylko odczucie.

kasztanowy +5 Punkty
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Czy to normalne, że najpierw przyszedł pocztą PIN, a karty jeszcze nie mam?

Proszę o odpowiedz.

Tak. PIN i karta przychodzą osobno. Zapewne do końca tygodnia otrzymasz drugą kopertę.

echoplex +2 Punkty (pomógł)
S 0

stafikus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie można, chyba, że miałbyś status vip silver. Ktoś się orientuje czy szata graficzna kart vipowskich jest taka sama czy inna niż zwykłej karty?

J 0

jurczak79.79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy to normalne, że najpierw przyszedł pocztą PIN, a karty jeszcze nie mam?
Proszę o odpowiedz.
Osobiście nie chciałbym dostać karty razem z pinem w jednym liście . Wszystkie banki jeśli wysyłają jedno i drugie pocztą to docierają w odstępach kilku dniowych ze względów bezpieczeństwa.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie można, chyba, że miałbyś status vip silver. Ktoś się orientuje czy szata graficzna kart vipowskich jest taka sama czy inna niż zwykłej karty?

jest jedna karta skrill. nie ma rozróżnienia że ta jest normalna, a ta dla vipów.

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
Witam!!!!Mam takie pytanie czy ktoś z Was wie czy karte mozna zamowic na inny adres, np. na adres brata?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam!!!!Mam takie pytanie czy ktoś z Was wie czy karte mozna zamowic na inny adres, np. na adres brata?

Mi przyszła na zarejestrowane dane i w sumie nie wiem czy jest taka możliwość. Najwygodniej będzie jak zagadasz do ich suportu.

J 30

jakub87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dostałem na inny adres wiec nie ma problemu z tym. Tylko musisz do nich napisać, że aktualnie mieszkasz powiedzmy pod innym adresem i żeby Ci tam ją przesłali.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie. We wpłatomatach Euronetu możesz tylko zasilać konta w bankach.

edi8 +25 Punkty