Podczas każdej płatności kartą skrill zakładana jest blokada na środki następnie jak transakcja jest rozliczana blokada zostaje zdejmowana i saldo zrównuje się z ilością dostępnych pieniędzy. Ja jestem w takiej sytuacji że nie ma już blokady na tą płatność tylko transakcja została rozliczona. Czy w takiej sytuacji również możliwy jest zwrot na tą kartę? W jaki sposób w historii transakcji na skrill taki zwrot jest oznaczany?tak , w tym przypadku sklep zwraca pieniądze.
też tak miałem , kupiłem w sklepie on-line grę i sklep nie wywiązał się bo nie miał na stanie więc zwrócił mi pieniądze.
Podczas każdej płatności kartą skrill zakładana jest blokada na środki następnie jak transakcja jest rozliczana blokada zostaje zdejmowana i saldo zrównuje się z ilością dostępnych pieniędzy. Ja jestem w takiej sytuacji że nie ma już blokady na tą płatność tylko transakcja została rozliczona. Czy w takiej sytuacji również możliwy jest zwrot na tą kartę? W jaki sposób w historii transakcji na skrill taki zwrot jest oznaczany?
Skrill ma dziś jakąś awarię? Próbowałem dzisiaj wypłacić pieniądze w bankomatach różnych banków i wszędzie pisze że karta nie jest akceptowana. Oczywiście konto mam zweryfikowane od paru lat i ważną kartę. Ma ktoś dziś podobny problem?
Witam..
Mam pytanie odnośnie płacenia na allegro. Jak wykonujecie przelew za zakupiony towar kartą skrill ? Przez Pay you? Kasa od razu jest księgowana? Ktoś coś opowie?